Hüppa postitusse
Postitatud

Selline seis siis et hakkasin m20b2.0 mootorit turbotama peal on 2.7me pihustid ja 126kw mootori elektroonika tD kollektor nissani 3.0 vähe järsem turbo ja veel nipet näpet et siit küsimus et mis rõhu peale turbo regullida et palju kannataks

Esiletõstetud vastused

pihustid vaheta kohe ära need jäävad isegi NA puhul lahjaks. pigem m20b25 pihustid või siis m50b25 pihustid, kui väga madala rõhuga sõita. pigem vaata siit mõned asjalikumad pihustid http://users.erols.com/srweiss/tableifc.htm hetke seisuga ei soovitaks isegi käivitada

mis kütuserõhu regulaatorit kasutad (2,5 või 3 bar) ja millise surveastmega 2.0 täpsemalt

Muudetud , muutis kotkas1

• Autor

Valesti läks enne sellel ongi m20 2.5 pihustid kütuse rõhu regulaatoriga pole tegelenud

Surve astme mõõdan homme õra

surveastme saad kõige lihtsamini teada kui vaatad auto tootmis aasta ja kw

enne 85aastat (92kw) toodetutel 9,8

peale 85aastat (95kw) toodetutel 9.8 LE-Jetronic

peale 87aastat (95kw) kattidega masinad 8.8 motronic

esimese kahega ei paneks turbot külge ilma progre aju ja korraliku seadistusta

viimasel kui wideband lamda ja deto andurid juurde panna ja pidevalt jälgida segu algul siis kusagil 0,5 bar kannatab ära

Ennustan,et see mootor esimese nädalaga laiali,kui sõitma saadakse:D

• Autor

Kas sinna on võimalik saada ka mingit muud kaanetihendit?

Ehk pill ikka laiali ei lenda olen siit foorumist palju infot juba saand

lendab laiali siis uus moto ja nii see läheb edasi . osta metallist kaanetihend 100-euri kanti peaks hind j22ma .omal plaan tellida samuti . 

soe soovitus turboclub.ee võtta ette analoogseid turbotamise teemasid ja lugeda läbi. Saad oma küsimustele sealt paremini vastused kui siit.

lendab laiali siis uus moto ja nii see läheb edasi . osta metallist kaanetihend 100-euri kanti peaks hind j22ma .omal plaan tellida samuti . 

kui kusagilt saad cometicu metall kaane tihendi 100euriga siis ostaks isegi 2 tükki tagavaraks.

cometicu metall kaane tihend maksab 240 euri :D tahaks kh seda kohta teada kus 100 euriga saab tellida :D

kui asi niikaugel et tihendit vaja siis tuttav pidi metallist tihendi välja sebima 100 eest . niiet ma ka ei tea kust saab aga kui asi niikaugel et tihendi kallale vaja minna siis annan teada mis hinnaga sain kokkuvõttes

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus