Hüppa postitusse

BMW 316i 1990 - e30fan

Vot selline e30 mul on :)

316i 73 kW, elektripeeglid,el.aknad, tehase kesklukk, tagaklaasisoojendus, toonklaas, ja 18'' suve veljed :P

Pilte ka : Talvel selline :lol:

6b2cacc257ce.jpg

9e0d7b95c272.jpg

9e34ba200fea.jpg

4bdbf4359c50.jpg

bbd0d21df379.jpg

Suvel selline : :lol:

55e4e2e8a1f4.jpg

b99e50f3593e.jpg

7f22e0d4f6d8.jpg

26606b9627a1.jpg

põlle lisaga :)

P.S praegu ei sõida sellega , sest vaja värvida :) ja veel esipõll on kõver natsa... :lol:

a5e78328b183.jpg

Viktor :wink:

• Vastuseid 76
  • Vaatamisi 10tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

Esiletõstetud vastused

Miks see rullikas nii jubedalt kõrge on, isegu mu IX on lowrider selle kõrval :D

1,6 mootor ei kaalu midagi ju =))))) vbla on mingi R6 touringu vedrud nii eest kui ka taga :))))))))

• Autor
Miks see rullikas nii jubedalt kõrge on, isegu mu IX on lowrider selle kõrval :D

ees: uued amordid ja vanad vedrud

taga: uued vedrud ja vanad amordid....ja kõik tavalised mitte madaldusega...

täna oli suur puhastus autol? :lol: nägin jälle puhastasid seal maja taga :(, ja mida lähedamalt näeb seda ilusam on :D

• Autor
täna oli suur puhastus autol? :lol: nägin jälle puhastasid seal maja taga :(, ja mida lähedamalt näeb seda ilusam on :D

järgmine kord tule ja vaata :lol:

Seda autot näeb ikka päris palju liikumas pärnu vahel laupäev või reedel jäid porta fooriall silma siis rannas sai sul sabas sõidetud ja riia mnt mingi majaees seisid ka. Välimus on päris hea aga madaldust oleks kiiremas korras vaja praegu ikka jube jeep:D

• Autor
Seda autot näeb ikka päris palju liikumas pärnu vahel laupäev või reedel jäid porta fooriall silma siis rannas sai sul sabas sõidetud ja riia mnt mingi majaees seisid ka. Välimus on päris hea aga madaldust oleks kiiremas korras vaja praegu ikka jube jeep:D

:D:lol::(:lol: mulle meeldib minu Jeep :o:o

Ehhe, ka linna peal nähtud, velg siga äge 8) Arvestades, millise hooga on Pärnus teeehitus ettevõetud, on dziip päris praktiline :D

• Autor
dziip e. jeep on automark, millepärast seda e30 sellega võrdlete?

Igatahes on tehase kõrgustes autod väga haruldased, nii et hoia teda sellisena :)

hoian hoian :)

• 1 kuu hiljem...

Sai ka jälle nädalavahetusel seda autot nähtud sõitmas, päris kena ikka, eriti nende velgedega. Ja see, et ta kõrge, see selliste velgedega ilmselt suur pluss, ei söö ehk nii hirmsasti rehve...

• Autor
Sai ka jälle nädalavahetusel seda autot nähtud sõitmas, päris kena ikka, eriti nende velgedega. Ja see, et ta kõrge, see selliste velgedega ilmselt suur pluss, ei söö ehk nii hirmsasti rehve...

Aitäh

Rehve ei söö ja see on hea :)

miks k6ik näevad mind aga ma ei näe kedagi :lol:

Kas olid e30ga?

ei olnud, venna bemmiga, roheline e36... ja vahepeal liigun muidu ringi ka punase audi 80nega, millel tehase spoilad küljes...

• Autor
ei olnud, venna bemmiga, roheline e36... ja vahepeal liigun muidu ringi ka punase audi 80nega, millel tehase spoilad küljes...

järgmine kord anna märku siis :lol::D

• 2 nädalat hiljem...

jälle sai nähtud mitu korda pärnu vahel seda autot, oleks olnud huvi lähemalt ka näha, aga märku andmisest polnud kasu ja kauem ei viitsinud järgi ka sõita :lol:

• Autor
jälle sai nähtud mitu korda pärnu vahel seda autot, oleks olnud huvi lähemalt ka näha, aga märku andmisest polnud kasu ja kauem ei viitsinud järgi ka sõita :lol:

:D

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor

Noniii Azev A 16x9J müüdud, siis 2 nädalat sõitsin 14 tolli plekkidega ja samal ajal otsisin ka midagi asemele alla panna ja leidsin Borbet T 16x7,5J , aitäh Trax :lol:

a7c0319c8896.jpg

62b13fa1eb28.jpg

d867388c1cb4.jpg

158b35c88bd1.jpg

04391b73dd06.jpg

ef55af8c309c.jpg

minuarust Azevidega oli palju parem. Nüüd peaks kindlasti madalamaks laskma...Need veljed ja kõrgendus ei sobi oma vahel mitte kuidagi kokku.

• 3 nädalat hiljem...

Päris samad ikka ei ole.

Mul peaks tootjaks olema Aluett ja mõõt 16x9

Edit: aga mine sa tea, netist uurides on võimalik, et Borbet on teinud velgi ka teistele firmadele...

65305628.jpg

PIC_0039.jpg

BorbetT9x16-LK4x109.jpg

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.