Nonii mõtlesin ,et teen oma tulevasest ralliautost ka siia teema siis kunagi hea lugeda ja vaadata.Muidugi loodan ka ehitamisel teilt kallid foorumi kaaslased abi saada Kunagi 3aastat tagasi sai see masin siis ostetud, sõitsin 2a ja siis läks roolilatt puruks ja kadus huvi ära.Müüsin siis mootori,kasti,diffri.... asjad maha.Nüüd tekkis jälle isu ehitama hakata.Eks ma tasapisi üritan koolikõrvalt seda autot õrnalt üles klopsida.
Alustuseks sai siis masin seest puhtaks tehtud ja põhjas olevad osad augud ära parandatud.
Pildimaterjali ka teile siis :
Nii ta mul seisis aastakese :
Ja nüüd siis sai rattad alla ja natuke liigutatud teda :
Plaanis on peale panna e36 2.0 mootor koos kasti ja mölludega, eks ma üritan võimalikult palju pilte panna siia.
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus
Nonii mõtlesin ,et teen oma tulevasest ralliautost ka siia teema siis kunagi hea lugeda ja vaadata.Muidugi loodan ka ehitamisel teilt kallid foorumi kaaslased abi saada
Kunagi 3aastat tagasi sai see masin siis ostetud, sõitsin 2a ja siis läks roolilatt puruks ja kadus huvi ära.Müüsin siis mootori,kasti,diffri.... asjad maha.Nüüd tekkis jälle isu ehitama hakata.Eks ma tasapisi üritan koolikõrvalt seda autot õrnalt üles klopsida.
Alustuseks sai siis masin seest puhtaks tehtud ja põhjas olevad osad augud ära parandatud.
Pildimaterjali ka teile siis :
Nii ta mul seisis aastakese :
Ja nüüd siis sai rattad alla ja natuke liigutatud teda :
Plaanis on peale panna e36 2.0 mootor koos kasti ja mölludega, eks ma üritan võimalikult palju pilte panna siia.
Nii,et nüüd on teie aeg hakata arvamusi jagama !