Hüppa postitusse
Postitatud
comment_56885

Tervitused!

Teeks ka väikse teema siia, kus on hea vaadata mis on ära tehtud ja millal.

Muidugi ka asjad mis tegemist vajavad ja mis tulevikus plaanis oleks.

Autost lähemalt:

Mark: BMW 324D

Keretüüp: Sedaan

Mootor: 2.4 vabalthingav diisel ( 63 kw )

Värvus: Tumepunane ( Karminrot )

Lisad: 2x el. peeglid, udutuled, katuseluuk ja siin see lõppebki.

Toodud sai ta 10.01.2013 Põlvast. Jõudis omal jalal ilusti Raplasse. Probleeme teepeal ei tekkinud.

Pildid:

2013-01-11112020_zps207dae0d.jpg

2013-02-19133829_zps56995293.jpg

2013-02-19133835_zpsc46caa74.jpg

2013-02-19133847_zps64a5c574.jpg

2013-02-08154756_zpsbe530662.jpg

2013-02-08154805_zps3ada08ee.jpg

Plaanis välimuselt umbes taoliseks teha, värv muidugi oleks veits teine, selline oranzikas-kollane, photoshop ei tahtnud miskipärast õiget tooni mulle anda.

tuning_zps198d8e9d.jpg

Vahepeal sai tuled kollaseks tehtud aga kile eemaldasin kuna ei tahtnud politseionudega suhelda.

VIN DECODE:

minus.gif  Vehicle information

Type
 Value
 VIN  WBAAE110200878584  Type code  1511  Type  324D (EUR)  E series  E30 ()  Series  3  Type  LIM  Steering  LL  Doors  4  Engine  M21  Displacement  2.40  Power  0  Drive  HECK  Transmission  MECH  Colour  KARMINROT (172)  Upholstery   (0251)  Prod.date  1985-10-01

minus.gif  Options
Code
 Description (interface)
 Description (EPC)
S215A  SERVOLENKUNG, DREHZAHLABHAENGIG  Power steering, engine-speed-dependent S400A  SCHIEBE-HEBEDACH, MECHANISCH  Slide/tilt sunroof, manually operated

Muudetud , muutis Saareoks0

• Vastuseid 145
  • Vaatamisi 12,2tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Täitsa viisakas auto tuli pesust välja. Selle musta kapoti ja kuldse kerega tuuningidee unustaks ma kiiremas korras ära. Sile kirsipunane disla oleks väga 5. Edu ehitamisel

• Morjes,,,   Ma siin lugesin ja vaatasin. Mnjah, siin vanemad vedurijuhid juba kommisid - eksliku kommnoort, värvi suhtes... Ma olen ka nende vanade lohedega samal vaibal ja kinnitan, et tee origin

• Aga milles küsimus, värvi siis calypso punaseks! Praegused pakutud variandid tunduvad üsna kohutavad   Motivatsiooniks:

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_60485

Need olid siiski eelnevalt, käisin täna Agomeris, teistel velgedel võtsid nad rantide pealt need vanad maha ja panid mitte silma torkatavasse kohta uued.

Eks see üksik vb jäi kahe silma vahele.

Ise nende tööga muidu rahul aga see raskus oleks võinud ka olematta olla.

comment_60535

Jah olen, sest korralikud madaldusvedrud panna tuleb osta ka vastavad amordid, mis on kallid. Originaalamordid lähevad kiiresti peeti. 

Coilovereid müüakse E30ne jaoks bolt-on küll.

Sellemõttes jh kõige odavam on üldse vedru pooleks lõigata :D

Muudetud , muutis oo7

• Autor
comment_60549

Miks coilid, kas lihtsalt feimi pärast või käid paugutamas erinevatel ringradadel, kus vaja erinevat seadet või kavatsed sõita suvel madala auoga ja talvel kõrge autoga?

Põhimõtteliselt sellepärast, et vahad amordid vedrud oma aja ära elanud ning otsustasin Coilidi kasuks kuna hinna vahet nagu erilist pole. Ning kui juba Coilid siis laseks madalaks ka suveks.

• Autor
comment_60550

Oled sa kindel selles? Madalduse komplektid on suht odavad ja nn bolt on teema, minuteada ei müüa selliseid coile, mida saab kohe alla visata.

Kui näitad mulle soodsat madalduse komplekti siis võib see mõte muutuda ;)

Aga coilide selles suhtes jube lihtne, et suvel madal ja talvel siis krutid kõrgemaks.

Tavalise madaldusega nii ei saa. Siis lihtsalt tuleks mingi kompromiss leida, et mitte liiga madal madaldus.

• Autor
comment_60551

Enda diislil olen ühe ringi maha võtnud ja pole veel midagi juhtunud. 2a nii sõitnud juba ja teed ei ole siin meie kandis ka kiita.

No mul pole erilist mõtet nii teha :D Kuna nagunii nii väsinud omadega juba, eriti tagumised.

Sest p***e nii maas ja nina suht kõrge.

Esimene kunde amordikas ka õline, ehk peetis.

• Autor
comment_60554

Proovi mõttes sai täna ühtesid kärgvelgesi värvitud ;)

Väga ilus värv ja sobib meeletult hästi sinna peale.

NN kõrgläige siis sai velgedele peale. Ehk nagu nimigi ütleb siis läigivad korralikult.

post-2149-0-46930700-1366576303_thumb.jppost-2149-0-65635600-1366576349_thumb.jppost-2149-0-20419400-1366576384_thumb.jp

Rehv ainult suure võitu.

195/65/15 Pirelli talvekad, mustrit uue vääriliselt

comment_60566

No vaadake aftermarket.ee lehele, eelmine aasta aitasin kasutaja bergol alla panna madalduse komplekti, komplekti all pean silmas ikka amorte ka. Maksis see komplekt äkki miski 250€ . Saab madalduse jaoks mõeldud amorte ka normaalse hinnaga. Sellist juttu kuulen esimest korda, mis siin nüüd räägitakse :)

Lisaks näidake nüüd mulel kohe paika pandavaid coile? Püstakule tuleb võru keevitada, tagaõõtsale samamoodi - on see siis kohe bolt on ja lihtsasti paigaldatav?? Kui coilid odavamad oleks ja nende paigaldus, siis sõidaks ju kõik nendega, mitte ei mässaks madaldusvedrudega.

comment_60576

Õpetus kuida paigaldada... pole vaja midagi keevitada

250 EUR räägites, siis see ongi odavate coilide hind.

Viimasel lingil on asjad tõesti veel natuke odavamad, kuid neid ei saa ka reguleerida..

Muudetud , muutis oo7

comment_60601

Sellise õpetuse järgi on küll esiamordid varsti peetis.

Selles suhtes on sul õigus, neid on tõepoolest lihtne paigaldada, aga maksavad ikka rohkem ka, kui madalduse komplektid. Lisaks coiloveritega reguleerides ei ole silla geomeetria koguaeg paigas.Madaldusega käid regullis ära ja nii jääb. Lisaks teatud piirist üle minnes eeldavad mõlemad variandid reguleeritavat silda, kui ei taha lääpas ratastega rehvi servasi kulutada.

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.