Hüppa postitusse
Postitatud
comment_55172

Hei e30 fanaatikud :) Olen ka juba suhteliselt lapsepõlvest peale omale e30 ihaldanud ja aastal 2007 üks mul ka oli, paraku siis olin veel ilma lubadeta tattnina ja müüsin ta maha peale poole aastast ringi paarutamist. Siiamaani sai sügavalt kahetsetud seda lollust, aga detsembris sai siis järgmine rull ligi võetud ja nüüd on sellega rahu majas.

Tegu siis 316i kupeega, millel 1.6 73kw mootor PEAKS olema, mina ostsin ta suht poolikuna siiski. Mõnesmõttes hea, kuna see mootor sinna poleks jäänud nagunii. Kindel veel pole mis mootor sinna tuleb, aga hetke pakkumistest domineerib 2,3 liitrine 110kw pada.

Aasta on vin koodi järgi 89 lõpp, aga kuna passis on 90 siis seda ka kasutan teema pealkirjas :D

Aga mis siin ikka, rohkem pilte, vähem möla.

Kuni üleeilseni ta veel seisis, kuid siis sai garaasi sulama aetud ja eile sai juba natuke tegutseda. Kuna ehitan seda tööjuures, siis mingit igapäevast updeiti siia tulema ei hakka, aga nädalavahetuseti üritan ikka tegutseda maksimaalselt.

0100982095a04ef.jpg

010098212701849.jpg

0100982177c87cb.jpg

Sai siis kohe nina laiali tõmmatud, et hakata vaikselt roostet likvideerima.

0100982243c2c49.jpg

Nina vasak pool on õnneks suhteliselt heas korras ja paistab, et piisab vaid korralikust harjamisest ja rooste eemaldamisest, parem pool tahab rohkem keevitamist. Sai kohe relakas sisse löödud, et asja liikuma saaks :)

0100982295e30fd.jpg

0100982343df092.jpg

0100982379fa83b.jpg

Eilsega paraku rohkem ei jõudnud, niiet järgmiste uuendusteni ;)

Nii hea kui halb kriitika oodatud kuid arvestage sellega, et ma teen üldiselt ikkagi nii nagu ma ise tahan :D Kui just pole mingi tõsiselt hea soovitusega tegu.

• Vastuseid 82
  • Vaatamisi 8,9tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Ma millegipärast ei usu, et uut e30 kusagilt osta saab   St okei, ostan a'la 3k euri eest selle väga sileda ja korraliku e30.. sellist värvi nagu mul plaanis on, ei ole rulla selga pandud ehk siis

• Mul ka hea meel, et selle auto omale ikka lõpuks said, see E30 haigus on suht parandamatu ja pole mõtet vastu punnida Et siis rahapuu kasvaks ja vilju kannaks, viitsimise taha sul tegemised õnneks va

• So.. sai siis viimati välja lõigatud ussitus ka plekiga asendatud. Ja töökaaslase tehtud kaunistus ka..

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_57207

Eks ma seda keevitust üritan saada nii head kui oskan, tasapisi õpin :)

Eniveis, nüüd siis see koht selline
0101400317bba1f.jpg

Siis sai üks veel tiba ussitanud servake välja vahetatud
01014002953a227.jpg
0101400299f1463.jpg

Ja esimesest otsast lõikasin ka juba välja rooste :D
010140034119c88.jpg

• Autor
comment_57213

Töö toimub tartus ja eks kasutada ikka saab, aga seda peab hästi orgunnima kuna enamuse ajast on töökoda hõivatud :D St minu oskusi saab kasutada peale tööaega (ehk siis üldiselt peale 18.00 ja nädalavahetustel).

See lössivajumine ongi põhjus miks ma olen karprauast teinud need konkreetsed tõstmiskohad, siis ei teki muret, et ÄKKI ikka kuidagi vajub kuskilt sisse vms.. seda poolesendise paksusega metalli juba kokku ei pressi :D

• 1 kuu hiljem...
  • Autor
comment_60002

Hetkel areng suht kesine kuna tööl kiired ajad olnud ja eks omal ka seda laiskust praegu tiba rohkem kui muidu. Siiski olen vahepeal parempoolset karpi vaikselt lappinud, paar plekki veel väänata ja siis esimene ots on valmis. Tööd jagub ja seetõttu ei hakka ka kiirustama kuhugi :)

Kui teha ei viitsi parajasti siis ei hakka vastu tahtmist sinna paska ka kokku keerama :D

• 1 kuu hiljem...
  • 2 kuud hiljem...
  • Autor
comment_66490

Kurb tõdeda aga auto on juba tükkaega puutumatult seisnud ja eks ta seisab veel nüüd natuke, kuna septembri lõpust pihta hakates saan aega viitma minna :D

Eniveis seoses sellega sai tööjuurest autodega minema kolitud.. suurem mure oligi just bemmiga kuna on ju teine ilma sildadeta kere. Sai ta siiski nurgast välja kaevatud ja uude koju toimetatud, kus ta siis lõpuks loodetavasti ka valmis ükskord saab koos liigikaaslasega.

010420712727dec.jpg

0104207131c469a.jpg

0104207159731ba.jpg

• 5 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_67877

Kuna autot ennast ehitada ei saa siis sai vähemalt süda toodud ära.
0104612077420fb.jpg

Tegu siis m20b23 mootoriga mis siis kunagi on omanud 110kw :D Eelmine omanik harrastas temaga drifti harjutamist, külge on pandud 2.5 segusiiber, 535i aju, 2.5 pihustid ja mingit mudru veel :D

comment_67880

Miskit autoga toimund pole kuna hetkel volvo ehitamine käib kibekiirel käel. Siiski vahelduseks juhtusid ühed veljed näppu.. kui ära ei müü vahepeal siis lähevad alla rullile :)

010272135174090.jpg

Need veljed on mullegi silma jäänud bmw foorumis. Miks siis ikkagi lõpuks müüki panid? Nende pärast TSW kapsleid otsingi ja nüüd tuleb välja, et pidid ka algselt rulli alla rändama  :D

Said nendest lahti või on veel alles?

Muudetud , muutis Chulo

• Autor
comment_67881

Seisid nad mul kevadest saadik ja kuna tuli rahapuudus siis sai nad ikkagi müüki pandud.. leidsin, et pole ikkagi päris see velg mis ma tahaks.

Nüüdseks on nad läinud jah, mootori vastu saigi vahetatud(mitte 1:1 muidugi).

• 1 kuu hiljem...
  • Autor
comment_69643

Midagi tarka mul kirjutada pole, kuid annan ikkagi teada ka rulliperele, et ajateenistus jäi üürikeseks ja nüüd hakkan rullika jaoks jällegi juppe kokku ajama tasapisi :D

Pmst võib pakkuda (kommiraha eest muidugi :D )

* m20 hooratast

* käigukasti(260 ma eeldan?)

* erinevaid salongidetaile(alates põhjamatist kuni laepolstrini mis on katuseluugi auguga)

* esitiibu korralikke (kuigi tõenäoliselt ostan uued)

* eest radika toetustala oleks tarvis sirget

Siis võiks keegi targem mulle rääkida nüüd mis diffrid ja veovõllid sinna alla istuvad.. olemas on mul ketastega õõtsad aga vist nn väikse laagriga.

Lisaks on kardaan puudu :D

Muudetud , muutis Joel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.