Hüppa postitusse

Suve lõpuks rullid kokku ja kruiisima 2010 2 Oktoober laup.

Postitatud

Teeks, siis suve lõpu ürituse!

Saame kokku, puhume juttu, teeme kruiisi ja siis räägime veel juttu.

Aga asjast kah, siis saame kokku [size=24] 2 Oktoober Laupäev [/size]. Ja koguneks, siis alguses laagri maksimarketi juures kardi keskuse ees kell 14.00. Liikuma hakkaks mingi kell 14.30. ja 15.15 äkki, siis ülemistes võtaks sealt kah inimesi juurde ja peale seda, siis otsaga Piritale, kus väike vahepeatus ja teeks mõned pildid. Ja sealt mõtleb edasi kuhu läheb.

Kaasa võtta hea tuju Rullikas ja Soojemad riided kah ilmselt.

Inimesed, kes tulevad:

1. P2hkel (pildistaja)

2. Raunzz

3. 2Fast

4. eix22

5. Leks

6. Marko S

7. Tarmo

8. bemm325

9. Margar

10. Cozmo

11. sake

12. Martin L

13. Lauri1

14. Indrek J

15. valerka

16. meelis36

17. icehouse

18. 325IMAX26

19. eddy17

20. Renx320

21. ///Mario

22. wabbit

23. Dreamon

24. MairoG

25. rauno72

26. daqqer

27. Airi L

28. Tarvo

29. karlpoiss

30. Penu

31. viltz

32.

33.

34.

35.

36.

37.

38.

39.

40.

...

PS! Tulla võivad ka inimesed kes ikkagi e30 liikmed aga e30pole need sõidavad siis rivilõpus. Ja pärast kruiisi võiks veel minna vb kuskil pubisse sööma - jooma, kui keegi oleks sellest huvitatud.

Andke, siis märku kes tulevad.

• Vastuseid 95
  • Vaatamisi 19tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

• Autor

Ma räägin paneme kähku sulle originaal aknad külge tagasi need on ju toon kile all ja siis pole puuri paista. Krutime ette numbri kah ja teed kindlustuse ja kui tahad siis saab ka üv teha. :D

Ja teeme see aasta kah sinu autost lipu auto. :P

EDIT: Käisin täna UM-is ja rääkisin neile plaanist meie lõpp punkt nende parklas teha ning sain neilt ka loa ühel tingimusel, nimelt ei toimu seal mingit külgees sõitmist ja rehvi põletamist.

EDIT2: See aasta paluks jätta joogid koju või juua vähemalt niimoodi, et see ei jääks teistele silma ja linnaliikluses sõidame liiklus eeskirjade järgi ! :@

• Autor

Mai tea võtaks äkki selle minu variandi, sellega teeb Tallinnale tiiru peale.

Alati võib ju varem ära minna kui keegi tahab st. et ei pea lõpuni sõitma.

Minuarust Leksi marsruut on ka hea, aga samas mulle meeldib see idee, et UM juures lõpppeatus teha.

võib kombineerida minu ja Pähkli teekonda. Minu teekond läheb ka UMist mööda, ja seal võib lõppeatuse või vaepeatuse teha.

tahaks teisi ka kuulda, nimekirjas 30+ inimest ja aint kolme huvitab teekond,

Minule isiklikult sobiks Pähkli valitud ring rohkem.Aga samas ei oleks eriti vahet mis ringi me seal sõidame,tahaks ikka rohkem teiste autosid piiluda ja suhelda.

Peatuste rohkus ei tee ka halba, sest eelkõige võiksid võõrad inimesed näha, et me oleme ikka alles, meil on suur korralik klubi jne :wink: Eelmine kord Pirita tee ääres nii mõnigi võttis hoogu maha ja 'signaalitas' meile

Minu meelest on P2hkli variant küll hea, aga sinna võiks juurde lisada ikkagi Viimsi ringi ka! Nüüd Rohuneeme tee ka korras. :)

Nõustun eelneva kasutajaga, et võiks P2hkli omale selle viimsi ja rohuneeme tee otsa panna! see oleks hea! lausa supper

mis teema selle viimsi poolsaare tipuga on...

samahästi võiks ju siis laagri maksist panna mööda pärnu mnt-d haruteele ja tagasi... jube hea ja äge tee on :roll:

Laural hea koju minna pärast sealt :P okei, okei. Tegelikult mul jumala ükskõik sellest marsruudist, peaasi et oleks mõnus olemine :) Vihmasadu poleks ka väga meeldiv

Tere Laura! Mõtlesime sõbraga, et peaks juba sellepärast näiteks kohale tulema, et näeksin oma vana kupeed (see mis avataril Teil). Samas, aga väga millegiga tulla pole. See millega on, see sinna ritta vist ei kõlbaks, aga samas ei tea veel. Plaanid pole veel kindlad selle päeva koha pealt.

See millega on, see sinna ritta vist ei kõlbaks.

PS! Tulla võivad ka inimesed kes ikkagi e30 liikmed aga e30pole need sõidavad siis rivilõpus

Mõtlesin, et juhul kui sa teemat algusest peale lugenud ei ole siis teaksid, et võid ka teise autoga tulla. Aga mina igatahes kohal, vahet ei ole millise marsruudi kasuks otsutame...:P

Ei tean küll, et võib ka teise autoga tulla :), aga aitäh üle kordamast sellegipoolest!

Kokkuvõttes jagatakse autod linnaosade vahel ära, et kõik endale sobivat marsruuti sõita saaks? :roll:

Siis ma ei liitu teiega. Ei taha viimsist väljas väga sõita enda masinaga. :P

Ken

Kus siis kokkusaadakse? Laagri või ülemiste? otsustage ära, kuna päev käes juba varsti!

• Autor

Nii Laagris kui ülemistes on kogunemised lihtsalt laagris natukene varem.

PS! Essti Politseid on üritusest teavitatud ja nemadolid meie üritusega nõus.

PS2! Liikleme ilusti eeskirjade järgi, kõik keshakkavad paugutama ja liiklus eeskirjasid eirama kirjutan numbrid ülesse ja kuipärast tekib mingeid pretensioone siis lähevad need numberid edasi politseile kuna mina vastutan ürituse eest.

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus