Hüppa postitusse
Postitatud
comment_14952

Sai siis soetatud kasutajalt Kepp endale ka esimene e30 tüüpi sõiduauto. Esmamulje on üsna paljulubav kere enamvähem täitsa okei. Tehnika tundub ka päris okei olevat kuigi nipetnäpet tahab ikka timmimist.Nimelt siiani avastanud parempoolne peegel ei taha nupu korraldustele alluda, peab üle vaatama. Mootor jätab vahele täpsemalt 1 silindritest, loodame et piirdub küünalde , juhtmete või jagaja kammiga, et poleks otseselt kaanes viga kuna see natuke kallim lõbu.Eks varsti saab ka värskeid pilte ja hoian ka siinset rahvast oma tegevustega ja auto käekäiguga kursis.

• Vastuseid 126
  • Vaatamisi 21,2tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

comment_14734
siukseid asju on väga raske leida ?

Originaal tumedaid vist on :roll: E-Bay-s kindlasti leidub aga usun, et küsitakse ka väärlist hinda. Wabbiti 325il peaks olema ka originaal tumedad tuled. Kui nüüd just kasutajaga nimega puusse ei pannud.

comment_14733

Originaal tumedaid vist on :roll: E-Bay-s kindlasti leidub aga usun, et küsitakse ka väärlist hinda. Wabbiti 325il peaks olema ka originaal tumedad tuled. Kui nüüd just kasutajaga nimega puusse ei pannud.

Jutt jumala õige. wabbitil jah MHW tuled ja hinnaks oli pea 5 tuhat krooni...kallis lõbu! Väga harva e-bays liigub neid..pead silma peal hoidma.

• Autor
comment_14718

Eile sai vahetatud õli ja täna ka küünlad küünalde seis oli paljutõotav ennem : 1x bosch, 1x gm, 1x ngk r, 3x denso.Said pandud uued ngk-d ja mootor töötab kohe puhtamalt....õli vahetatud nüüd julgeb pedaali ka puutuda. Vahetamise järele karjub arvatavasti benafilter kuna kiirendades peale 4-5k pööret lööb hinge täitsa kinni ja mõningad vihased jõnksud sisse kohapeal gaasi andes hakkab ka korra välja surema ja siis pöörde... peab uurima milles asi. Varuge kannatust ilusamate ilmade tulekul kindlasti ka pilte.

Kevadet :)

comment_14717

Kui mina autot vaatamas käisin oli külmkäivitus natuke vaevaline (ei tahtnud pöördeid hoida) ning hiljem kui käima jäi, oli kuulda kuidas mootor lööke vahele jättis. Omanik väitis, et küünlad, õli ja kõik filtrid vahetatud ? Ise oleks alustanud õhulõdviku kontrollimisest (vb tõmbab lisaõhku) ning proovinud tühikäigumootorit puhastada.

• Autor
comment_14716

tehtud asjad juba .... küünlad olid jah nagu ma kirjeldasin täiesti erinevad.Õliga oli lugu nii et lasin mina välja sealt üsna musta olluse, tont teab kui uus see õli oli :D. Tühikäiguklapp sai ammu ära puhastatud. Nüüd koos küünalde vahetusega töötab palju puhatamalt.

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_14540

Täna sai ka tehtud siis tumedad esituled, ristid sain kasutajalt leks, täname ! Jebimist oli aga tehtud ta sai, klaasid said ette kuumakindla silikooniga(läbipaistev).Ise olen tulemusega rahul kuigi üks rist läks tibakene viltu kiiruga tehtud aukude tõttu aga ei miskit hullu, äkki saab homme ka pilti kui digika kinni püüan.

comment_14279

tere meelis :D

kuidas siis nii õnnetult, et differ kohe puru ? :P kui kunagi oma jõnksutamise probleemi ära lahendad, anna mulle ka teada! mul kõrge rpm-iga jama pole aga just tühikäigul. õrnalt gaasi andes tahab korraks välja surra aga jääb käima. patrick ütles muidugi, et see m20b25 suguhaigus :D:D:(

• Autor
comment_14174

no sai vähe burnouti tehtud ja nii ta läks, muidugi natuke undas teine ka juba .Nüüd eile sai kätte 4.27 suure diffri viskan sellew alla masinale ja keevitan ka lähitulevikus kinni ära. aga janek võid oma numbri visata kasvõi PM saab teinekord kokku saada ja muljetada me elukohad pole üksteisest väga kaugel.

• Autor
comment_14101

Kuna nüüd sain väga huvitava tagasilöögi siis auto seisab niisakaua kui diffri tagumise kaane saan.Nimelt suht värske omanik alles ja ei osanud arvatagi et diffri kaas niivõrd defka on ning kogu pull selletaga seisabki. Kui kellegil leidub pakkuge

• Autor
comment_14099

Ei juhtunud lihtsalt läks diffri vahetuseks kuna sai proovitud vähe burni ja lasin oma väikse jahedaks.Sai ostetud siis "viiese väike" aga tagakaas on vaja ära vahetada ise koguaeg arvasin et mul suur, avastasin et hoopis väike ja kaaned ei ühti.Ja nüüd ma siis istungi differ ja töötav auto olemas aga mingi nõmeda kaanetaga asi. Ei ole midagi eks peab jalamees niikaua olema pole midagi parata.

• Autor
comment_14084

Intsult uuritud tal ainult koos diffriga masina all ja ei taha kohe mitte seda ära anda:D pesurilt uuriti ka ka ei pidavat olema saaks kasvõi koos mingi diffriga diffri seisukord pole üleüldse oluline peaasi et kaas klapiks.Maru jama küll et pulgad nagu pmst olemas aga masin seisab täna just hea libe ilm :D

• Autor
comment_14076

e30 tagakaant just vaja e32 oma ei istu ja palja diffriga pole halligi teha kuna suur differ juba olemas ainult kaas on puudu kui tõesti mitte midagi muud üle ei jää tuleb võtta ette reis UM-i ja 2k välja käia ning tellida uus kaas...aga see on tõesti viimane võimalus

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.