Hüppa postitusse
Postitatud
comment_16578

Auto ostsin täna.

Autol on 4-ust.

2 akent elektriga ja 2 vändaga.

Laes on mingi jurakas, mis näitab, et numbrituli ei põle ja klaasipesuvedelik otsas.

Armatuuri oma näitab kella ja kuupäeva ja palju õues sooja on, talvel vb näitab külmakraade ka, hetkel veel ei tea.

Udutuled on ka nii ees kui taga.

Istmed korras :D

Ustest käib väljast lukku ainult 1, esimene kundepoolne.

Kere roostetab ja on helehalli värvi.

Taha kolksub midagi , käiguvahetusel ja niisama gaasiga mängides, ja vibrab ka vahest.

Kassettmakk on ka sees. Aknalaual on mingid kõlarid mis ei toimi.

Turbo on EGRiga.

Sportrool on ka.

Eelsüüteküünlad on eraldi punasest nupust.

4 valusat velge on ja neist kahel on naastudega rehvid ja teistel on ilma naastuteda.

Hetkel ei oska midagi lisada. Kui kellegil on mingeid soovitusi või muud lõbusat öelda, siis tulistage.

Olen ka nüüd üks teieseast :D

Seda esistange alla oleks vaja seda plastik jubinat ja siis kardinat tahaks ka taha.

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_16574

Ostsin jah.

Kui tal on mingeid häid pilte siis ole hea ja viska siia üles või saada mulle meilile aruksaarandres@hot.ee, ma veel ei oska neid siia panna aga küll ma hakkama saan.

Hommikul ei tahtnud käima jääda, hoidsin paremat pedaali tükk aega all siis lõpuks jäi.

Ja mu fantastilised elektriliselt juhitavad aknad ei töötanud enam:D

Ja elektripeegilid ka ei tööta.

• Autor
comment_16552

Esmasp saan uurida alles, kas saan masina üles tõsta.

Kässar ka ei tööta.

Ma hetkel mõtlen, mis selle roostega peale hakata, kas lasta roostesed kohad puhtaks ja purgist krunt ja värv peale. Üks vend ütles, pole mõtet. Paari kuu pärast on samasugune. Või mingit spets asja otse roostele pritsida/määrida.

Täna jäin tee äärde. Kütuse näidik peksis veits villast ja nii ma siis nukralt ootasin ,vaadates oma ohutulesi, sõpra diislikankuga :D tobe oli olla :D

(või siis ma ple harjund diisliga)

comment_16549
Ma hetkel mõtlen, mis selle roostega peale hakata, kas lasta roostesed kohad puhtaks ja purgist krunt ja värv peale. Üks vend ütles, pole mõtet. Paari kuu pärast on samasugune. Või mingit spets asja otse roostele pritsida/määrida.

Ära lihtsalt puhtaks jah tee. Peale puhtaks laskmist tasuks rooste surmaga üle teha (3 kihti kokku tetud aja tagant, õpetuses kirjas).

Peale seda krunt ja siis värv

Samas kui ilusti teha tahad siis soovitaks ka natuke pahtlit kasutada ja pärast ilusti sirgeks lihvida. :wink:

• 4 kuud hiljem...
  • 1 aasta hiljem...
comment_6237

Jaa, päris palju detaile oled värvimise ajaks kenasti küljest võtnud...

Miks stanget ära ei võtnud? Kinni mädanenud :)

Uste eemaldamisel oled elu raskeks teinud omal, nüüd pead neid timmima jälle, oht on värvikahjustusi tekitada jne....lihtsam oleks hingede pealt maha tõsta... 5sec uks maas, 5sec uks tagasi ja ei mingit timmimist ega värvikahjustusi. Edu.

• Autor
comment_6231

Tagumine turvatala oli jah kinni mädanenud. See sai enne värvi jõuga eemaldatud:D

Tagumised uksed tõstsin hingedelt maha, aga esimesed tulid uued ja need olid juba higedeta ja timmima oleks pidanud niikuinii.

Kõik mis sai võtsin kõljest ära.

Tänud

• 2 nädalat hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.