Hüppa postitusse

Suve lõpuks rullid kokku ja kruiisima. 2009 10 Oktoober laup

Postitatud

Teeks siis suve lõpu ürituse!

Saame kokku, puhume juttu, teeme kruiisi ja siis räägime veel juttu.

Aga asjast kah siis saame kokku [size=18]10 Oktoober Laupäev[/size] JA koguneks siis alguses laagri maksimarketi juures saurixi ees kell 14.00 liikuma hakkaks mingi kell 14.30. ja 15.15 äkki siis ülemistes võtaks sealt kah inimesi juurde ja peale seda siis otsaga merivälja poole.

Kaasa võtta hea tuju Rullikas ja Soojemad riided kah ilmselt. :D

Ps! Tulla võiskid kohale niipalju inimesi kui võimalik Siis tuleb pikem kruiis. :wink:

Tulijate nimikiri siis:

1. P2hkel

2. ///Mario

3. jaan320i

4. j_indrek

5. ranzzz

6. elukas

7. tossike

8. janek321

9. eix22

10. bergo

11. Fantoom

12. renx320

13. psyho

14. valerka

15. sake

16. turbiin

17. metsakutsu (Kui õieti aru sain siis C4V6 on roolis.)

18. snakepit888

19. spetzialist

20. ruts325

21. S4ND3R

22. bmw520i

23. taytz

24. Riho

25. mental

26. Ain_H

27. siim999

28. Matu90

29. Paul

30. Kaido S (vist)

31. Wabbit

32. Jysk

33. +2 rulli (ei mäleta kasutaja nimesid)

34. MairoG (Jäi viimati jutt sedasi et tuleb vist) :lol:

35. yux323

36.

Videod:

Pildid:

http://nagi.ee/photos/AiriL/sets/231365/

http://fotoalbum.ee/photos/siimkris/sets/868461/

http://s283.photobucket.com/albums/kk301/P2hkel/?start=0

http://fotoalbum.ee/photos/Mpower/sets/869349

• Vastuseid 299
  • Vaatamisi 63,4tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

Mairo @ kaardilugejana ilmub kohale :)

A võibolla enda masinaga.... never say never :twisted: aaga siiski pigem, kaardilugejana vennale :D

Mind huvitab pigem see, et kas ma kristiines tervena jõuan neljandale või tuleb akutrell appi võtta :D

homme siis enne tulekut vaatan auto üle ja kindlustan ja värki ... peaks vast jõudma :)

kõigi eelduste järgi ikka kohal, aint auto näeb veidi naljakas välja...tagumised rehvid madalamad, kui esimesed :D ...niiet ärge näkku lööge....pesulasse kah vist ei jõua, kuna pmst otse töölt tulen sinna :wink: ...eks paistab

Kõik pissuvad nii palju :D

Mina siis kasutaja Matux IX roolis.

Deeem. Jälle unustasin ära. Ma pole siiamaani ühelegi E30 miitingule jõudnud. :D

• Autor
Deeem. Jälle unustasin ära. Ma pole siiamaani ühelegi E30 miitingule jõudnud. :D

Aga aega juu veel on täna kui oma rullikaga tulla ei saa siis tule kas või mingi muu masinaga.

Keegi a la

sellise maiguga videot ei oskaks teha? Ma mõtlen just neid klippe ja fookust, kõike seda kontrasti jne. Või seal on mingit ulmetehnikat filmimisel kasutatud?

Olge siis tublid ja tehke rohkelt pilte!

Ise kahjuks ei jõua kuna hetkel lapsehoidja rollis :D

Nii... mulje jäi hea, inimesi ja autosid oli palju. Pildistajate arvu nähes peaks pilte ka palju tulema niiet pange need ruttu üles :wink: Väga tore oli, rivi küll hargnes kohati aga midagi pole teha ja kes oleks võinud arvata, et laupäeval nii suur liiklus :roll: Politseinikud olid ka muhedad ürituse kohapealt.

Igatahes jätkame samas vaimus E30 Klubi.

Terv,

Indrek

Kruiis sai siis läbi, poleks nagu eluseeski arvanud, et nii palju autosid tuleb kohale :shock:

Pildi materjali on pildstajatel ikka väga kõvasti :D

Nu nii. Vääääga lahe üritus. JA uus rekord siis 46 rulli oli keegi kokku lugenud. Ootan pilte.

väga kordaläinud üritus oli mihkel sai korraldamisega ikka väga hästi hakkama! autosi oli ka palju ja piltidest ei tohiks küll puudust tulla...

Üritus oli superluks :wink: Pähkel on tubli ja kõik laabus suurepäraselt..Minu pildid mõne minuti pärast üleval:) Isegi C4V6 jäi pildile:D

Üritus oli superluks :wink: Pähkel on tubli ja kõik laabus suurepäraselt..Minu pildid mõne minuti pärast üleval:) Isegi C4V6 jäi pildile:D

ma lähen jutukasse. pritsi oma piltide lingid sinna!

Eesnahkhiir, kas sa digimuutusid pedofiiliks :D ?

Ja kurat :lol: miks mind vaja pildistada oli :twisted: :shock: Seal ei ole mitte midagi vaadata :oops: :lol:

Üldiselt, mina jäin väga rahule, enne kristiinet, seal viadukti juures oleks äärepealt IX'i mahakandmisele sõitnud, aga noh happens, aken sitane, päike paistis silma auku, midagi ei näind, esimene auto läks, ma hakkasin järgi minema ja oii oiii oiiii imet :lol: õnneks Matuxi auto heas korras ja pidurid võtsid nagu seina taha.

Retspets kõikidele kes kohale tulid ja eriti korraldaja poolele :wink:

Kõik olid ainult nii vaiksed kuidagi, ma vahepeal vaatasin jälle ümber ringi, et ma olen suht ainus kes kõvahäälega üle rahva möliseb ja naerab :lol:

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus