Hüppa postitusse
Postitatud
comment_43581

Nüüd siis ametlikult E30 ridades tagasi. Päris kaua otsisin ja jahtisin FL cabriot. Küll oli võimalus leedust osta, küll külastas mõte saksamaa reisist. Vahepael oleks äärepealt ostnud Kerti (m20b20) cabriot, kuid lõplikult kokkulepele me ei saanud :P (tegelt auto on ju PFL, mis mulle üldse ei meeldi) Talvel ma loobusin, kuna polnud eriti aega otsida.

Seda autot käisin eile vaatasin, täna oli juba minu nimel. Autost siis lähemalt:

Mootor autol on päris hea. Tiksu pole, minek ka hea. Käike vahetab korralikult. Istmesoojendused töötavad, soun system tundub et töötab ka, pole eriti süvenenud sellesse, eks varsti uurin lähemalt. Vahetamist tahab diffri puks, esi kondid.
Plaanid autole siis suured. See suvi vist midagi erilist ei toimu, aga sügisel talvel läheb vist suureks tegemiseks. Hetkel ei hakka kirjeldama mis plaanis, vaatame mis saab. Esimene pilt siis nende velgedega millega autot ostsin. Kohe õhtul kruttisin teised veljed alla ja jäi päris hea minu arust. Auto on madal ka, ring siniseid vedrusi, ja nende velgedega veits riivab tagakoobast.

S210A ANTI-BLOCKIER-SYSTEM ( ABS )
S240A LEDERLENKRAD
S300A ZENTRALVERRIEGELUNG ELEKTRISCH
S354A GRUENKEIL-FRONTSCHEIBE
S375A STOFFVERDECK ELEKT.MECH.SCHWAR
S380A HARDTOP-VORBEREITUNG
S423A FUSSMATTEN IN VELOURS
S428A WARNDREIECK
S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER
S510A LEUCHTWEITENREGELUNG ABBLENDLICHT
S556A AUSSENTEMPERATURANZEIGE
S660* BMW BAVARIA REVERSE RDS
S675A BMW SOUND SYSTEM
S682A RADIOANTENNE AUTOMATISCH
L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG

WP_000337-vi.jpgWP_000339-vi.jpgWP_000340-vi.jpgWP_000342-vi.jpgWP_000344-vi.jpgWP_000350-vi.jpgWP_000351-vi.jpgWP_000347-vi.jpg

Muudetud , muutis Leks

• Vastuseid 264
  • Vaatamisi 29tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Aeg lendab, kogu vaba aja istun garaazis ja tegelen autoga. Tehtud niipalju, et mootori juhtmestik paigas, EWS omal kohal, väljalase tehtud, el ventikas ühendatud, muud asjad põhja all tehtud. Auto kä

• 1 asi millest ma tundsin puudust sõites rullikaga - korralik käetugi. Ammu oli ostetud e36 oma, kuid kätte võtsin ennast alles nüüd. Tänu sellele videole. Natukene tegin omamoodi kaaa,,

• Läksin moega kaasa ja lisasin paar KW juurde  ärge munadega pihta loopige  

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_92247

Eks vaatame mida see powerflex endast kujutab.. kuulsin kuskilt, et on olemas strongflex materjal, mis peaks olema veel jäigem kui powerf. Vb see lihtsalt turunduse trik ? Ja kui väga rapputama hakkab, viskan teise sillatala külge ja vahetan õõtsapuksid ära. Õnneks, see pole suur töö eriti kui nipid juba selged. Samamoodi diffriga - pole väga raske seda vahetada. Plaanin varuda mõned diffrid riiulisse, oo7 hirmutas mind oma igaastaste otsimistega :)

comment_92257

Sul oleks vaja 325e difftit. Õnneks need on tugevama suure korpusega ja need kellel originaal kast seda ei taha, sest liiga aeglane, seega see peaks kestma väga hästi ja kuskilt leidma ka, siin ju just pakuti. Kui diisli-pöördeid tahad, siis 318tds compacti all peaks olema 2,65 vist, seda pakuti mulle kunagi kui otsisin diffrit.

Mul on need väikesed katki läinud koguaeg.

Võrdluseks mu mõlemad autod, millel 3,45 all. 

0107287591deae6.jpg

010832703932037.jpg

E36 on suuremad rattad all, see langetab pöördeid, kuid kui tujurikkujaid vaadata, siis on suhteliselt selgelt aru saada, miks väike mootor mõttetu on :D

Kui arvestada, et mul on veel vana ise-aretatud-M20 ja teisel M43, siis ei üllatuks, kui sinu oma üldse ökonoomsemaks läheb :D

Muudetud , muutis oo7

comment_92261

Ei mängi ta midagi, tehases need projekteeritud ikka sama jäikusega. Matu oled mönd e30 kabriot lähedalt lahtilöhutuna näinud? Seal on hoopis teine maailm. Karp on paksust plekist, sees on lapik tala jne jne. Küljeavarii suhtes julgen väita, et on turvalisem kui tava e30. Ustelgi on standardis turvatalad sees.

Tava e30 kered on hoolimata katusest samamoodi vedelad, üles töstes kohe uksed poovad näiteks.

Siinkohal pole küll väga vahet kas neid pukse toppida kabriole vöi tava kerele, oma hävitava tulemuse saavutavad igal kerel.

comment_92296

Vb päästab natuke hea amort ja vedru, mis lööke sujuvamalt vastu võtavad. Oma e36 rallikale sai pandud kõik puksid kollased powerid, aru küll ei saanud, et jäigemaks  läks kuna ees olid m3 vedrud amordid ja taga mingi tehase madaldusega kompott.

Juhitavus muutus küll täpsemaks, võrreldes org. veermikuga.

comment_92346

Vb päästab natuke hea amort ja vedru, mis lööke sujuvamalt vastu võtavad. Oma e36 rallikale sai pandud kõik puksid kollased powerid, aru küll ei saanud, et jäigemaks  läks kuna ees olid m3 vedrud amordid ja taga mingi tehase madaldusega kompott.

Juhitavus muutus küll täpsemaks, võrreldes org. veermikuga.

Kas müra tuli ka juurde?

comment_92365

Ega pukside vahetusega müra juurde teki :D Lihtsalt niisama sõiteski auto konkreetsem ja maanteel hea sõita, ei kisu ja uju niipalju.

Pigem müra ja naginad loevad rohke sellest, et auklikel teedel palju sõidetud. Tavaliselt saksast toodu autod head ja vaiksed, aga mitte kauaks eesti teedel :(

• Autor
comment_92545

Täitsa omal jõul liigub see masin nüüd. Kahjuks sain sõita natukene tagurpidi ja natukene edaspidi garaazist varju alla ja tagasi. Väga tahtsin teha prooviringi, kuid taevast tuli vastikut löga ja ei tahtnud autot ja tehnikat märjaks teha. Ehk homme on parem ilm

Ostetud sai ka OBD 1 diagnostika ja INPAGA sain ajusse sisse - nägin mootori tempi, lamdasi, vaatasin silindrite tööd jne.

IMG_2946-vi.jpg

Muudetud , muutis Leks

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.