Hüppa postitusse

Esiletõstetud vastused

• Autor
Võtaksin siis ühe käigukangi ümbruse kui ikka täis nahk. :lol:

Kui sul kõik plast detailid on olemas (alumine rõngas konsoolile + ülemised mis fikseerivad kõrguse) , siis saad selle , mis on antud pildil valmis kujul !

• Autor

Keegi hea mees võiks veel need ülemised 2-piltti pisut väiksemaks teha , et ei peaks lehekülge kruvima .

• 3 nädalat hiljem...

Pagan unustasin juba täitsa et siin ka väikse tellimuse esitasin .See alumine on küll aga kas ülleval ka veel mingi rõngas pean uurima kas see alles,

• 2 kuud hiljem...
  • Autor

e30 sport , esimesed 4 K. Tagumised sama hinda . Kui tagumine on koos peatugedega siis + .

mis materjale istmete tegemiseks veel on peale naha.

ennast huvitaks alcantara sarnast.

kas materjali valikust oleneb hind ka? kui palju?

• Autor

Alacantrat mul pole .

Ja miks seda kõige tipuks loetakse > ei saa ma ka aru .

Nime pärast vist :D

• 3 nädalat hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...
  • Autor

Kui sul nii palju aega on , kuni lõike paika saan ja valmis teen :wink:

(paar nädalat ) .

• Autor
Mul üks lisarool varuks :D Räägi hinnast ka?

Hind sama

800.- :wink:

• 3 nädalat hiljem...

Vaatasin endakäiguangi nuppu siis ja see vähe teisugune .Nahk läheb otse nende käigu vahetuse piltidega plastiku alla.Kas sellise ka valmis meisterdad.Tooksin selle sulle ükspäev.

• Autor

tean seda nuppu küll aga selle naha ära keeramine sinna korgi alla ei jää päris hea . Nahk on paks , üritades seda klahandada jääb tulemus kui p***e auk

olen neid teinud kuskil tükki 3

Kui päris tagumine häda on käes ja selle asja eest raha ka tahetakse välja käia , siis on võimalik spets pingis lasta nahka koorida õhemaks , mis kahandamise käigus peaks tunduvalt nägusam välja nägema .

Enne kõikke tasuks uurida sauelt romulast , ehk on kohapeal vastava mudeli oma olemas , mis maksaks kokku kõigest kuni 150 eeku :wink:

• 3 kuud hiljem...
  • 7 kuud hiljem...
  • 2 kuud hiljem...
  • 1 kuu hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus