Postitatud 2. august 200915 a Pilt roolist ja käigukangiümbrusest Pilt 2 roolist ja käigukangiümbrusest Pilt roolist Hetkel nahatan e30 ja e34 M versiooni roole . Käigukangidele on ka võimalik valmistada uusi katteid .
4. august 200915 a Autor Võtaksin siis ühe käigukangi ümbruse kui ikka täis nahk. Kui sul kõik plast detailid on olemas (alumine rõngas konsoolile + ülemised mis fikseerivad kõrguse) , siis saad selle , mis on antud pildil valmis kujul !
4. august 200915 a Autor Keegi hea mees võiks veel need ülemised 2-piltti pisut väiksemaks teha , et ei peaks lehekülge kruvima .
4. august 200915 a Kui tahad esimest posti muuta, siis saad siit: http://public.fotki.com/lennukiga/e30/kola/ pärast võin need pildid ära võtta siis
19. august 200915 a Pagan unustasin juba täitsa et siin ka väikse tellimuse esitasin .See alumine on küll aga kas ülleval ka veel mingi rõngas pean uurima kas see alles,
6. november 200915 a Autor e30 sport , esimesed 4 K. Tagumised sama hinda . Kui tagumine on koos peatugedega siis + .
6. november 200915 a mis materjale istmete tegemiseks veel on peale naha. ennast huvitaks alcantara sarnast. kas materjali valikust oleneb hind ka? kui palju?
13. november 200915 a Autor Alacantrat mul pole . Ja miks seda kõige tipuks loetakse > ei saa ma ka aru . Nime pärast vist
11. detsember 200915 a Autor Kui sul nii palju aega on , kuni lõike paika saan ja valmis teen :wink: (paar nädalat ) .
2. jaanuar 201015 a Vaatasin endakäiguangi nuppu siis ja see vähe teisugune .Nahk läheb otse nende käigu vahetuse piltidega plastiku alla.Kas sellise ka valmis meisterdad.Tooksin selle sulle ükspäev.
3. jaanuar 201015 a Autor tean seda nuppu küll aga selle naha ära keeramine sinna korgi alla ei jää päris hea . Nahk on paks , üritades seda klahandada jääb tulemus kui p***e auk olen neid teinud kuskil tükki 3 Kui päris tagumine häda on käes ja selle asja eest raha ka tahetakse välja käia , siis on võimalik spets pingis lasta nahka koorida õhemaks , mis kahandamise käigus peaks tunduvalt nägusam välja nägema . Enne kõikke tasuks uurida sauelt romulast , ehk on kohapeal vastava mudeli oma olemas , mis maksaks kokku kõigest kuni 150 eeku :wink:
Pilt roolist ja käigukangiümbrusest
Pilt 2 roolist ja käigukangiümbrusest
Pilt roolist
Hetkel nahatan e30 ja e34 M versiooni roole .
Käigukangidele on ka võimalik valmistada uusi katteid .