Hüppa postitusse
Postitatud
comment_21270

Tervist!

Kasutaja päris kaua aega olnud aga teemat pole siia veel olnud mahti teha...

Mootor: M40B18, 1783ccm, 83kw, pritsung, SOHC, bensiinikas...

Värv: metallik must

Tagavedu, manuaal, särgid värgid, el akente nupud (aknad siiski vändaga), Recaro sport-esiistmed, lisapidurituli, "kergelt" toonitud tagatuled ja suunatuled, sumps tal löristab, vähemalt pool kesklukku, katuseluuk, signa, immo, 4 ust, 6 akent, 2 tuhatoosi, kapott ja pagasnik. Kindalaegas on kaa...

Kuudist läheb käima.

Pildid:

atgaaactxy1mtzlayyufezklh2.th.jpg dscn1114copy.th.jpg atgaaad83liigww8lj196tgax1.th.jpg dscn1116td5.th.jpg

Vead:

benapump teeb hirmsat häält aga see savi.

Sooja mootoriga törtsutab käivitades ja mootor pole 2.5L, roolivõim on ja siis ei ole,

Mootoribloki põhja hoiab koos epoliim ja silikoon, Diffrist lekib õli ja see pole LSD. Sõidab bensiiniga, tahab kindlustust, talverehve jne :?:

Enda arvamus:

Ütleks, et üks parimaid mis mul olnud on, läheb näiteks paremini edasi kui Audi Coupe, mis mul oli 2.3

Rahul... 8)

Ahjaa, ja tegu on RaulA endise autoga :D

mTim

• Vastuseid 207
  • Vaatamisi 26,4tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Lisan siis siia ka, et täna sai Tartu Maakohtu Võru kohtumajja dokustaadid sisse antud. Eks näis, kuidas asjad edasi lähevad

• Vastulause väärteoprotokollile AB 0000000 Käesoleva vastulause sisuks on minu mittenõustumine väärteoprotokollis AB 1240524 tooduga. Soovin esitada omapoolseid tõendeid süütuse tõendamiseks – sünd

• Täna helistas kindlustus ja küsis mis politsei otsus on. Ütlesin, et ma jäin süüdi ja trahv. Vastuseks sain, et nemad küll selle otsusega nõus pole ja mu dokustaadid annavad nad oma juristile üle.

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• 10 kuud hiljem...
comment_41649

Selle põlle koputaks päris kindlasti nii sirgu, et plastiku paigaldusel mingeid muresid poleks. Ma neid juba mitu tükki painutanud ja kuigi tööriistadest on vaid suured ja väiksemad haamrid ning kruustangid kasutada siis midagi saab ikkagi kodusel teel ka tehtud. Ainult aega läheb palju :D

comment_41651

Heh pigem ürita jh võimalikult sirgeks saada ja siis proovida detaile mis puudu on. Ma ise ka oma musta kuudiga panin talvel korralikult hange ja põll kõver tiib punnis jne, Aga tiiva sain enamvähem sirgeks ja põll mis on oli ikka paremats nurgast sees on nagu hetkel peaaegu sellises seisus, et ei ole midagi juhtunud. Mina kasutasin suuremat puukaigast ja kõik :D

comment_41679

Algne venitus tee juba autoküljes ära, siis võta küljest ja tee see raskem ja aeganõudvam lõppviimistlus. Kindlasti otsi netist pilte, et milline peab sirge põll olema jne, tavaliselt pannakse külgedele jääva põlle osaga puusse ja see jäetakse otse alla sirgu, muidu jookseb viltu.

Võid ka lihtsamat vastupanu teed minna ja minult 50e eest sirge ja peaaegu roosteta musta põlle osta :D

• Autor
comment_41708

No tegu on ühesuunalise 2 sõidureaga teega, kuigi parempoolset rida kasutatakse parklana. Ja paragrahvist mis mulle näidati oli kirjas, et kui kõrvuti olevad masinad tahavad mõlemad sõidurida vahetada, peab teed andma parempoolsele.

Tema seisis, vasak suund sees. Mina panin parema suuna sisse ja tahtsin tema, ette seisma jääda, et kaasreisijat maha lasta. Omaarust olin tast juba mööda sõitnud kui tee äärde sõitma hakkasin, aga tema oli mingil hetkel liikuma hakanud (edasi) ja nii ta mulle külge tuligi...

Politseinik tuli autost välja, rääkis daamiga ära. Siis tuli minu juurde ja küsis kes minu arvates süüdi on. Vastasin, et minuarust tema ja rääkisin enda vaatenurga ära. Politseinik läks autosse ja tuli näitas mulle paragrahvi mida olin rikkunud. Ja nii ma süüdi olengi. Vaielda ka ei viitsinud, sest pakuti võimalust, et algatatakse uurimine, kus ma võin veel trahvi ka saada...

Muudetud , muutis mTim

comment_41709

Eks selleks vaiddlemiseks oleks vaja ilmselt paljuv aba aega ja paksu rahakoti ja siis ei oleks ka teada, kumb süüdi oleks jäänud.

Seaduses kirjas, et KÕRVUTI olevad masinad ja seda kõrvuti võib ilmselt tõlgendada erinevalt, olenevalt advokaadist... kahjustused sinu autol algavad alles poole auto pealt... seega loogiliselt olid sina ees, mitte kõrval. Aga ise ilmselt poleks ma ka vaidlema hakkanud...

Aga kas ustelt mölke välja ei saa kuskil plekitüid tegevad firmas, ei tundu eriti hullult sees olevat need uksed.

comment_41721

Kuule, ära jäta asja nii, siin on selgelt ment selle naisega tuttav vms, uuri targemate käest üle ikka. Kui see naisterahvas oma kärakaga seisis teeääres, suund sees, siis ta peab veenduma, enne liikuma hakkamist või manöövri sooritamist ju , et autosi ei tuleks. Pole varem nii olnud, et seisvale autole peab liikuma hakkamiseks teed andma. Asja peab arutama ikka koos, mitte et käib arutab ühega ära ja siis tuleb teisega arutama. Suht selge siin , et oskamatu naisjuht keeras sulle lihtsalt küljepealt sisse. See mendi poolne trahvi ähvardus on ka kahtlan, et sa kohe ikka süü ilusti omaks võtaks jne.

comment_41740

No tegu on ühesuunalise 2 sõidureaga teega, kuigi parempoolset rida kasutatakse parklana. Ja paragrahvist mis mulle näidati oli kirjas, et kui kõrvuti olevad masinad tahavad mõlemad sõidurida vahetada, peab teed andma parempoolsele.

Tema seisis, vasak suund sees. Mina panin parema suuna sisse ja tahtsin tema, ette seisma jääda, et kaasreisijat maha lasta. Omaarust olin tast juba mööda sõitnud kui tee äärde sõitma hakkasin, aga tema oli mingil hetkel liikuma hakanud (edasi) ja nii ta mulle külge tuligi...

Politseinik tuli autost välja, rääkis daamiga ära. Siis tuli minu juurde ja küsis kes minu arvates süüdi on. Vastasin, et minuarust tema ja rääkisin enda vaatenurga ära. Politseinik läks autosse ja tuli näitas mulle paragrahvi mida olin rikkunud. Ja nii ma süüdi olengi. Vaielda ka ei viitsinud, sest pakuti võimalust, et algatatakse uurimine, kus ma võin veel trahvi ka saada...

Ei hakka küll enneaegseid järeldusi tegema, aga tundub olevat parema käe reegel, Et paremalt autole tuleb teed anda. Samas kui ta seisis ja tahtis välja sõita siis ei tohiks sina süüdi olla. Soovitan süveneda sellesse ja uurida rohkem :)

comment_41741

Mingi ebakõla on siin tõesti... ehk siis kui tahan, et kindlustus mulle uue stange ostaks siis ootan teeääres taskus, kuni mõni mulle ette parkima kavatseb hakata ning siis vajutan talle külje pealt sisse?

Eixi mõtte arendusena olen üsna sel nõul, et analoogses olukorras aga autode kohtade vahetudes oleks sa ikka süüdi olnud :D

Ainsa plussina näen siin seda, et kannatajana peaksid nüüd hakkama kindlustusest läbi ussi m*nni mingit vähegi aktsepteeritavat remondiraha välja ajama, seda muret vähemalt pole.

Muudetud , muutis GTA

comment_41742

Siin oleks vaja nagu aru saada, kas see eit tahtis otse oma reast edasi liikuda, või suuna märguandega tahtis reastuda sinna ritta, kus sina liikusid.

Nüüd tagantjärgi ta kindlasti ütleb, et kuna ühesuunaline tee, siis tema tahtis otse sõita. Kui ütled, et seda kasutatakse parkimiseks, kas seal on siis parkimise märk ja kastid ka maas? Näiteks Viljandis on ühesuunalisel teel parem rida ka parkimiseks tehtud ja tähistatud.Kui ta ootas seal teeääres suund sees, siis võiks eeldada, et ta soovis pääseda sinna ritta, kus sa olid, muidu oleks ta ju kohe sõitma hakanud jne?

comment_41746

Siin oleks vaja nagu aru saada, kas see eit tahtis otse oma reast edasi liikuda, või suuna märguandega tahtis reastuda sinna ritta, kus sina liikusid.

Nüüd tagantjärgi ta kindlasti ütleb, et kuna ühesuunaline tee, siis tema tahtis otse sõita. Kui ütled, et seda kasutatakse parkimiseks, kas seal on siis parkimise märk ja kastid ka maas? Näiteks Viljandis on ühesuunalisel teel parem rida ka parkimiseks tehtud ja tähistatud.Kui ta ootas seal teeääres suund sees, siis võiks eeldada, et ta soovis pääseda sinna ritta, kus sa olid, muidu oleks ta ju kohe sõitma hakanud jne?

Minu arvamus asjast on see,et see auto seisis kohapeal(vaata esimest pilti)auto on pargitud kõnnitee äärde.minu arust ta ei vaadanud peeglisse ja lihtsalt keeras sulle ette ja panite kokku.

• Autor
comment_42167

Kindlustuses öeldi, et paragrahv, mille alusel süü kohapeal endale sain, kohe kuidagi, antud situatsioonis, ei kehti. Nüüd pean kuskilt töökojast hinnapakkumise võtma ja selle kindlustusse saatma.

Midagi kindlalt öelda ei saa aga kahjumenetleja kes mu ütlused ja dokustaadid üle vaatas andis lootust, et täielikult ma vast süüdi ei jää

Muudetud , muutis mTim

• Autor
comment_42533

Nii...kolmapäeva hommikul pean politseisse minema.Teine osapool tegi avalduse mu kohta. Kuna ma sain aru, et kindlustus möllab selle asjaga, siis tuli see paraja üllatusena. Eks näis mis räägitakse...Meele tegi mõruks igatahes :mellow:

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.