Hüppa postitusse
Postitatud
comment_21270

Tervist!

Kasutaja päris kaua aega olnud aga teemat pole siia veel olnud mahti teha...

Mootor: M40B18, 1783ccm, 83kw, pritsung, SOHC, bensiinikas...

Värv: metallik must

Tagavedu, manuaal, särgid värgid, el akente nupud (aknad siiski vändaga), Recaro sport-esiistmed, lisapidurituli, "kergelt" toonitud tagatuled ja suunatuled, sumps tal löristab, vähemalt pool kesklukku, katuseluuk, signa, immo, 4 ust, 6 akent, 2 tuhatoosi, kapott ja pagasnik. Kindalaegas on kaa...

Kuudist läheb käima.

Pildid:

atgaaactxy1mtzlayyufezklh2.th.jpg dscn1114copy.th.jpg atgaaad83liigww8lj196tgax1.th.jpg dscn1116td5.th.jpg

Vead:

benapump teeb hirmsat häält aga see savi.

Sooja mootoriga törtsutab käivitades ja mootor pole 2.5L, roolivõim on ja siis ei ole,

Mootoribloki põhja hoiab koos epoliim ja silikoon, Diffrist lekib õli ja see pole LSD. Sõidab bensiiniga, tahab kindlustust, talverehve jne :?:

Enda arvamus:

Ütleks, et üks parimaid mis mul olnud on, läheb näiteks paremini edasi kui Audi Coupe, mis mul oli 2.3

Rahul... 8)

Ahjaa, ja tegu on RaulA endise autoga :D

mTim

• Vastuseid 207
  • Vaatamisi 26,4tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Lisan siis siia ka, et täna sai Tartu Maakohtu Võru kohtumajja dokustaadid sisse antud. Eks näis, kuidas asjad edasi lähevad

• Vastulause väärteoprotokollile AB 0000000 Käesoleva vastulause sisuks on minu mittenõustumine väärteoprotokollis AB 1240524 tooduga. Soovin esitada omapoolseid tõendeid süütuse tõendamiseks – sünd

• Täna helistas kindlustus ja küsis mis politsei otsus on. Ütlesin, et ma jäin süüdi ja trahv. Vastuseks sain, et nemad küll selle otsusega nõus pole ja mu dokustaadid annavad nad oma juristile üle.

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_42629

Nii...kolmapäeva hommikul pean politseisse minema.Teine osapool tegi avalduse mu kohta. Kuna ma sain aru, et kindlustus möllab selle asjaga, siis tuli see paraja üllatusena. Eks näis mis räägitakse...Meele tegi mõruks igatahes :mellow:

[size=3]asjalood siis sellised, et võin saada kuni 1200 euri trahvi, 6 kuud lubadekaotust, aresti mainiti ka.

Vanemliikluspolitseinik ütles raudse veendumusega, et mina jään süüdi, vahet pole kas ta seisis või sõitis. Tehti väärteoprotokoll §17 lõik icon_question.gif 3 punkt 5

Rikkumise kirjeldus: juhtis mootorsõidukit, ei andnud teed paremal asuvale sõidukijuhile, kui sõidukite teed ristuvad. Põhjustas ............................ varalise kahjuga liiklusõnnetuse.

Kohtuvälise menetleja lahend on kohtuvälise menetleja juures kättesaadav alates 01. 06. 12

Järjekordne päev rikutud icon_neutral.gif[/size]

[size=3]Tunne on nagu mõrvar oleks[/size]

Muudetud , muutis mTim

• Autor
comment_42639

Mina ei hakanud miskit surkima, käisin kindlustuses ära nädal tagasi, täitsin nõutud paberit ära ja kõik oli OK. Esmaspäeval helistati, et tulgu ma politseisse, minu kohta on avaldus kirjutatud. Teine osapool oli siis politseisse avalduse teinud

comment_42641

Kaeba kohtusse edasi, et ei ole kohtuvälise menetlejaga otsusega nõus ja võib suht kindel olla, et politsei üritab sind süüdlaseks teha.

Võib proovida ise vaielda, aga ilmselt mõne liiklusspetsialistiga oleks parem nõu pidada, sest seal pildi järgi ei tundu küll mingit ristumis kohta olevat.

Ikka ehtsad tõprad need eesti politseinikud, kohe arestiga ka ähvardama, peaasi, et ikka alla kirjutaksid paberile...

• Autor
comment_42672

Ma ise kah nüüd pikalt mõelnud ja seedinud seda. Kui vaid kindlustus oleks süü mulle pakkunud, poleks väga hullu olnud.

Autot mul on odav remontida ja kallinenud poliisi kannatan ka ära.

Aga nüüd kui politsei asjasse segati, siis ma katsun selle asjaga minna nii kaugele kui võimalik (ja nii kaugele kui jäksu on), sest lisaks kõigele võib kindlustus väga vabalt politsei otsuse enda otsuseks üle kanda ja jään süüdi, st maksan riigile (politseile), kindlustusfirmale ja oma auto remondi eest, lihtsalt sellepärast, et keegi mulle sisse sõita otsustas...

Muudetud , muutis mTim

comment_42674

Esimese astme kohus on tasuta ja seal ei juhtu sinuga midagi, vahet pole kas võidad või kaotad, seal kaebad mentide otsuse peale, mille nüüd saad siis mingiaeg.Kaotuse puhul jääb mentide tehtud otsus jõusse lihtsalt.Seal peadki rääkima, kuidas ment sind kohe kohapeal ähvardas jne. Muidugi suht šhow on see kohtuvärk, seal nagunii kõik nad tuttavad ja isegi sõbrad omavahel. Mis põhjusel see vastaspool nagu menti avalduse tegi? Kindlasti naisel tuttavad surusid peale,e t tee avaldus, need bemmi rullnokad peavad oma karistuse saama jne. Siin ikka mingi tutvus mendiga vms on mängus, sellist ülbust pole nagu lõuna pool varem väga kohanud.

comment_42679

No siis pole rohkem vaja mõeldagi, mul liikluses koguaeg nende persetajatega probleeme, oskavad seal kontoris ainult kohvi juua ja suitsu teha, nende puhul paneb õigluse paika tuntus , raha ja võim. Pead ka mõnel tuntud tarkuril, liiklusässal või advokaadil per*est kinni saama :) See , et tädi süüdi pole, selgus kindlasti pärast pauku, vaevalt ta teadis miskit oma eesõigusest ja liiklusseadustest, kui ette keeras.

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_43548

Vastulause väärteoprotokollile AB 0000000

Käesoleva vastulause sisuks on minu mittenõustumine väärteoprotokollis AB 1240524 tooduga.

Soovin esitada omapoolseid tõendeid süütuse tõendamiseks – sündmuskohal tehtud fotod ja

tunnistaja ütlus. Väidan, et avariis osalenud teise auto juht, ei sõitnud esimesel rajal, vaid lõpetas

parkimist ning alustas sõitu, veendumata sealjuures manöövri ohutuses. Väidan, et juht rikkus

liiklusseaduse

§ 17 - (3) Parklast, õuealalt, puhkekohast, teega külgnevalt alalt või nende juurdesõiduteelt

teele sõites peab juht andma teed igale teel liiklejale, kui teeandmise kohustus pole

liikluskorraldusvahenditega reguleeritud teisiti.

Muudetud , muutis mTim

• Autor
comment_43723

Selle kirja saatsid mentidele ve? Sellest küll kasu pole, selle oleks pidanud kohtu jaoks kõik jätma. Praegu on neil aega ,et sind igati maha materdada ja leida vastulause sulle kohe. Kui oleks kohtus selle välja käinud, siis ei pruugi nad miskit asjalikku pajatada.

no ma pidin vaidlustama selle, muidu ei liigu asi üldse kohtunigi
  • Autor
comment_44039

sain politsei otsuse kätte täna

120€ trahvi

Rikutud õigusnorm

§17 lg5 p5

Menetlusalune isik on esitanud vastulause, mille kohaselt parklast, õuealalt, puhkekohast, teega külgnevalt alalt või nende juurdesõiduteelt teele sõites peab juht andma teed igale teel liiklejale, kui teeandmise kohustus pole liikluskorraldusvahenditega reguleeritud teisiti. Vastulauses esitatut ei arvestata, sest antud liiklusõnnetuses osalenud sõiduk Honda FR-V ei alustanud liikumist ühestki eelpoolnimetatud kohast, vaid alustas liikumist kõnnitee äärest liikudes otse edasi omas sõidurajas. Kohtuväline menetleja on seisukohal, et liiklusõnnetuse põhjustas sõiduki BMW 318 juht, kes rikkus liiklusseaduse §17 lg 5 p5, mis ütleb, et juht peab andma teed temast paremalt lähenevale või paremal asuvale sõidukijuhile, kui sõidukite liikumisteed lõikuvad.

comment_44047

Praegult ütlevad mendid, et vastulause ei kehti, kuna sinu vastulasuse koosnes, parklast või kuskit mujalt sõiduteele liikumisel tee andmist. Aga kuidas see seadus täpsemalt ongi, enne liikuma hakkamist tuleb veenduda enda manöövri ohutuses?

Ja hetkel tundub, et veidi on lootust, sest politsei ise enda otsuses ütleb, et auto ALUSTAS LIIKUMIST, aga et otse enda sõidusuunas. Seega võib nüüd juba päris julgelt vaielda minu arvates, sest on palju lihtsam nüüd tõestada, et auto seis sel hetkel, kui sa temast möödusid ja tahtsid SEISVA auto ette reastuda, kuid ootamatult hakkas seisev auto liikuma ja sulle otsa.

Nüüd on sul vist 15 päeva aega, et kohtusse pöörduda?

võibolla proovida nõu küsida ka järgnevalt aadressilt http://juura.ee/gw.php/ ?

• Autor
comment_44113

Vahelduseks muudel teemadel ka.

Täna sain kellabloki uue, kus tahhokas ei töötanud aga spido töötas. Vahetasin spido enda omaga ära ja nüüd kellaplokis jälle kõik toimib. Lisaks sain sirge esipõlle, kus plastikvidinad kõik olemas (va. alumine liist).

See uuesti ära värvida ja autole külge kleepida.

Lisaks sain uue kütuse paaki laskmis toru.

Uksed vist vahetan ka varsti ära :P

Muudetud , muutis mTim

• 2 nädalat hiljem...
Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.