Puuduvad üld lisad (aga on olemas esiudutuled.) vaikselt hakkan neid lisasi autole juurde panema.
Mootori tüübiks siis M40B16 73KW
Ostes oli läbi sõit umbes 244....
Auto on toodud eestise 2004 aastal ja olnud aint ühe omaniku käes sellise hea vanamehe käes kes on ikka seda hoidnud. Ja nüüd olen teine omanik kes selle iluduse eest hoolt kannab.
Igati aus ja viisakas masin suhteliselt ökopill väga rahul kütuse kuluga.
Pisi iluvead on aga no autol vanust ka piisavalt muidu kere tugev ja sile.
BMW hakkas tänu sellel huvitama mulle, et tädimehe vend ostis BMW ja siis tegi sellega sõitu mulle ja üldse avastasin et väga hea välimusega on E30 ja hakkasingi uurima BMW ajalugu jne. Siis hakkaski tekkima sõpru kes tegelevad BMW-dega. Ja siiani olen rahul sellega mis mulle meeldib ja E30 kallal on minu meeleset suht lihtne nokitseda.
Ja siin on pildid auto ajaloost minu käes kui olen teinud pilte jne
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus
BMW E30 316
Välja laske aasta siis 1990a aprill.
Värvuseks Briliantrot.
Välimus on orginaal.
Kere on sedaan.
Puuduvad üld lisad (aga on olemas esiudutuled.) vaikselt hakkan neid lisasi autole juurde panema.
Mootori tüübiks siis M40B16 73KW
Ostes oli läbi sõit umbes 244....
Auto on toodud eestise 2004 aastal ja olnud aint ühe omaniku käes sellise hea vanamehe käes kes on ikka seda hoidnud. Ja nüüd olen teine omanik kes selle iluduse eest hoolt kannab.
Igati aus ja viisakas masin suhteliselt ökopill väga rahul kütuse kuluga.
Pisi iluvead on aga no autol vanust ka piisavalt muidu kere tugev ja sile.
BMW hakkas tänu sellel huvitama mulle, et tädimehe vend ostis BMW ja siis tegi sellega sõitu mulle ja üldse avastasin et väga hea välimusega on E30 ja hakkasingi uurima BMW ajalugu jne. Siis hakkaski tekkima sõpru kes tegelevad BMW-dega. Ja siiani olen rahul sellega mis mulle meeldib ja E30 kallal on minu meeleset suht lihtne nokitseda.
Ja siin on pildid auto ajaloost minu käes kui olen teinud pilte jne
http://nagi.ee/photos/Marioz/sets/257481/429986/
Esimene päev kui auto sai ostetud
Ja mõned uuemad
Jõudu ja jaksu meile kõigile kes omavad E30 8)