Tiit Postitatud 18. juuni 2013 Jaga Postitatud 18. juuni 2013 Jälle otsustab Airi tulla siis kui ma olen kuskil kaugel Pealkiri reguleeritud suvisesse seadesse. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
m20b20 Postitatud 18. juuni 2013 Jaga Postitatud 18. juuni 2013 Tiit Airi tuleb Oores toimuvale kokkuulekule, seal saate trehvata Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Airi L Postitatud 19. juuni 2013 Jaga Postitatud 19. juuni 2013 Tiit sinuga kohtume nagunii jumala lampi kuskil sellistel huvitavatel üritustel nagu ülemiste striitreiss jne Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 2. juuli 2013 Jaga Postitatud 2. juuli 2013 (muudetud) Homme äkki miskit toredat teha kui ilmma on ? Muudetud 3. juuli 2013, muutis ///Mario Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Airi L Postitatud 2. juuli 2013 Jaga Postitatud 2. juuli 2013 ma tuleks kui keegi veel tuleks Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Tiit Postitatud 2. juuli 2013 Jaga Postitatud 2. juuli 2013 Homme äkki miskit toredat teha kui ilma on ? Kes veel ilma on? 1 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
matu665 Postitatud 2. juuli 2013 Jaga Postitatud 2. juuli 2013 aega on tulen läbi Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 2. juuli 2013 Jaga Postitatud 2. juuli 2013 No ilm ilus on ! Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
oo7 Postitatud 3. juuli 2013 Jaga Postitatud 3. juuli 2013 Kui mingeid huvitavaid masinaid tuleb, mida vaadata võiks ka läbi veereda Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 3. juuli 2013 Jaga Postitatud 3. juuli 2013 Keegi vesipiibust ka huvitatud on ? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Renx Postitatud 3. juuli 2013 Jaga Postitatud 3. juuli 2013 Tahaks savupiipu kaa 1 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Airi L Postitatud 3. juuli 2013 Jaga Postitatud 3. juuli 2013 Piibule suur JAH...jään vbla natuke hiljaks ainult Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Yux323 Postitatud 3. juuli 2013 Jaga Postitatud 3. juuli 2013 Dalaadna... me ka vajume siis läbi ... puldikaga tahaks sõita juba tükk aega... seal platsil hea ringi vurada akusid laadima kiirelt Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Riho Postitatud 3. juuli 2013 Jaga Postitatud 3. juuli 2013 Ma tule kaaa jala Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Riho Postitatud 3. juuli 2013 Jaga Postitatud 3. juuli 2013 Täna oli tore õhtu Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
oo7 Postitatud 4. juuli 2013 Jaga Postitatud 4. juuli 2013 Krt ma sõitsin mõni sekund enne 8-t läbi siis pold kedagi, kuna olin koos ühe neiuga siis läksin linnahalli juurde.. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Yux323 Postitatud 4. juuli 2013 Jaga Postitatud 4. juuli 2013 Võib öelda küll nii nagu Riho Väike auto ka lõpuks laiali ja kokku ning puhtaks... ragin tähendas seda, et mingi kivi käis hammakate vahelt kolinaga läbi ja lõi mootori võlli kergelt kõveraks Krdikrt... aga samas... ongi hea põhjus kiirem mootor sebida PS.. See oli suhteliselt aeglane siiski eesti meistri masin on piiratud 110km/h arenguruumi veel on Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Riho Postitatud 5. juuli 2013 Jaga Postitatud 5. juuli 2013 selge siis järgmine kolmapäev on oodata 100km/h sõite ? ja 4 vedu drifti? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Yux323 Postitatud 7. juuli 2013 Jaga Postitatud 7. juuli 2013 krt kahtlane... peaks mingi lotovõidu saama siis oleks reaalne aga ilmselt võib sõitmas näha küll, kui on meeles kohale tulla Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Riho Postitatud 17. juuli 2013 Jaga Postitatud 17. juuli 2013 Täna keegi liigub? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
m20b20 Postitatud 17. juuli 2013 Jaga Postitatud 17. juuli 2013 äkä, maru pikk maa Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
bergo Postitatud 17. juuli 2013 Jaga Postitatud 17. juuli 2013 ma astuks läbi kusjuures Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
bergo Postitatud 18. juuli 2013 Jaga Postitatud 18. juuli 2013 kas ma jäin hiljaks või ei olnudki kedagi kohal? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Riho Postitatud 18. juuli 2013 Jaga Postitatud 18. juuli 2013 Polnud kedagi kui piilumas käisenPolnud kedagi kui piilumas käisen Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Tiit Postitatud 24. juuli 2013 Jaga Postitatud 24. juuli 2013 Mis täna toimub? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse