Hüppa postitusse
Postitatud

nii me siin renx320-ga mõtsime, et äkki kellegil on huvi kokku saada ja õhtu huvitavaks teha. :roll: räägime juttu, uurime puurime teiste masinaid jne. nagu see ikka käib :) et kes huvitatud ja millal sobix... siis poetage paar sõnakest siia :)

• Vastuseid 1,8tuh
  • Vaatamisi 283,6tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Ühineks ka, kui plaanis miski miiting teha. Niiet, kas üürime suure villa või keegi sheerib oma maja, kus ees ilmselgelt suur parkla, saunad jne?

• Polnud matut seekord 

• Loodame, et järgmine nädal on rohkem osavõtjaid 😉

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

seletage mulle kah millise volvo mudeli küljest te neid ääri ära saete?

Volvo 900 seeria 700 seeria uuemad ka vist aga 900 seeria omad jah võtad alt keerad teistpidi ja külge hopsti

Sa pead järgmine kord Volvo mehed poodi õlle järgi meelitama siis saad :(

Sul suts kiirem pill paneme lambi numrid ja linnas volvosid rüüstama :D

Mis neljapäevasel päeval häda siis on :D ei suuda lonti kuival hoida ?:D:D Ei minupärast võib täna ja homme ja ülehomme ka kokku saada, midagi pole niikuinii peale tööd teha

Ma eeldan, et eixil pole asi londis vaid ta täna on ehk Tallinnas ja homme mitte :)

Minge täna ikka jah, Airi palus edasi öelda, et tema on juba kohal ning keegi pidi seal veel ringi rullima, ise ma tulla ei jaksa eriti. Tõbine üpris karmilt :?

joppas et jõudsin 2 tööpeal käimisest nii väsind et kustusin telekaees ära ja järgmine pilt ranzzz seisab kõrval ? no ega midagi sai ära käidud aga homme uuesti ?:D

Minugi poolest :D reede vaba ka ju. Aa siis võiks juba ringi ka kulgeda mis seal maa all ikka konutada. Karud kõik ammu koopast väljas.Airi L oli siis selle musta vägeva cabrioga?

ma veeren 8 paiku läbi sealt :roll:

edit: enne poolt 9-t kindlasti ei jõua siiski...eks tulen vaatan läbi, kui lõpetan 8)

see nädal keegi ka tuleb või kõik grillivad juba kuskil grüne peal? :D

võiks teha küll arenal, kui ilm ilus...kui ilm jama, siis mustikas 8)

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus