Hüppa postitusse
Postitatud

nii me siin renx320-ga mõtsime, et äkki kellegil on huvi kokku saada ja õhtu huvitavaks teha. :roll: räägime juttu, uurime puurime teiste masinaid jne. nagu see ikka käib :) et kes huvitatud ja millal sobix... siis poetage paar sõnakest siia :)

• Vastuseid 1,8tuh
  • Vaatamisi 283,6tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Ühineks ka, kui plaanis miski miiting teha. Niiet, kas üürime suure villa või keegi sheerib oma maja, kus ees ilmselgelt suur parkla, saunad jne?

• Polnud matut seekord 

• Loodame, et järgmine nädal on rohkem osavõtjaid 😉

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Palju täna rulle kokku tuleb?? :)

tuleks ka kohal teeks mõned pildid :D

tulen ka kui siduri tööle saan. Mul vist kellegi käest uus sidurisilnder saada :D

jep, be there 8)

täna ka keegi liigub mustikasse? :roll: ...ise oleks platsis 8)

täna ka keegi liigub mustikasse? :roll: ...ise oleks platsis 8)

Mis kell sa mõtled kuna vb tuleks ka läbi siis :D

Poisid kõik okei,aga lappi oleks võinud ennem autodele näidata :D

Ja,et rohkem inimesi käiks peaks mingi varuosade laada

seal korraldama :(:D

Samas ei julge ka äkki munnitsipaalmendid lendavad välja kohe :roll:

See tehti hoopis sikupilli keldris kuskohast lootsime praakbemmide kokkutuleku leida aga võta näpust,paar nissanit vahtis seal aint.

TRA MA LIHTSALT EI VÕI! AUTO ON ERAOMAND JA IGA OMANIK TEEB OMA OMANDIGA SEDA MIDA TAHAB, FOORUMIS ON TEISIGI MADALAID AUTOSID.

SELETA LAHTI MIS ON NORMAALKÕRGUS? NÄITA KUS ON KIRJAS PALJU E30 NORMAALKÕRGUS?

Pildid on jamad täpseltsamoodi tunub ka teistel rattad lääpas olema

minu omal on tagarattad lääpas,ei aidanud pukside vahetus ega miskit,mingi hetk plaanin ka kokkutulekule mattmusta autoga ilmuda ja veel madalamal :D

minu omal on tagarattad lääpas,ei aidanud pukside vahetus ega miskit,mingi hetk plaanin ka kokkutulekule mattmusta autoga ilmuda ja veel madalamal :D

krt ma pean varsti enda masinale uue värvi mõtlema :twisted: :twisted: 8)

TRA MA LIHTSALT EI VÕI! AUTO ON ERAOMAND JA IGA OMANIK TEEB OMA OMANDIGA SEDA MIDA TAHAB, FOORUMIS ON TEISIGI MADALAID AUTOSID.

SELETA LAHTI MIS ON NORMAALKÕRGUS? NÄITA KUS ON KIRJAS PALJU E30 NORMAALKÕRGUS?

Pildid on jamad täpseltsamoodi tunub ka teistel rattad lääpas olema

Ära ulu Siimu, see on siis normaalse inimese reaktsioon??? Palun enam ühtegi kõnet mulle mitte teha, tahtmaks mingit infot jne.

Sai naljatades õeldud ja kohe selline skandaal?? Milleks ma pean seletama lahti sõna normaalkõrgust?? See on tehases paika pandud asi, pane tavalised vedrud alla ja näed normaalkõrgust.

Lihtsalt vastupidises mõttes, ükskõik milline auto on tavalises kõrguses, siis karjub terve foorum, et on maastur jne. Milleks sellist lolli jura pritsid siin??

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus