Zhaft Postitatud 16. märts 2011 Jaga Postitatud 16. märts 2011 hänghänghäng....krt mul hetkel käsil mõrnaja schweppsiga ja ei ole hea olla Eesti Mees puhkab : Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Renx Postitatud 16. märts 2011 Jaga Postitatud 16. märts 2011 Eesti Mees puhkab : Word! Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
M!ku Postitatud 17. märts 2011 Jaga Postitatud 17. märts 2011 Palju täna rulle kokku tuleb?? tuleks ka kohal teeks mõned pildid Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Siimu Postitatud 17. märts 2011 Jaga Postitatud 17. märts 2011 kellegile midagi kaasa ka võtta vaja? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
tossike Postitatud 17. märts 2011 Jaga Postitatud 17. märts 2011 tulen ka kui siduri tööle saan. Mul vist kellegi käest uus sidurisilnder saada Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Renx Postitatud 17. märts 2011 Jaga Postitatud 17. märts 2011 tulen ka kui siduri tööle saan. Mul vist kellegi käest uus sidurisilnder saada jep, be there 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Renx Postitatud 24. märts 2011 Jaga Postitatud 24. märts 2011 täna ka keegi liigub mustikasse? :roll: ...ise oleks platsis 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Feedback Postitatud 24. märts 2011 Jaga Postitatud 24. märts 2011 täna ka keegi liigub mustikasse? :roll: ...ise oleks platsis 8) Mis kell sa mõtled kuna vb tuleks ka läbi siis Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Renx Postitatud 24. märts 2011 Jaga Postitatud 24. märts 2011 kell 20.00 nagu ikka 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
_siim_ Postitatud 24. märts 2011 Jaga Postitatud 24. märts 2011 Nii ei tohi lapsed,oih rullnokad i meen Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Siimu Postitatud 25. märts 2011 Jaga Postitatud 25. märts 2011 http://fotoalbum.ee/photos/siim768/sets/1132095 mõned pildid Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
paka66 Postitatud 25. märts 2011 Jaga Postitatud 25. märts 2011 Poisid kõik okei,aga lappi oleks võinud ennem autodele näidata Ja,et rohkem inimesi käiks peaks mingi varuosade laada seal korraldama Samas ei julge ka äkki munnitsipaalmendid lendavad välja kohe :roll: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
_siim_ Postitatud 25. märts 2011 Jaga Postitatud 25. märts 2011 Mis lappi,vaata mis ilm oli Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Tiit Postitatud 25. märts 2011 Jaga Postitatud 25. märts 2011 Kusjuures ma mingi vigastuse tõttu pesin auto õhtul puhtaks peale tööd Pildistama hakati ilmselt peale xndat õlut kui pooled juba kadund olid. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
_siim_ Postitatud 25. märts 2011 Jaga Postitatud 25. märts 2011 See tehti hoopis sikupilli keldris kuskohast lootsime praakbemmide kokkutuleku leida aga võta näpust,paar nissanit vahtis seal aint. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Tiit Postitatud 25. märts 2011 Jaga Postitatud 25. märts 2011 Mis ajal te sinna ronisite see otsapidi minu auulis. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
_siim_ Postitatud 25. märts 2011 Jaga Postitatud 25. märts 2011 kle kui mustikast minema siis otse sikupilli Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
devil86 Postitatud 25. märts 2011 Jaga Postitatud 25. märts 2011 mis teema keskmisel esiratastega ,et nii lääpas Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
_siim_ Postitatud 25. märts 2011 Jaga Postitatud 25. märts 2011 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Feedback Postitatud 25. märts 2011 Jaga Postitatud 25. märts 2011 Pildi peal näeb minu auto välja nagu ´´KITS´´. Auto lausa karjub madalduse üle. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eix22 Postitatud 26. märts 2011 Jaga Postitatud 26. märts 2011 Pigem keskmine auto karjub normaalkõrgusele tõstmise järgi. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Siimu Postitatud 26. märts 2011 Jaga Postitatud 26. märts 2011 TRA MA LIHTSALT EI VÕI! AUTO ON ERAOMAND JA IGA OMANIK TEEB OMA OMANDIGA SEDA MIDA TAHAB, FOORUMIS ON TEISIGI MADALAID AUTOSID. SELETA LAHTI MIS ON NORMAALKÕRGUS? NÄITA KUS ON KIRJAS PALJU E30 NORMAALKÕRGUS? Pildid on jamad täpseltsamoodi tunub ka teistel rattad lääpas olema Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
_siim_ Postitatud 26. märts 2011 Jaga Postitatud 26. märts 2011 minu omal on tagarattad lääpas,ei aidanud pukside vahetus ega miskit,mingi hetk plaanin ka kokkutulekule mattmusta autoga ilmuda ja veel madalamal Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Renx Postitatud 26. märts 2011 Jaga Postitatud 26. märts 2011 minu omal on tagarattad lääpas,ei aidanud pukside vahetus ega miskit,mingi hetk plaanin ka kokkutulekule mattmusta autoga ilmuda ja veel madalamal krt ma pean varsti enda masinale uue värvi mõtlema :twisted: :twisted: 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eix22 Postitatud 26. märts 2011 Jaga Postitatud 26. märts 2011 TRA MA LIHTSALT EI VÕI! AUTO ON ERAOMAND JA IGA OMANIK TEEB OMA OMANDIGA SEDA MIDA TAHAB, FOORUMIS ON TEISIGI MADALAID AUTOSID. SELETA LAHTI MIS ON NORMAALKÕRGUS? NÄITA KUS ON KIRJAS PALJU E30 NORMAALKÕRGUS? Pildid on jamad täpseltsamoodi tunub ka teistel rattad lääpas olema Ära ulu Siimu, see on siis normaalse inimese reaktsioon??? Palun enam ühtegi kõnet mulle mitte teha, tahtmaks mingit infot jne. Sai naljatades õeldud ja kohe selline skandaal?? Milleks ma pean seletama lahti sõna normaalkõrgust?? See on tehases paika pandud asi, pane tavalised vedrud alla ja näed normaalkõrgust. Lihtsalt vastupidises mõttes, ükskõik milline auto on tavalises kõrguses, siis karjub terve foorum, et on maastur jne. Milleks sellist lolli jura pritsid siin?? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse