Martin_S Postitatud 27. november 2009 Jaga Postitatud 27. november 2009 mustika prisma maaaluses parklas mustamäel :wink: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 27. november 2009 Jaga Postitatud 27. november 2009 mina oleks jällegist kohal Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 27. november 2009 Jaga Postitatud 27. november 2009 mina oleks jällegist kohal aga kas kooli juurest viitsid läbi tulla ? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 27. november 2009 Jaga Postitatud 27. november 2009 aga kas kooli juurest viitsid läbi tulla ? Nu kui SINA mulle helistad siis võibolla isegi pean meeles Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 27. november 2009 Jaga Postitatud 27. november 2009 ah et kohe SINA peale mindakse 8) eks ma tüütan sind mingi aeg Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
paka66 Postitatud 28. november 2009 Jaga Postitatud 28. november 2009 See asub siis endise kadaka turu juures kui keegi veel ei tea :D See prisma mis põles noh... Mina 100% seal ja tulen ilmselt 325i-ga sellega lõbusam sõita Näeme seal rahvas Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Martin_S Postitatud 29. november 2009 Jaga Postitatud 29. november 2009 Nuuuh liitub veel keegi äkki ve? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 29. november 2009 Jaga Postitatud 29. november 2009 Kui jõuan pärnust enne 6te tagasi siis astun kah läbi. :wink: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
siim999 Postitatud 29. november 2009 Jaga Postitatud 29. november 2009 Ma tulen ka Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Tarq Postitatud 30. november 2009 Jaga Postitatud 30. november 2009 Astun ka läbi, vaja veits hüva nõu soetada Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
icehouse Postitatud 30. november 2009 Autor Jaga Postitatud 30. november 2009 Vbolla jõuan ka korra läbi hüpata ega kellegil juhuslikult m30b35 õhulugejat ei ole üle ? hakkad jõudma... vägisi veame kaasa Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
2Fast Postitatud 30. november 2009 Jaga Postitatud 30. november 2009 Kui äkilisi muudatusi ei tule siis olen kohal! Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Renx Postitatud 30. november 2009 Jaga Postitatud 30. november 2009 vast kah kohal, kui auto pestud saan Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Martin_S Postitatud 30. november 2009 Jaga Postitatud 30. november 2009 Väga pro ja rahvast nagu loogu vast kah kohal, kui auto pestud saan Kus sa pesed ? mul ka auto must kui öö Pese siis minu oma ka Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Tarq Postitatud 30. november 2009 Jaga Postitatud 30. november 2009 Abx ettevõtmine, umbestäpselt 14x E30 oli täna esindatud Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Renx Postitatud 30. november 2009 Jaga Postitatud 30. november 2009 suht normull oli jah...sai ikka juttu puhutud jne 8) ...ja palju ilusaid rullareid :twisted: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
wabbit Postitatud 1. detsember 2009 Jaga Postitatud 1. detsember 2009 täna oli tore:) meeldivalt palju inimesi viitsis kohale tulla, tegin siis enda hooajalõpetamise ka teiega Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
sake Postitatud 1. detsember 2009 Jaga Postitatud 1. detsember 2009 oli äge jah.... ise jäin mingi 20 min. hiljaks silmad läksid suureks küll, kui seda rullikute hulka nägin ei lugend täpselt kokku.... aga juba siin mainiti, et 14 väga hea talvise esmaspäeva kohta. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
icehouse Postitatud 1. detsember 2009 Autor Jaga Postitatud 1. detsember 2009 lumi maha tuleb peaks rullid kokku ajama ja talvemõnusi nautima minema... :twisted: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
paka66 Postitatud 1. detsember 2009 Jaga Postitatud 1. detsember 2009 Ega see paha mõte ei ole.... Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
sass Postitatud 1. detsember 2009 Jaga Postitatud 1. detsember 2009 pilte keegi ei teinud? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 1. detsember 2009 Jaga Postitatud 1. detsember 2009 mina oleks raudselt (isegi kergelt tõbisena ) nõus minema ühiskondlikult talve mõnusid nautima 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 1. detsember 2009 Jaga Postitatud 1. detsember 2009 lumi maha tuleb peaks rullid kokku ajama ja talvemõnusi nautima minema... :twisted: Kas ma Fusioniga tphiks kah liituda või keegi äkki võtaks mind peale ? :roll: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
icehouse Postitatud 1. detsember 2009 Autor Jaga Postitatud 1. detsember 2009 Kas ma Fusioniga tphiks kah liituda või keegi äkki võtaks mind peale ? :roll: timmi fusionil kässar ära... samas kui tahad kaarti lugeda... palun väga 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 1. detsember 2009 Jaga Postitatud 1. detsember 2009 timmi fusionil kässar ära... samas kui tahad kaarti lugeda... palun väga 8) Timmitud juba, aga vabalt võiks kaardi lugejaks tulla. 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse