tossike Postitatud 24. august 2009 Jaga Postitatud 24. august 2009 Täna olen seal. Olinigi täiesti üksi Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
siim999 Postitatud 30. august 2009 Jaga Postitatud 30. august 2009 Homme keegi arenale ka? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
tossike Postitatud 31. august 2009 Jaga Postitatud 31. august 2009 Mina lähen vaatan Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
siim999 Postitatud 31. august 2009 Jaga Postitatud 31. august 2009 ma vist enam ei viitsi välja ajada end Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
tossike Postitatud 1. september 2009 Jaga Postitatud 1. september 2009 olin ees parklas 19:45-20:15 ja siis tulin ära. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 1. september 2009 Jaga Postitatud 1. september 2009 olin ees parklas 19:45-20:15 ja siis tulin ära. Oli siis ka kedagi seal peale sinu ? või pidid jälle üksi olema Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
siim999 Postitatud 1. september 2009 Jaga Postitatud 1. september 2009 ma mõtlesin minna, aga loobusin viimasel hetkel. Aga millalgi võiks nagu kokku saada. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
tossike Postitatud 2. september 2009 Jaga Postitatud 2. september 2009 jalgpallurid olid....täitsa üksi ei olnud Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 2. september 2009 Jaga Postitatud 2. september 2009 ma pean auto reedel keretöödest kätte saama siis oleks ka kohal Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
tossike Postitatud 2. september 2009 Jaga Postitatud 2. september 2009 ma ei tea täpselt, kas järgmine esmasp. on mul võimalus tulla aga kui on siis olen kohal. Aga kui nii edasi läheb nagu viimased korrad on olnud siis müün auto maha ja ostan jalgpalluri varustuse ja tükikese siledat maad tallinna lähistele. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
mental Postitatud 6. september 2009 Jaga Postitatud 6. september 2009 no ei tea hiiul tähepargis oli 4 foorumi tegelast koos et siis oma pisike kogunemise koht tekkimas et siis kohal olid mental-- kõige lahjem pill valerka 325 turbokas mairoG--tollel on väga huvitav medi karp aucdestes--pisult kõvera rullariga vaatab mis järgmine kord tuleb äkki saab veel mõned inimesed kohale Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 6. september 2009 Jaga Postitatud 6. september 2009 See esmasp veel ei luba end kohale aga kui baberid korda saab siis hakkan ikka kohal käima. :wink: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Yux323 Postitatud 6. september 2009 Jaga Postitatud 6. september 2009 teeks pulli ja ajaks mingi aeg punase ka kurjaks ning kokkutulekule... veel enne kui täitsa laiali kisun muidugi see eeldaks ka mingit mõtet kohale tulemise suhtes... kui seal üksi kükitama peaks siis on kogu üritus natuke nagu mage või nii Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 6. september 2009 Jaga Postitatud 6. september 2009 teeks pulli ja ajaks mingi aeg punase ka kurjaks ning kokkutulekule... veel enne kui täitsa laiali kisun muidugi see eeldaks ka mingit mõtet kohale tulemise suhtes... kui seal üksi kükitama peaks siis on kogu üritus natuke nagu mage või nii Nu minu punane sai nüüd ka uuesti hääled sisse ja miks mitte ... see oleks jummala kõva kui sinagi tuleks Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 6. september 2009 Jaga Postitatud 6. september 2009 Mõne muu autoga võin täitsa tulla isegi aga enda omaga veel ei saa. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Tiit Postitatud 6. september 2009 Jaga Postitatud 6. september 2009 Mis sellest kardiraja ideest sai? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
valerka Postitatud 6. september 2009 Jaga Postitatud 6. september 2009 no ei tea hiiul tähepargis oli 4 foorumi tegelast koos et siis oma pisike kogunemise koht tekkimas et siis kohal olid mental-- kõige lahjem pill valerka 325 turbokas mairoG--tollel on väga huvitav medi karp aucdestes--pisult kõvera rullariga vaatab mis järgmine kord tuleb äkki saab veel mõned inimesed kohale Njah. mul pole dok. korras kuid lähedal sinna "tsillida" kannatab Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
valerka Postitatud 6. september 2009 Jaga Postitatud 6. september 2009 ma sain ükspäev endaga kokku. tihti seda ei juhtu. Vahes ei saagi "eesnahad" ja "hiired" üldse omavahel tuttavaks :wink: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Yux323 Postitatud 6. september 2009 Jaga Postitatud 6. september 2009 muidugi tulek kindel pole täiesti... Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 7. september 2009 Jaga Postitatud 7. september 2009 aga täna siis toimub või kuidas ? asukoht muutus või jäi samaks (a´le coq) ? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
mental Postitatud 7. september 2009 Jaga Postitatud 7. september 2009 aga täna siis toimub või kuidas ? asukoht muutus või jäi samaks (a´le coq) ? no aga prooviks täna teha hiiul tähe pargis seal olex 3-4 autot kindlalt kohal Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 7. september 2009 Jaga Postitatud 7. september 2009 no aga prooviks täna teha hiiul tähe pargis seal olex 3-4 autot kindlalt kohal Kas keegi suudaks selle ka delfi kaardil üles leida ? :oops: Sellest linnaosast ei tea essugi Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 7. september 2009 Jaga Postitatud 7. september 2009 Ise kohale ei tule kuna väga vastik on olla. :roll: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
tossike Postitatud 7. september 2009 Jaga Postitatud 7. september 2009 ma olen kohal. aga kus see hiiu park ikkagi on? kas hiiu tänava kandis? kus pool Vabaduse pst? otsingusse hiiu tänav. äkki keegi saaks selgitada? http://www.regio.ee/?op=body&id=204 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
tossike Postitatud 7. september 2009 Jaga Postitatud 7. september 2009 käisin hiiul ja seal 4 autot, kes suundusid alekooki ja natsa aja pärast olen ise ka jälle seal Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse