Hüppa postitusse
Postitatud
comment_21938

nii me siin renx320-ga mõtsime, et äkki kellegil on huvi kokku saada ja õhtu huvitavaks teha. :roll: räägime juttu, uurime puurime teiste masinaid jne. nagu see ikka käib :) et kes huvitatud ja millal sobix... siis poetage paar sõnakest siia :)

• Vastuseid 1,8tuh
  • Vaatamisi 284,4tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Ühineks ka, kui plaanis miski miiting teha. Niiet, kas üürime suure villa või keegi sheerib oma maja, kus ees ilmselgelt suur parkla, saunad jne?

• Polnud matut seekord 

• Loodame, et järgmine nädal on rohkem osavõtjaid 😉

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

comment_14315

Ma just päeva lugesin pealkirjast,et iga esmaspäev kell 20:00 @ Alekokk.Läksime Renx'i ja ühe rullika omanikuga veel sinna ja mis me nägime,ei ühtegi hingelist ? :D

Aga neljapäeval kell 20 Mustika all või üleval parklas ? Ma siis venitaks tööjuures kella kaheksani,et tulen otse. :) Vaataks ka näod üle,ei tea ma ju foorumist kedagi.

comment_14254

Nii.

Ütleme nii,et mõne näo ja pildi ma kokku panin,aga mitte palju.Paari inimest tean,kes Sikupillist ka läbi käisid.Aga ülejäänud jäid võõraks.2 touringut oli veidi eemal. Aga järgmine kord peaks tegema mõne suurema ürituse,saaks ka teada,et kes on kes jne. :)

comment_14228

Oleneb kus kohtumine on ? Äkki veaks ennast siiski kohale,ühele õigele rullide kogunemisele.Ilmataadiga proovin rääkida,saab hea ilma. :D

Kas mingisugune suurem kogunemine ka plaanis on suve alguse puhul ? Ma tean,et see kruiis on,aga lihtsalt selline suurem "parklahäng" ? :)

comment_14093

Sinu auto on ju jeebik kah :lol:

Mina aga pean isegi siledal teel valima, kus ma sõidan :lol:

Ma käin seda punast mööda iga päev tõõle ja kõik augud on suht peas juba

:lol:

aga noh kui sõita keset teed siis saab suht edukalt ka madala autoga seal liigelda :twisted:

• 3 nädalat hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus