icehouse Postitatud 27. jaanuar 2009 Jaga Postitatud 27. jaanuar 2009 nii me siin renx320-ga mõtsime, et äkki kellegil on huvi kokku saada ja õhtu huvitavaks teha. :roll: räägime juttu, uurime puurime teiste masinaid jne. nagu see ikka käib et kes huvitatud ja millal sobix... siis poetage paar sõnakest siia Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 27. jaanuar 2009 Jaga Postitatud 27. jaanuar 2009 mina tuleks küll kohale kui vähegi võimalik loodetavasti saan auto homme õhtul kätte :roll: Mina olen kõik oma kokkutulekud a'lecoq arena taga parklas pidand. Need korrad on küll olnd sõprusringi sisesed. Aga loomulikult on ca kõigil mu tuttavatel bmw marki sõiduautod aint erinevad mitte e30-ed. Eesti kaitseorgan on ka ikka meid piilumas käind aga senini pole midagi teind. Kui seal parkida ja juttu rääkida ei juhtu midagi ... kui seal paaru anda siis tullaxe ütlema küll Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Matu90 Postitatud 27. jaanuar 2009 Jaga Postitatud 27. jaanuar 2009 Oleks vägagi huitatud kuid tahaks plaanidest ajast ja kohast täpsemat informaatsiooni saada Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
icehouse Postitatud 28. jaanuar 2009 Autor Jaga Postitatud 28. jaanuar 2009 plaanid saab paika panna aga ma vaatan et hetke seisuda peale minu ja renxi veel ainult 2 huvilist Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
AllanA Postitatud 28. jaanuar 2009 Jaga Postitatud 28. jaanuar 2009 Kuupäev, koht, kellaaeg paika - tuleb see, kes tahab ja saab. A. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 28. jaanuar 2009 Jaga Postitatud 28. jaanuar 2009 täpselt nii. Seessuhtes teeb ära selle niikuinii. Pärast kui üritus edukalt läbi viidud ja jäädvustatud ning ka siia üles pandud....peax tulema melu sellistele üritustele. Siis peax järgmine üritus rohkem tegelasi olema :roll: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Matu90 Postitatud 28. jaanuar 2009 Jaga Postitatud 28. jaanuar 2009 Üldiselt mulle sobiks hästi kui see toimuks järgmise kuu lõpu poole... Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
icehouse Postitatud 28. jaanuar 2009 Autor Jaga Postitatud 28. jaanuar 2009 Mina olen kõik oma kokkutulekud a'lecoq arena taga parklas pidand. Need korrad on küll olnd sõprusringi sisesed. aga siis arena taga näiteks prooviks mingi väikse kohtumise ära teha... natuke aega seedida ka pakuks välja 2. veebruar ehk siis esmaspäev näiteks kell 19,00 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
icehouse Postitatud 28. jaanuar 2009 Autor Jaga Postitatud 28. jaanuar 2009 aga siis arena taga näiteks prooviks mingi väikse kohtumise ära teha... natuke aega seedida ka pakuks välja 2. veebruar ehk siis esmaspäev näiteks kell 19,00 kui kellegile ei sobi saab ju alati ümber teha... Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Matu90 Postitatud 28. jaanuar 2009 Jaga Postitatud 28. jaanuar 2009 Sellist kuupäeva mis kõigile sobiks on raske leida igastahes kui võimalik on siis olen kohal :wink: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 28. jaanuar 2009 Jaga Postitatud 28. jaanuar 2009 teeks siis 2 veebruar seal kell 19.00 Ma nõus :twisted: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 28. jaanuar 2009 Jaga Postitatud 28. jaanuar 2009 icehouse teeme siis asja ametlikuks vaheta alatopicu nimi ära .... kes tuleb see tuleb ja kes ei tule see ei tule. Kõigile sobivat aega kahjux tõesti ei leia aga pole hullu... kuskilt tuleb ju alustada ja see nn pall veerema panna Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
icehouse Postitatud 28. jaanuar 2009 Autor Jaga Postitatud 28. jaanuar 2009 korras... jääb nii :twisted: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
cobra Postitatud 28. jaanuar 2009 Jaga Postitatud 28. jaanuar 2009 minul on vara veel, vara.......talv on alles õige rullika ehituse aeg, aga kunagi kevadel/suvel peaks ka mõnel kokkusaamisel ära käima, saab ka teisi rullnokke käha, kui rullis need nokad teil ka on Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Impsionu Postitatud 28. jaanuar 2009 Jaga Postitatud 28. jaanuar 2009 Äkki ka kohal, juhul kui nv-sel auto ühtetüki kiltsis jääb. Aeg ja koht ilmselt sobivad. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
sake Postitatud 28. jaanuar 2009 Jaga Postitatud 28. jaanuar 2009 tulen kohale. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 28. jaanuar 2009 Jaga Postitatud 28. jaanuar 2009 tulen kohale. hihh... sul eriti kauge tulla ka ju :D:D auto aint fookuses Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
sake Postitatud 29. jaanuar 2009 Jaga Postitatud 29. jaanuar 2009 hihh... sul eriti kauge tulla ka ju :D:D auto aint fookuses kauge pole küll tulla:D ja auto ka pole enam fookuses... Sõidan nüüd ix-iga Volvo praegu fookuses Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
wabbit Postitatud 29. jaanuar 2009 Jaga Postitatud 29. jaanuar 2009 võibolla astun läbi aga opeliga siis :oops: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 29. jaanuar 2009 Jaga Postitatud 29. jaanuar 2009 nu peaasi et osalisi on Ootame siis aktiivset osavõttu Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
icehouse Postitatud 29. jaanuar 2009 Autor Jaga Postitatud 29. jaanuar 2009 kui keegi pahaks ei pane veaks tuttava kah kaasa, tal 95kw coupe. ja oii kui ilusat häält see R6 teeb, kõrvad lausa puhkavad :twisted: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 29. jaanuar 2009 Jaga Postitatud 29. jaanuar 2009 kui keegi pahaks ei pane veaks tuttava kah kaasa, tal 95kw coupe. ja oii kui ilusat häält see R6 teeb, kõrvad lausa puhkavad :twisted: Vaevalt küll et keegi vastu on ... sellised üritused siiski suht lahtised :wink: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
olev125 Postitatud 29. jaanuar 2009 Jaga Postitatud 29. jaanuar 2009 kui keegi pahaks ei pane veaks tuttava kah kaasa, tal 95kw coupe. ja oii kui ilusat häält see R6 teeb, kõrvad lausa puhkavad :twisted: kuulduste järgi pidi see olema väga korralik coupe ja pidi ka müügis vist olema Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
icehouse Postitatud 29. jaanuar 2009 Autor Jaga Postitatud 29. jaanuar 2009 kuulduste järgi pidi see olema väga korralik coupe ja pidi ka müügis vist olema se läks ühelt sõbralt teisele 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 29. jaanuar 2009 Jaga Postitatud 29. jaanuar 2009 Mnjah oleks auto koos tuleks kah heameelega kohale aga kahjuks seekord jääb vahele enda masinaga kohale tulek. Kui isegi tulen siis ühe teise bmw-ga. :wink: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse