Kui keegi Teist, Kallid SĂ”brad, vĂ”i Teie tuttavatest, lammutab keegi mĂ”nda e32-te, palun andke mulle sellest mĂ€rku. KĂ”ige suurem mure praegu poolteljega, mida pole pĂ”rgu pĂ”hjast ka leida. Soome ja Eesti foorumid lĂ€bi kammitud ja ilma selleta on mu HĂ”bedane Armulaev jalutu nagu Edgar.Â
Â
Vaja oleks muidugi ka jĂ€rgmisi detaile:Â
Tagumine vasak uks,Â
Tagastange,Â
Sillatala (vĂ”i siis ÔÔtsa vĂ€limised kinnitused sillal)Â
Â
Tehke Klassikaliste BMW-de ĂŒhiskonnale teene ja aidake mu HĂ”bedane Armulaev taas teid-tĂ€navaid ehtima.Â
Abistajale kuulub minu igavene tÀnu ja lugupidamine. Kindlasti mÔtlen ka mingi vÀikese preemia vÀlja
Selle veebilehe kasutamisel nĂ”ustute meie kĂŒpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad kĂŒpsiseid, sealhulgas analĂŒĂŒsi, isikupĂ€rastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus
Kui keegi Teist, Kallid SĂ”brad, vĂ”i Teie tuttavatest, lammutab keegi mĂ”nda e32-te, palun andke mulle sellest mĂ€rku. KĂ”ige suurem mure praegu poolteljega, mida pole pĂ”rgu pĂ”hjast ka leida. Soome ja Eesti foorumid lĂ€bi kammitud ja ilma selleta on mu HĂ”bedane Armulaev jalutu nagu Edgar.Â
Â
Vaja oleks muidugi ka jĂ€rgmisi detaile:Â
Tagumine vasak uks,Â
Tagastange,Â
Sillatala (vĂ”i siis ÔÔtsa vĂ€limised kinnitused sillal)Â
Â
Tehke Klassikaliste BMW-de ĂŒhiskonnale teene ja aidake mu HĂ”bedane Armulaev taas teid-tĂ€navaid ehtima.Â
Abistajale kuulub minu igavene tÀnu ja lugupidamine. Kindlasti mÔtlen ka mingi vÀikese preemia vÀlja
Â
Minuga saab ĂŒhendustÂ
+358406813770Â
raul.aus@gmail.com
https://www.facebook.com/raul.ausÂ
Â
Â
Â
Â