P2hkel Postitatud 14. mai 2009 Jaga Postitatud 14. mai 2009 Ära tee aint teasereid. Tahaks rohkem näha. :wink: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
taytz Postitatud 14. mai 2009 Jaga Postitatud 14. mai 2009 Oii, jälle midagi uut kapotiall, tulen täna taaskord vaatama :wink: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Turbiin Postitatud 14. mai 2009 Autor Jaga Postitatud 14. mai 2009 ma ei usu, et keegi praegult seda kapotialust näha tahab, ei julge isegi sinna vaadata, kõik on väga segi ja juhtmed ka nii kuis juhtub, puhastamine kuluks ära ajan juhtmed korda ja siis vaatame edasi Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ainar Postitatud 14. mai 2009 Jaga Postitatud 14. mai 2009 Ma vaatasin su pilte ja just tundsin, kuidas mu vererõhk tõusis neljasajani. Millllega te seal Vöromaal tegelete? Kui sul ajaga tiuga, siis veljed võid mulle saata poleerimiseks 8) no ega võrumaal ka ikka turbotatakse.ega ei saaa ju kehvemad ollla kui pealinnlased :wink: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Turbiin Postitatud 20. mai 2009 Autor Jaga Postitatud 20. mai 2009 kas kellelgi on pilti sellest, kuhu voolikud number 11 ja 7 lähevad? http://bmwfans.info/parts/catalog/E30/2-doors/Europe/316i-M40/LHD/M/1990/december/browse/fuel_supply/expansion_tank_tubing/ pea on juba nagu umbes server Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
M-Tech Postitatud 20. mai 2009 Jaga Postitatud 20. mai 2009 Pildi järgi otsustades nr11 on latist tulev kütuse tagasivool ja nr7 on sellest vahepaagist suurde paaki kütuse tagasivool. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
mart154 Postitatud 20. mai 2009 Jaga Postitatud 20. mai 2009 üks neist on "tuulutuspaagist" tagasivool paaki, teine neist peaks olema siis auru tuulde laskmise toru Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Turbiin Postitatud 20. mai 2009 Autor Jaga Postitatud 20. mai 2009 :shock: damn.... kellele krt neid torusid niipalju küll vaja läheb üks segasemaid pilte kütusesüsteemist mida näinud olen :: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
M-Tech Postitatud 20. mai 2009 Jaga Postitatud 20. mai 2009 Kusjuures järgmisel pildil ilusti näha ka, et see nr11 on söefiltri ots. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Turbiin Postitatud 20. mai 2009 Autor Jaga Postitatud 20. mai 2009 antud pildi järgi lööb see pump bensiini sissekallamis torusse EDIT: kellelgi autodata pilti pole sellest süsteemist? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
M-Tech Postitatud 20. mai 2009 Jaga Postitatud 20. mai 2009 Ära seda paagi kuju nii 100% tõe pähe ka võta, võimalik, et paak peaks pildil teistpidi keeratud olema (torud juhi pool). Seda kuhu miski käib saad ikka konkreetse auto peal vaadata. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Turbiin Postitatud 20. mai 2009 Autor Jaga Postitatud 20. mai 2009 homme võtan asja kätte, siis pea ka värske Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Turbiin Postitatud 27. mai 2009 Autor Jaga Postitatud 27. mai 2009 nüüdseks asi niikaugel, et masin tegi eile õhtul juba häält ja milline see hääl veel oli kinnises garaasis kell 12 öösel Nüüd siis hakkab väljalaset orgunnima Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
tito santuario Postitatud 27. mai 2009 Jaga Postitatud 27. mai 2009 nüüdseks asi niikaugel, et masin tegi eile õhtul juba häält ja milline see hääl veel oli kinnises garaasis kell 12 öösel Nüüd siis hakkab väljalaset orgunnima Õnnitlused Peaasi et garaaz keset magala rajooni ei asetse Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Turbiin Postitatud 29. mai 2009 Autor Jaga Postitatud 29. mai 2009 nüüdseks masin juba palju edasi arenenud ja eks pildid räägivad: Uued veljepoldid.....vähe pikemad Taha said ka flantsid ära tehtud ning alla kruvitud. Esimene ots ei jäägi nii hull kui algul tundus. Mootori juhtmed said kenasti viisakalt ära peidetud ning voolikud said veetud nii, et nad väga silma ei hakkaks. Vaikselt hakkan ka kere poolt värviks ette valmistama, seega sai kõik jupid välja jälle otsitud ning väheke ka proovitud neid külge. Kõik mahlad on ka juba sees ja gardaan ka korralikult all, väljalaske tarvis otsin veel 3" RV põlvi, et asi saaks väga hea, mitte vene moodi sirge toru Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Jann Postitatud 29. mai 2009 Jaga Postitatud 29. mai 2009 Päis hea, päris hea Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
mart154 Postitatud 29. mai 2009 Jaga Postitatud 29. mai 2009 miks sa tikkpolte ei võtnud :roll: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Turbiin Postitatud 29. mai 2009 Autor Jaga Postitatud 29. mai 2009 vot selle peale ma mõtlesin küll aga ei tea isegi miks tikpoldid kavast kadusid :shock: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
wabbit Postitatud 29. mai 2009 Jaga Postitatud 29. mai 2009 Kui saladus pole siis palju poldid maksid, endalgi oleks vaja Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Turbiin Postitatud 29. mai 2009 Autor Jaga Postitatud 29. mai 2009 25.-/polt tartu falleron vms pood see oligi Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
wabbit Postitatud 29. mai 2009 Jaga Postitatud 29. mai 2009 krt, vale eesti ots minu jaoks Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
tito santuario Postitatud 30. mai 2009 Jaga Postitatud 30. mai 2009 krt, vale eesti ots minu jaoks Falleroon Jüris ka :wink: Auto muutub järjest" jubedamakas " Kuna föön vahele läheb ??? Igatahes superlux ettevõttmine 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Turbiin Postitatud 30. mai 2009 Autor Jaga Postitatud 30. mai 2009 nii kui selle masina linnatänavatele saan, hakkan kohe kõrvalt korraliku alumist otsa turbotamiseks kokku panema. Ehitan kõrvale pmst teise mootori ja siis vaatab edasi mis saama hakkab aga paistab sedasi, et see aasta ma turbokaga teedele ei jõua. Kiirustada selle asja juures ka ei tahaks - Terve talv on aega ehitada korralikult mootorit Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 30. mai 2009 Jaga Postitatud 30. mai 2009 Holset jäi liiga suureks et müüki panid ? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Turbiin Postitatud 30. mai 2009 Autor Jaga Postitatud 30. mai 2009 minu holsett on ikka alles :wink: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse