Kuna soetasin endale esimese e30, siis otsustasin ka teema teha sellest. Seega tervist kõigile foorumlastele ja niisama fännidele minu poolt.
Auto soetamine: olin soomes praktikal ja kuna pole väga bussi liikluse fänn siis oli vaja soetada mingi liikur et tööl käia. Esimesel päeval sai juba neti avarustes otsitud seda õiget liikurit, olen suuremalt jaolt pigem e34 fänn ja oman ka ühte 524td siis sai kohe neid hakatud otsima odava hinna eest. Aga kohe mitte midagi toredat ei leidnud ja kui oligi tore siis oli see mingite vigadega või pigem liiga kaugel minu asukohast. Kaalusin ka igasuguseid muid asju aga ikka ei leidnud seda õiget. Lõpuks otsustasin siis vaadata neid rullikaid, kui otsima hakkasin siis samamoodi ei leidnud midagi head, Emba kumba kas liiga kallid ja rondid või siis lihtsalt rondid. Aga paari päeva pärast uuesti vaadates leidsin sellise rullika mille ma lihtsalt pidin endale saama. Kuulutuses oli küll üks kaugelt tehtud ja hägune pilt, aga võtsin selle riski ja läksin vaatama. Jõudsin muidugi pimedaga teda vaatama, aga parklas tundus kõik ilus ja tore. Proovisõidul ei häirinud ka midagi muud peale raske rooli ja põhjavajuva siduri. Kere tundus korras taskulambiga vaadates nii pealtpoolt kui altpoolt. Salongile erilist tähelepanu ei pööranud sest need on nagunii kõigil enamjaolt räbalad. Mõeldud tehtud ja endale ma ta saingi. Ma ei saanud magama ka minna sest ärevus oli nii suur näha seda autot juba päeva valges Järgimine päev läksin kohe joostes parklasse uuesti vaatama oma värsket ostu, uskuge või mitte aga ma ei pidanudki pettuma oli küll pindmist roostet natuke ja palju tuhmunud detaile aga need väga ei heidutanud sest kõik oli kiiresti korda tehtav.
Autost endast: Töö juures avastasin et on madaldus paigaldatud, hiljem leidsin ka dokumentatsiooni selle kohta 60/40 madaldus, läbivat roostet ma ka ei leidnud mitte kuskilt ja isegi mootor oli üllatavalt kuiv. Kaasa tulid ka originaal bbs 14 tollised valukad. kaasa tuli ka veel igasuguseid soome ülevaatuse pabereid ja ise tehtud hooldus päevik alates auto ostust, tehase korrosiooni tõrje paber ja palju muud. Eestis oleks ülevaatuse läbinud puhtalt aga tänu oma lohakusele pidin korduvale minema, nimelt numbritule pirnid olid puudu Senimaani on auto saanud kiidusõnu nii ülevaatus punktis kus õeldi et pole nii korralikku ja originaalset ammu näinud ja ka paljude muude käest kes on lihtsalt ligi astunud ja autost rääkima hakanud.
Edasised plaanid: Kindlasti plaanis midagi toredamat aiste vahele paigaldada, talvel ülevärv teha sest autole on korralikud kriimud tekitatud. ajakohaselt tuunida ehk siis natuke veel madalamaks ja ka mingid asisemad veljed alla kruttida ja ehk veel miskit nipet näpet siit sealt aga pikk jutt s**t jutt lisan ka mingid pildid. Lähiajal teen kindalsti paremad pildid
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus
Kuna soetasin endale esimese e30, siis otsustasin ka teema teha sellest. Seega tervist kõigile foorumlastele ja niisama fännidele minu poolt.
Auto soetamine: olin soomes praktikal ja kuna pole väga bussi liikluse fänn siis oli vaja soetada mingi liikur et tööl käia. Esimesel päeval sai juba neti avarustes otsitud seda õiget liikurit, olen suuremalt jaolt pigem e34 fänn ja oman ka ühte 524td siis sai kohe neid hakatud otsima odava hinna eest. Aga kohe mitte midagi toredat ei leidnud ja kui oligi tore siis oli see mingite vigadega või pigem liiga kaugel minu asukohast. Kaalusin ka igasuguseid muid asju aga ikka ei leidnud seda õiget. Lõpuks otsustasin siis vaadata neid rullikaid, kui otsima hakkasin siis samamoodi ei leidnud midagi head, Emba kumba kas liiga kallid ja rondid või siis lihtsalt rondid. Aga paari päeva pärast uuesti vaadates leidsin sellise rullika mille ma lihtsalt pidin endale saama. Kuulutuses oli küll üks kaugelt tehtud ja hägune pilt, aga võtsin selle riski ja läksin vaatama. Jõudsin muidugi pimedaga teda vaatama, aga parklas tundus kõik ilus ja tore. Proovisõidul ei häirinud ka midagi muud peale raske rooli ja põhjavajuva siduri. Kere tundus korras taskulambiga vaadates nii pealtpoolt kui altpoolt. Salongile erilist tähelepanu ei pööranud sest need on nagunii kõigil enamjaolt räbalad. Mõeldud tehtud ja endale ma ta saingi. Ma ei saanud magama ka minna sest ärevus oli nii suur näha seda autot juba päeva valges
Järgimine päev läksin kohe joostes parklasse uuesti vaatama oma värsket ostu, uskuge või mitte aga ma ei pidanudki pettuma
oli küll pindmist roostet natuke ja palju tuhmunud detaile aga need väga ei heidutanud sest kõik oli kiiresti korda tehtav.
Autost endast: Töö juures avastasin et on madaldus paigaldatud, hiljem leidsin ka dokumentatsiooni selle kohta 60/40 madaldus, läbivat roostet ma ka ei leidnud mitte kuskilt ja isegi mootor oli üllatavalt kuiv. Kaasa tulid ka originaal bbs 14 tollised valukad. kaasa tuli ka veel igasuguseid soome ülevaatuse pabereid ja ise tehtud hooldus päevik alates auto ostust, tehase korrosiooni tõrje paber ja palju muud. Eestis oleks ülevaatuse läbinud puhtalt aga tänu oma lohakusele pidin korduvale minema, nimelt numbritule pirnid olid puudu
Senimaani on auto saanud kiidusõnu nii ülevaatus punktis kus õeldi et pole nii korralikku ja originaalset ammu näinud ja ka paljude muude käest kes on lihtsalt ligi astunud ja autost rääkima hakanud.
Edasised plaanid: Kindlasti plaanis midagi toredamat aiste vahele paigaldada, talvel ülevärv teha sest autole on korralikud kriimud tekitatud. ajakohaselt tuunida ehk siis natuke veel madalamaks ja ka mingid asisemad veljed alla kruttida ja ehk veel miskit nipet näpet siit sealt
aga pikk jutt s**t jutt lisan ka mingid pildid. Lähiajal teen kindalsti paremad pildid