Hüppa postitusse
Postitatud
comment_26761

Jah sai siis täna osetud esimene BMW endale ..

Auto on ss 318i 83kW Punast värvi ja mdiagi siukest mida pikemat aega otsinud olen :respect:

Autol on ss 14 tolline originaal valu all ss mingi antitiib kah taha ehitatud kerge toonklaas taga ja hele sisu.

Auto ingati korralik kuskil nagu roosteplekke ei leidnud.

Sai ss Boschis veel yle vaadatud ja mingeid vigu elektri systeemides ei esinenud.

Audio on stock seda võiks kah järgmine aasta millalgi vaatam hakkata. (Arvatavasti tuleb täis blaupunkt süsteem)

Praegu on ainult el.peeglid.

Läbisõit oli 207000 Nüüd millalgi peaks uued õlid sisse kallama.(Castrol täisünt arvatavasti)

Plaanis ss järgmise aasta suve paiku panna el.aknad ja el.katuseluuk.

Siis veel 17" OZ superleggerad valget värvi alla panna.

Siis mingi väike lisa ette, M-Tech II tagatiib ja mingi remuse 2-ne tagapütt.

M-Tech II rool on kah plaanis kuskild sebida :)

Kõigepealt ss auto välimus ja pärast seda mingi uus moto kah vahele aga seda ei tea veel mis moto :)

http://fotoalbum.ee/photos/weedboy13/sets/332061

Muudetud , muutis P2hkel

• Vastuseid 288
  • Vaatamisi 53,3tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Ilusad ilmad vahepeal kohale jõudnud ja väike/suur update ka, siis selle auto kohta.    Juuni alguseks oli, siis mootor ilusti laiali võetud ja sai hakatud, kokku seda laduma, esialgse plaan

• Niih see nädal, siis sai ära vahetatud küünlad. Peale läksid NGK omad, varasemalt olid boschid, mis kestsid pm 1 aasta sõtimist ja 2 aastat natuke törtsutamist garaažisrt sisse-välja. Peale küünalde v

• Pole jälle pikalt midagi kirjutranud, aga juhtus siin selline asi, et oktoobri lõpus sain isaks. Peale seda, kui laps haiglast koju toodud, sai rull korraliku pesu ja peitsin talve eest ära. Kokk

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_24983

Nujah ma algul arvasin et saan kaasa 225/40/17 rehvid aga segus õhtul hoopis eet sain 205 rehvid aga 215/40/17 on tellitud niig need lähevad siis tagumistele velgedele pealel.

Pragu oleks autol nagu saksastiilis rehv peal ees 8)

• Autor
comment_24963
väga kena näeb välja selle veljega ja üldse kobe rullikas on 8) ...sõitsid must üks tund-poolteist tagasi mööda 1-2-3 tankla juures ;)

Kas sa mõtled Järve-Selveri juures assuvat tanklat ? :wink:

Aga tänud heade sõnade eest. 8)

• Autor
comment_24924

Eile sai siis õli vahetust tehtud ja need kes talinnas elavad ja mustamäed teavad kah seda kohta kus seda sai tehtud. ;)

http://fotoalbum.ee/photos/weedboy13/24946977

http://fotoalbum.ee/photos/weedboy13/24946979

http://fotoalbum.ee/photos/weedboy13/24946981

Nimelt siis Keskuse trolli depoos 8)

Peaaegu oleks kanalisse sisse kukkunud peale sõites aga joppas. :oops:

Edit: Tuli meelde kah et sisse läks masinale jällegist castrol 10w40 poolsünt.

• Autor
comment_24918
Viidates sinu asukohale, peaksime naabrid olema! Teinekord võta ühendust, saab asjad inimese kombel korda aetud.

Lauri

Pole hullu seal sai korralikult kõik tehtud aga kus sa asud muidu?

MA ise elan murastes.

Edit: Ma ei vaadanud su infot aga kus sa murastes täpsemalt elad?

• Autor
comment_24865

Niih siin üleeile sai käidud tabsi rajal tsipa kätt harjutamas ja pärast mitmendat ringi avastasin et mul on tagumised rehvid mingisugused rinka slikid ja veel vihma omad. :roll: (Isa tellis mulle need rehvid ja ei teadnud et need slikkid on.)

Aga muidu pidamine oli väga hea ja eriti külge ei tahtnud minna aga esimene osa lohises kuidagi palju kurvides. (Nuh pole ime kah ees ju tavalised rehvid.)

Kahju et milllegiga ringi aegu ei saanud võtta aga muidud jäin autoga rahule polnud ta nii hull midagi seal.

• Autor
comment_24855
Mis rehviga tegu siis?

Pean täpsemalt järgi vaatama.

Hetkel ei oska veel vastust anda aga rehvid on väga väga pehme seguga ja väga hästi püsivad teel.

Edit: Vaatasin üle tegu on GT radial Champiro 40 rehvidega ja rohkem uurides leidsin et ei olegi tegu rinka slikkidega aga nuh hõiskasin liiga vara. Aga ikkagist leidsin kuskilt nende rehvide võrdluse ja neid rehve võreldakse siis pirelli P7000 seeria rehvidega ja suht sarnase kvaliteediga pidid olema igatahes pidamist on küll ja küll nende rehvidega. (Vähemalt minu võrriga. :oops: )

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_24735

Eks ta nii on jah.

Eile siis mingi tuli idee lampi et pärnusse klubisse minna ja saigi mindud ja täna sai tagasitulles ka sauga rajalt läbi käidud, et vaadata mis see rada endast kujutab aga igatahes auto pidas vastu ja saugal sai kah tsipa tiirutatud ja kätt harjutatud aga trumlid tuleb ketaste vastu ära vahetada.

• Autor
comment_24723

Täna oli ikka siga lõbus päev. Kõigepealt koju sõites märjamaalt lõhkes esimene juhi poolne rehv Õnneks oli varuratas olemas. Ja kui koju jõudisn siis paar tunnikest hiljem ujuma minnes läks kunde poolne rehv katk et ssiis 2 rehvi 1 päevada on nagu ebareaalne.

• 2 nädalat hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.