Hüppa postitusse

SÜGISKOGUNEMINE: 3. November 16.00 Sikupilli parkla.

Soovitatud postitused

minu jaoks esimene kord , aga täitsa norm oli, eriti hea nägi välja see marksi punane, kui ei ajanud segi. aga ega see ainuke ilus asi ei olnud. ilm oli kuidagi kehva võitu , et oleks ilm parem olnud oleks saand ehk kuskile lageda taeva alla minna.

päris äge oli, minu võrrist KA päris mitu pilti :respect:

ilusti juba lõuna eestis, päris mitu pauku oli teepeal, suvel oleks ägedam, cabriod ja puha. Mulle isiklikult meeldis kerdi punane ja see m-tech 2 ringiga punane, aga tundus et kõik peaaegu olid faceliftid

autosi oli megalt !

oleks ilm parem olnud oleks õues nn perepildi ka teinud. Aga eks siis mingi teine kord

Ise pilte ei teinud. Aga keegi Renx'i autos olijatest tegi (niiet, pritsi pilte :))

foorumikasutaja kaido1 tegi pilte, kui ta kaineks saab, siis vast ka pilte saab :respect: ...punaseid e30-d oli jah kuidagi väga palju :respect: ....autosi oli palju, rahvast oli palju, esimest korda kogunemisel...ühesõnaga rahul :twisted:

punased touringud tegid ilusa sisenemise ja rahvast oli palju aga kudagi nagu hoiti eraldi järgmine kord tuleb kudagi kokku tõmmata rahvas (kasvõi köiega) 8)

mudu jahh autosi oli üllatavalt palju kohale jõudnud ja kõikk olid ka üllatavalt heas seisundis nii et asi edeneb :respect:

ütleme niii et päris hea esimesest kogunemisest 3 aastat möödas ja asi ikka arenenud

Vaatasin, et ilm kole s**t ja auto ka veel pesemata ning mõtlesin, et palju sellise ilmaga ikka rahvast on.

Nagu selgus oleks võinud ka kohale ilmuda.

Eks järgmine kord loodame paremat ilma ja üritan ka ikka kohale ronida.

Väga tore oli ja punaseid oli jah palju aga olin suht väsinud ja ei viitsind eriti ringi jalutada aga muidu meeldisid kerdi masin ja ss se kupee mingi tumehall vms

aga oleks taht heameelega snoopi, m-techi ja face masinaid näha aga kahjuks jah neid seal pold pole ullu äkki järgmisel kogunemisel näeb :)

Ohooo, mina annaksin hääle 325 M-Tech II sedaanile. Tundus esmapilgul väljast olema kõige originaalilähedasem.

Samas rohelised touringud olid ka ääretult kihvtid :respect:

Lõppkokkuvõttes ei olnud viga, kuigi jah, peab nööri appi võtma järgmine kord.

http://kaido.fotopic.net/c1402869.html

mõned pildid siis

ärge pange tähele et udused jne...

oli suht raske hommik(pohmakas) ja käsi värises pärispalju ja see valgus seal polnud ka suht hea niietjah

ärge näkku lööge

::burnout::

• 3 nädalat hiljem...
Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus