Hüppa postitusse

SÜGISKOGUNEMINE: 3. November 16.00 Sikupilli parkla.

Postitatud

et olenevalt ilmast siis kas maa peal või maa all :respect:

kaasa võtta siis hea tuju ja positiivne olek 8)

Esiletõstetud vastused

• Autor

hmm, varasemaks ei julge eriti panna kuna paljudel annab veel reede õhtud tunda ja mõningad peavad ka tööl olema( mina ise kaasa arvatud) nii et minupoolest võib ka varem teha kui kõik seda soovivad

mina kindlasti kohal ja pähkel sina pead ka oma autoga kohale tulema :):):respect: ja kui vaja ss leiab selle lubadega juhi :wink:

Ma vist juba saingi aga as pead ta minu juurde tooma ss kuna tal endal autot pole :respect:

Ja kui aus olla ega ma eriti ei viitsi sõita kah ise :respect:

Ärge läbustage teemat palun, piisab vastusest - tulen.

Tulen kohale eeldatavasti, kuna pole varem käinud. Sellisel kellaajal ostukeskuse parklas kogumine on küll küsitav, kuid katsun sellest üle olla :)

kui see päev mõistus võtab, siis olen kohal. :respect:

Plaanin ise ka kohale tulla, käisin täna isegi kindlustust tegemas.

Auto juba peaaegu 2 kuud garaazis seisnud (oli plaan auto talvituma panna) ning samas õues veel pluss kraadid ja lund ka pole siis mõtlesin teha veel ühe ringi see aasta.

kellel hommikul natuke aega üle võiks oma masinad ära pesta ja siis saaks äkki mõned kalendri pildid kohapeal tehtudki.(ega snoop ilma tehnikata nii kui nii ei liigu :respect: )

kellel hommikul natuke aega üle võiks oma masinad ära pesta ja siis saaks äkki mõned kalendri pildid kohapeal tehtudki.(ega snoop ilma tehnikata nii kui nii ei liigu :respect: )

plaanis oli ära pesta ja seest kah puhtaks teha, aga nüüd sajab lund ja kõik lögane :? :respect:

kuidas tallinnas teed on? lumised või lihtsalt märjad?

maantee pidi plögane olema.

minu jaoks esimene kord , aga täitsa norm oli, eriti hea nägi välja see marksi punane, kui ei ajanud segi. aga ega see ainuke ilus asi ei olnud. ilm oli kuidagi kehva võitu , et oleks ilm parem olnud oleks saand ehk kuskile lageda taeva alla minna.

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus