Hüppa postitusse
Postitatud
comment_26836

Tere. Jõuab see auto ka lõpuks siia foorumisse tagasi.
Pildid jarmari valduses:
http://www.carrating.org/car.php?3672

.Tehnika: 2,7 stroker, torukollektor, lahtine differ 3.64

Veermik: Borbet A 9 tolli, madaldusvedrud ja bilstein amordid, puksiring ja muud osad sillas lemförder

Välimus: MS Design bodykit, Hella black esituled, In.pro smoke suunatuleklaasid ja Startec tagatuled

Sisustus: M-tech väike rool ja M-käigukanginupp, sportlikud istmed(nahk), 4x el.aken ning el.luuk
403030_313858225325213_100001031132556_1

P1011298.jpg
P1011412.jpg
P1011409.jpg
P1011297.jpg
P1011293.jpg
P1011294.jpg

Muudetud , muutis Andrus

• Vastuseid 115
  • Vaatamisi 24,1tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Hei.   Sõidan ka see hooaeg ringi ja lükkasin mootorivahetust edasi sügisesse.  Veljed said uue kuue ning siledad kapslid.  Näeb see auto välja siis nüüd nii.    

• Heihei,   Teema nii unarusse jäänud ja peaks ikka seda uuendama. Sõidan ikka rulliga ringi ja üht-teist on temaga tehtud. Kere aga tahab kõvasti tegemist, vahepeal mõtlen et lihtsam ole

• Ahoi.   Siin teemas on vaikus olnud. Panin siis auto sügisel uuesti teedele liikuma.   Enne seda tegin tublisti keretöid, põhja sai kõvasti lapitud ja üks küljekarp vahetatud.

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_13274

tõstaks ka selle teema tolmualt.

Mis vahepeal toimunud?

Tegeletud veermiku korrastamisega mida ajapuudusel nokitsen siiamaani.

Vahetatud sai tagasilla kõik puksid(lemförder), käigukasti tagumised simmerid , sild puhastatud roostest ja värvitud. Uued piduritorud, klotsid jne.

Esisild ootab tegemist, nüüd pikemad pühad tulemas, saab ehk enne juulit selle ka korda. :D

Avastasin summutit alt võttes et mõlemad kinnitusflantsid on katki. Saab neid keevitada või see mingi habras materjal?

comment_13273

Avastasin summutit alt võttes et mõlemad kinnitusflantsid on katki. Saab neid keevitada või see mingi habras materjal?

see on mingist imelikust malmi sulamist ja neid ca kemppiga ei keevita, pealegi ta suht habras. Lihtsam on uued tellida või kellegi kasutatud sebida :D

• 3 nädalat hiljem...
comment_12944

Kui ees juba selline "popp" iluvõre on, siis miks üldse jamad tagaklaasi toonimisega... pane rulookardin

PS! Kaido jutt täiesti õige.. selle stange koopia levik algas vist ligi 15 aastat tagasi kui Lill originaalist vormi lasi teha!

comment_12941

see on mingist imelikust malmi sulamist ja neid ca kemppiga ei keevita, pealegi ta suht habras. Lihtsam on uued tellida või kellegi kasutatud sebida :P

Saab ka tavalise kempiga, ise keevitasin enda masinal samuti need uuesti kokku, kestab väga hästi, ja purunenud ei ole siiani ( ka madalduse tõttu mööda maad lohisedes tallinna "tänavatel" )

• Autor
comment_12940

Olen mõelnud täitsa tagakardinale. Mul ta isegi küljes hetkel kuid ülemised kinnitused puudu või olid katki. Peab uurima.

Summuti flantsid proovib kinni kempitada, saab näha mis teeb või kaua kestab. Kui juba seda varianti proovitud on siis väga viis.

Esisild põhimõtteliselt remonditud ja värvitud peale sillatala. Seda ma ei viitsi hetkel maha keerata ja mootori toestamisega möllama hakata.

Edaspidi nagunii kuri plaan mootoriruumi värvida, saabki kõik korraga ära teha.

Homme lähen teen mõne pildi ka tegemistest.

comment_12939

Summuti flantsid proovib kinni kempitada, saab näha mis teeb või kaua kestab. Kui juba seda varianti proovitud on siis väga viis.

Küll nad kuradid kestavad... minul juba üle aasta kestnud need :twisted:

Kuigi liikvel aint suvekuudel minu auto :P

• 4 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_12609

nädal juba puhkusel olnud ning suuremosa veermikust külge laotud.

Esimesed kilomeetritki täitsa sõidetud ning muljed väga head :P

Garaazist välja ajades näeb ta välja praegu selline:

P1011162.jpg

P1011160.jpg

teha ikka veel jagub. Summuti on isegi nende belarusi rehvidega liiga madalal. :D

jarmari käes:

P1010006.jpg

tuleb vist tuledevaheline paneel tagasi mustaks teha, aga seda veel vaatab.

• Autor
comment_12601

päris roostevaba see kere pole. Seismine ja kerekeevitus on ikka oma jälje jätnud kuid ei midagi hullu.

Eks küljed liiga valged jah, kas mustad lingid teeksid selle paremaks?

Praegu ei kannata borbeteid alla keerata sest muidu läheb remondi ajaks auto liiga madalaks. :)

comment_12593
krt , seda autot tahaks millalgi oma silmaga näha :roll:

Tean seda autot aastast 97, kui selle omanik mu tööjuures seda tankimas käis pidevalt.

Siis olid seal all Borbet A veljed päris suure randiga.

8)

Need siiani alles ootavad oma "aega" :twisted:

• 8 kuud hiljem...
  • Autor
comment_6695

ajasin rulli välja ja sai paar kiiremat ringi ka kohe tehtud.

Haarasin vana digika ja paar pilti kah üle pika aja.

P1011252.jpg

P1011248.jpg

Tööd veel palju, esituled regullimatta, pagassi avamine ehitada jne. Üv tegemise plaanid suured maikuus..eks näis.

• 1 kuu hiljem...
  • 3 nädalat hiljem...
comment_4477

Oii seda autot ma mäletan.

Nimelt olin veel tol ajal võrdlemisi väike poiss (aasta oli mingi 2000) ja käisin isaga koos Kadaka teel asuvatel autoplatsidel mingeid autosi vaatamas, ning siis seisis see auto seal.

Tol ajal nägi väga väga hea välja, läikis ülihästi, ning mingid laiad rattad olid all. Siiamaani see auto meelde jäänud vaatasin seda karp lahti. Isa minu väga suureks kurvastuseks seda ära ei ostnud. Kahju et ma hinda ei mäleta enam. Igatahes oli päris kallis.

Nüüd juba 11a vanemana ei hakkaks oma autot nii ümber ehitama, kuid tänu sellele meeldivale mälestusele jätaks siiski selle selliseks, kui ise kuskil müügis oleks näinud, siis oleks just sellepärast ära ostnud

Loodan, et näen seda kuskil tänaval uuesti :)

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.