Hüppa postitusse
Postitatud
comment_27687

panen siis oma kallikese ka siia :oops:

ostsin ta mõned kuud tagasi, siiamaani esi ja tagaratta laagri. Tulemas on veel peris palju kuna buksid ja tagaratta laager tuksis.

pildid siis:

e30001ri0.jpg

küljel on üks väike mõlk, arvatavasti keegi uksega teinud.

e30002zk0.jpg

raske uskuda aga ainuke koht kus sellel autol roosted leidub on tagant paremal küljel täiesti põhja juures kus on umbes 4cm suurune rooste laik aga, selle lasen ka kiiremas korrast ära teha.

e30003xu2.jpg

seest on kõik väga korralik puhas ja lõhnab hästi :D kuna autos ei suitsetata , ei jooda ja ei sõõda see on reegel mida kõik peavad täitma :twisted:

e30004ku8.jpg

üritan hoida kõik originaalis kuna praegu ei ole midagi seest vahetatud (minu teada) raadjo on ka originaal ja pardakas olid isegi kõik paberid ka hoolduste jne jne.

e30005sb4.jpg

hinnaks oli ka vastav 28 000.- aga kui ma juba arrmund olin siis see ei mänginud suurt rolli + väga hästi hoitud kere ja sisemus on väga meeldiv ja ma ei kahetse siiani.

Esiletõstetud vastused

comment_27546

seest on kõik väga korralik puhas ja lõhnab hästi :D kuna autos ei suitsetata , ei jooda ja ei sõõda see on reegel mida kõik peavad täitma :twisted:

Väga õige, see reegel kehtib ka minu 325i-s

Ma isegi lausa nii karm nii enda ja teiste vastu kes mu autosse istuda tahavad, et mul lausa hari seal :oops: et siseneja pühib oma talla alused ära :oops:

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_27457

Väga õige, see reegel kehtib ka minu 325i-s

Ma isegi lausa nii karm nii enda ja teiste vastu kes mu autosse istuda tahavad, et mul lausa hari seal :oops: et siseneja pühib oma talla alused ära :oops:

hahahahahahahahahaha me oleme ühtekad mul täpselt sama värk :D ma mõtlesin et ma olen ainuke aga tunndub et mitte :P:lol::lol:

• Autor
comment_27421
oleneb mida sa järgmiseks endale tahad, kas jääd e30 peale või valid miskit muud.

Mobile.de sirvides jäi päris mitu korraliku 325 silma,raipemaid hakkab juba alla 1000 eur saama,korralikumad on üle 1000, mingi 1500 eest oli mõni kabriolett isegi...niiet mõtle ise, mina sinu asemel müüks praeguse maha ja tooks saksast ise, valik on suur!

auto vict liiga heas korras selleks et maha müüa ma olen hetkelväga segaduses :D kust ma veel nii korraliku auto saan :D

• 4 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_27329

Kas tõesti ?..

VABANDUST hammasrihm on tõesti vahetamatta kuna selle vahetas just hiljuti kutt kes auto eestisse tõin, nii et ei näinud selleks erilist põhjust aga uus hammasrihm on mul olemas ja kohe kui aeg kukkuma hakkab saab sellegi vahetatud kui igaksjuhuks varem seda juba ära ei tee.

vabandust vale informatsiooni eest:D

comment_27312

See rool kuulub M-Tech 2 paketti, ehk siis M5-el standardis aga teistel autodel M-Tech 2 paketiga kaasas.

Seda rooli on nii kolmeste kui viieste peal ja mootor ei mängi rolli.

Minu ex 525-el oli täpselt sama rool peal aga auto siiski M5 polnud,

seega ei maksa kohe harulduseks ka asja tegema hakata. :D

Muide E30-nel peaks see rool olema väiksema diameetriga kui 5-este BMW-de peal.

• 1 kuu hiljem...
  • Autor
comment_26988
See rool kuulub M-Tech 2 paketti, ehk siis M5-el standardis aga teistel autodel M-Tech 2 paketiga kaasas.

Seda rooli on nii kolmeste kui viieste peal ja mootor ei mängi rolli.

Minu ex 525-el oli täpselt sama rool peal aga auto siiski M5 polnud,

seega ei maksa kohe harulduseks ka asja tegema hakata. :respect:

Muide E30-nel peaks see rool olema väiksema diameetriga kui 5-este BMW-de peal.

jätab mulje nagu olex mina seda autot erilisemax tegema hakanud :shock:

see pole nii.

• 4 nädalat hiljem...
  • 6 kuud hiljem...
comment_24608

mina igatahes küll sellist masinat Pärnu vahel nüüd sõitmas ei ole näinud. Liigud ikka?

ja kui sa mõtled seda ühe vanaonu valged bmw-d, siis asi on tõesti korralik, kliimaga jne, mina olen seal elektritöid teinud ja sõber seal uued sillaosad pannud, küsisin isegi talt, et kui kunagi müügihuvi on, siis teada anda :)

• 1 aasta hiljem...
  • Autor
comment_18125

Tere jälle pean siis need pildid ette poole liigutama kuna auto läheb müüki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jah kõik on sama suguna nagu praegustel piltidel ainult et auto on pesematta jne :roll: :roll: :roll: tõõd palju ja aega pole. pole ka tagant antenni enam kuna mingid nokad said rimi parklas näpud taha aetud niisama niped näped ilu vigu on tekkinud aga neid näeb ka ainult siis kui kõvasti uurida.

kui näen et siin inimestel on huvi tekkima hakanud siis postitan ka oma soovitud hinna.

on ka 2 tehnilist viga hettkel auol

1. esimene parem poolne sarniir on vaja vahetada === koos vahetusega 200.-

2. mõlemad tagumised pidurivoolikud on vaja vahetada==== koos tõõga ma ei tea hinda aga voolikud saab burksi hinna eest :D:lol:

autot olen siiamaani püüdnud hoida nii korras kui saan aga ex ta ikka ajapikku natuke NATUKE käest ära läheb ikka.

e30 huvilisele on see kindlasti väga hea exemplar.

palun postitage kas kellelgi teist on huvi ja oma hinna pakkumine.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.