Hüppa postitusse
Postitatud
comment_27687

panen siis oma kallikese ka siia :oops:

ostsin ta mõned kuud tagasi, siiamaani esi ja tagaratta laagri. Tulemas on veel peris palju kuna buksid ja tagaratta laager tuksis.

pildid siis:

e30001ri0.jpg

küljel on üks väike mõlk, arvatavasti keegi uksega teinud.

e30002zk0.jpg

raske uskuda aga ainuke koht kus sellel autol roosted leidub on tagant paremal küljel täiesti põhja juures kus on umbes 4cm suurune rooste laik aga, selle lasen ka kiiremas korrast ära teha.

e30003xu2.jpg

seest on kõik väga korralik puhas ja lõhnab hästi :D kuna autos ei suitsetata , ei jooda ja ei sõõda see on reegel mida kõik peavad täitma :twisted:

e30004ku8.jpg

üritan hoida kõik originaalis kuna praegu ei ole midagi seest vahetatud (minu teada) raadjo on ka originaal ja pardakas olid isegi kõik paberid ka hoolduste jne jne.

e30005sb4.jpg

hinnaks oli ka vastav 28 000.- aga kui ma juba arrmund olin siis see ei mänginud suurt rolli + väga hästi hoitud kere ja sisemus on väga meeldiv ja ma ei kahetse siiani.

Esiletõstetud vastused

comment_27682

Ilus korralik originaal E30, ilma mingite spoilerdusteta.

Kena ja korralik, hoia teda siis hästi, kyll sa neid juppe jõuad veel vahetada:).Rool on ilus ja hea :), originaal sportistmed ka, isegi originaal bmw makk sees (kui ma nüüd ei eksi :)).

Edu edaspidiseks, ja mina loodan kyll, et jätad ta ka originaali lähedaseks ja soovitan omade kogemuste põhjal mitte teistele sõita anda :), siis ta jääb ka sulle pikemaks ajaks, lihtsalt soovitus.

• 2 nädalat hiljem...
comment_27588

oleneb mida sa järgmiseks endale tahad, kas jääd e30 peale või valid miskit muud.

Mobile.de sirvides jäi päris mitu korraliku 325 silma,raipemaid hakkab juba alla 1000 eur saama,korralikumad on üle 1000, mingi 1500 eest oli mõni kabriolett isegi...niiet mõtle ise, mina sinu asemel müüks praeguse maha ja tooks saksast ise, valik on suur!

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.