Kõik, mis indrekE30 postitas
-
316i '88 - Henrik
Esituled teevad kadedaks Võiks masinad millalgi kõrvuti ajada.
-
E30 316 1,8IS kupee - Indrek
Tänan kommentaari eest Välimuses nii palju muutus veel, et tulede ümber käivad rõngad, mis kunagi mustaks värvisin, jäid nüüd sahtlisse vedelema ja asemele läksid E34 pealt kroomist rõngad. Veljed tegin ka veidi ümber, nüüd palju värskem kui mustade velgedega. See üks roosa velg, mida kogunemisel võis silmata saab ka sama välimuse, mis teistel
-
BMW 323i kupee '83 - Kosk
Nende videode põhjal peaks mainima, et pole midagi imestada, et asjad katki lähevad :roll:
-
316i '88 - Henrik
Mul ka vahest teeb vigureid tahhomeeter :roll: Kui päris pikalt sõita siis hakkab seier hüppama, ma ei mõista?
-
Suve lõpuks rullid kokku ja kruiisima 2010 2 Oktoober laup.
Pilte ka saab või üldse ei saa? :mrgreen:
-
E30 Tagasillatala Pukside vahetus
Suht raske töö. Mina lasin endal vahetada Carmastersis ja see lõbu läks maksma 750.- + puksid. Teadmiseks, et ühes teises töökojas pakuti töö hinnaks 2000.-
-
325iX '87 - Aigar
Lahe vanake Tere tulemast foorumisse
-
Katuseluuk
See pole väga raske. Kõige esimesena pead muidugi katuseluugi avama, näed mille peal need siinid jooksevad. Kui külgedelt kruvid lahti keerad peaksid tõmmates katuseluugi trossid välja jooksma. Edasi näed juba järgmisi juppe, mida lahti kruvida. Muidugi ma ei tea ka kui katki sul miski seal on ja kui kaugele sa peaks selle lammutamisega minema. Ise vahetasin endal need trossid ära kuna üks pool tõmbas nõrgemini kui teine. (Trossil oli suur otsmine kinnitus katki)
-
Talvine korrosioonitõrje
Teistele sama asja soovijatele mainiks ära veel firma nimega Devor. www.devor.ee
-
Laural hea koju minna pärast sealt okei, okei. Tegelikult mul jumala ükskõik sellest marsruudist, peaasi et oleks mõnus olemine Vihmasadu poleks ka väga meeldiv
-
Peatuste rohkus ei tee ka halba, sest eelkõige võiksid võõrad inimesed näha, et me oleme ikka alles, meil on suur korralik klubi jne :wink: Eelmine kord Pirita tee ääres nii mõnigi võttis hoogu maha ja 'signaalitas' meile
-
Minuarust Leksi marsruut on ka hea, aga samas mulle meeldib see idee, et UM juures lõpppeatus teha.
-
318is '90 - Penu
Originaalne ja superilus.
-
320i Cabrio '89 - Jann
Minuarust küll väga omapärane värv. Suvel hea pilke püüda
-
Täpsustad? Endal pole küll seni midagi juhtunud.
-
Mõned varasemad jäädvustused veel
-
316i '88 - Henrik
Mis mõõdus veljed ja rehvid sul on?
-
Eelmine kord said edukalt ja nii, et isegi lipp lehvis katuseluugist välja.
-
324td '87 - Taavi00
Isegi sellises valmiduses E30-ne teevad need veljed ilusaks
-
BMW 324td - Lauri_L
Mis sellest, ma ütleks foorumi ilusaimast diislist, saanud on?
-
BMW 320i Convertible 2.5L - Margar
Liistud ja tagumine numbrimärgi paneel jäävad punaseks või?
-
BMW 320i(m20b25) '90 - Renx320
Huvitav ehitus käib siin Velg võiks jah vähe kihvtim olla ja BMW märk ka ikka kapotil... aga tule proovi roostes variant ka ikka üle
-
Nüüd ka originaal tagakardin küljes ja salongis töötavad uste avamisel mõlemad valgustused Mõned pisikesed muudatused veel, aga sellest siis hiljem
-
316i '88 - Henrik
Suht hullud kohad jah need E30-l, kas teine tiivaäär on korralik? Alpinweisse tuleb ju hoida neid niigi vähe
-
Viimasel pildil siis ka minu auto VIN koodiga service raamat, tänud eix22-le