Hüppa postitusse

indrekE30

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis indrekE30 postitas

1. Esituled teevad kadedaks Võiks masinad millalgi kõrvuti ajada.
  2. Tänan kommentaari eest Välimuses nii palju muutus veel, et tulede ümber käivad rõngad, mis kunagi mustaks värvisin, jäid nüüd sahtlisse vedelema ja asemele läksid E34 pealt kroomist rõngad. Veljed tegin ka veidi ümber, nüüd palju värskem kui mustade velgedega. See üks roosa velg, mida kogunemisel võis silmata saab ka sama välimuse, mis teistel
  3. Nende videode põhjal peaks mainima, et pole midagi imestada, et asjad katki lähevad :roll:
  4. Mul ka vahest teeb vigureid tahhomeeter :roll: Kui päris pikalt sõita siis hakkab seier hüppama, ma ei mõista?
  5. Pilte ka saab või üldse ei saa? :mrgreen:
  6. Suht raske töö. Mina lasin endal vahetada Carmastersis ja see lõbu läks maksma 750.- + puksid. Teadmiseks, et ühes teises töökojas pakuti töö hinnaks 2000.-
  7. Lahe vanake Tere tulemast foorumisse
  8. See pole väga raske. Kõige esimesena pead muidugi katuseluugi avama, näed mille peal need siinid jooksevad. Kui külgedelt kruvid lahti keerad peaksid tõmmates katuseluugi trossid välja jooksma. Edasi näed juba järgmisi juppe, mida lahti kruvida. Muidugi ma ei tea ka kui katki sul miski seal on ja kui kaugele sa peaks selle lammutamisega minema. Ise vahetasin endal need trossid ära kuna üks pool tõmbas nõrgemini kui teine. (Trossil oli suur otsmine kinnitus katki)
  9. Teistele sama asja soovijatele mainiks ära veel firma nimega Devor. www.devor.ee
  10. Laural hea koju minna pärast sealt okei, okei. Tegelikult mul jumala ükskõik sellest marsruudist, peaasi et oleks mõnus olemine Vihmasadu poleks ka väga meeldiv
  11. Peatuste rohkus ei tee ka halba, sest eelkõige võiksid võõrad inimesed näha, et me oleme ikka alles, meil on suur korralik klubi jne :wink: Eelmine kord Pirita tee ääres nii mõnigi võttis hoogu maha ja 'signaalitas' meile
  12. Minuarust Leksi marsruut on ka hea, aga samas mulle meeldib see idee, et UM juures lõpppeatus teha.
  13. Originaalne ja superilus.
  14. Minuarust küll väga omapärane värv. Suvel hea pilke püüda
  15. Täpsustad? Endal pole küll seni midagi juhtunud.
  16. Mõned varasemad jäädvustused veel
  17. Mis mõõdus veljed ja rehvid sul on?
  18. Eelmine kord said edukalt ja nii, et isegi lipp lehvis katuseluugist välja.
  19. Isegi sellises valmiduses E30-ne teevad need veljed ilusaks
  20. Mis sellest, ma ütleks foorumi ilusaimast diislist, saanud on?
  21. Liistud ja tagumine numbrimärgi paneel jäävad punaseks või?
  22. Huvitav ehitus käib siin Velg võiks jah vähe kihvtim olla ja BMW märk ka ikka kapotil... aga tule proovi roostes variant ka ikka üle
  23. Nüüd ka originaal tagakardin küljes ja salongis töötavad uste avamisel mõlemad valgustused Mõned pisikesed muudatused veel, aga sellest siis hiljem
  24. Suht hullud kohad jah need E30-l, kas teine tiivaäär on korralik? Alpinweisse tuleb ju hoida neid niigi vähe
  25. Viimasel pildil siis ka minu auto VIN koodiga service raamat, tänud eix22-le

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.