Hüppa postitusse

erxx

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis erxx postitas

1. erxx vastas Simoon teema asukohas Autod
    Iga BMW inimene teab, et M10B18 pole diisel mootor.
  2. erxx vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Elvas pakuti 700€ eest valget pre kupeed 318 automaati. Läbisõit 150 000 ja peale ning väidetvalt õige läbisõit. Mulle tundus, et polegi rohkem sõitnud. Salong paistis päris korralik, va mõra armatuuris mis ilmselt päikse poolt tekitatud, juhiiste terve. Järelikult pole palju sõidetud Esiots oli täita sirge, esitiivale peale koputades tundusid need ka alt tugevad. Karpidel oli vist mõlemal pool keset karpi pehmed kohad, ei tea mida tehtud on. Jama on see et talle midagi katusele vist lennanud ja katus vähe viletsas seisus, ära taastatud aga pahtel lahti koorunud ja võite ise arvata mis sealt välja paistab Pagassiluuk on ka natuke vilets seest poolt. Aga muidu tüüpkohad tundusid tugevad, nii palju kui aega vaadata oli. Auto muidu päris kaua seisnud ja rooste täpikesi siia sinna tekkinud. Kõik tundus mulle originaal peale sumpapüti, mille olla eelmise omaniku poeg alla toppinud ja kleepsud külgedele mis on ära pleekunud. Kedagi huvitab siis võin pilte näidata vms. Kindlale ostjale lubati üv ka ära teha
  3. Karbi äär ikka mõnuga pekki keeratud. Hea näide sellest mida eix siin koguaeg räägib, et tõsta autot ikka õigest kohast.
  4. Valged küünlaotsad küll nüüd mingi ideaal pole, see pigem viitab lahjale segule.
  5. Väga ilus auto ikka 8) Kõrred lisa ära ei kribinud?
  6. Tolle tala painutasid selle seapuruplaadiga mis seal pildil on? Töö on tõesti ilus, pole mingit topelt pleki keevitamist ka vähemalt nagu paljudele teha meeldib. Edu!
  7. Kas M52B25 125 kw mootor pole lihtsalt piiratud 141 kw? Töömaht ikkagi 2.5. Aga millega see piiratud on ei tea Igatahes peaks sellest saama lihtsa vaevaga 141 kw kui minu teadmised paika peavad. Need 125 kw mootorid on tavaliselt 323 ja 523 peal.
  8. Loodame et ei pahandata piltide kasutamise pärast. Aga 87 aasta kere peaks tagant selline olema: http://mac.planet.ee/bmw320_e30/e30_3.jpg Mitte selline http://static3.nagi.ee/i/p/765/40/1913510997fcd8_o.jpg Ehk siis kitsad tuled ja tagapõlle alumine äär hoopis teistsugune. Pole ka ühtegi vana pilti auto tagosast alles.
  9. Mis tagaotsaga tehti siis? Kuulutuse pildi peal olid tagaosal ka facelifti tuled. Aga auto seljuhul suht käest lastud, kui veermikus nii palju jamasid. Auto läks lõtkuvabalt minema.
  10. Äkki pilte rohkem? Number, mudel ja aasta on küll mu papsi vana bemari oma, aga kerega on mingi huumor toimunud Varem oli tegu preface kerega, nüüdseks facelift. Kas auto kerevahetuse läbinud või on nina ja tagapaneel vahetusse läinud? Mis mootor peal on? M10 või M40? Maha müüdud sai, siis oli kütusekulu ülimalt meeldiv, keskmine 6l sajale. Aastal 2005 oli ta igatahes selline:
  11. Selleks, et musti numbreid saada peab minu mäletamist mööda olema auto vähemalt 35 a vana ja sellise vanuse juures 100% originaal kui mingi aastast 1950 on, siis pidi mingi 50% või 60% originaal olema, võin ka eksida. Selle boonus on veel see, et üv on iga 4 aasta tagant uunikumidel Üldiselt nii vana autoga ju igapäev ei sõideta Ja miinus on see, et mustal numbril sinine euro lärakas peal.
  12. Ostad nö AUX kasseti.. lükkad kasseti sisse kassetil juhe küljes ja juhtme otsa saad mp3'e telefoni vms otsa panna ja seal pealt muusikat kuulata
  13. Lammarist ostsid Ja pabereid kaasa ei antud
  14. erxx vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Täiesti lõpp kui s**t on olla :? ::cryoutloud::
  15. erxx vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Elva järgi tuled siis võin anda
  16. erxx vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Ikka
  17. Kui ma nüüd õigesti joogise peaga aru sain, siis selle augu tekitamine on sinna väga mõttetu tegevus, minuarust on bass kordades parem kui kõlar on kinnises keskonnas, luukpära nissani pealt väga hea näide, seljatoed üleval ja pagassi kate peal on tunda kuidas juuksed ka peas tõmblevad, lased seljatoe alla kaob see õige mürtsu effekt ära, isegi siis kui kõlar on teise poole seljatoe taga. Vb sõltub ka kõlarist aga mul Magnati supakaga on nii. :roll: Kui bass huvi ei paku nii palju, siis miks teda üldse vaja, korralikud kõlarid teevad ka väga head häält.
  18. Ilma klapiklõbinata oleks see reas kuuese hääl toredam Ladaklubi rajapäeval Raplas häiris ikka tiks kõrvu Ja pole ta sul nii pann midagi, päris hea näeb välja, kui võrrelda nendega millega vanapapid Elvas sõidavad.
  19. Millega sa neid plast detaile värvid? Aga jah Ühe ringi saad autoga ära teha tuleb suurem tahtmine ta valmis saada
  20. Tumedad taga ja esituled teeksid välimuse päris heaks 8) Varuosi otsi ikka varuosade teema alt.
  21. Ventika sidur kulunud arvatavasti :roll:
  22. erxx vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Sul läks siis küll hästi Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema ju siis ei olnud
  23. Ventikas töötab ikka? Proovi äkki õhku veel sees. Sõbral oli kunagi seitsmese peal sama mootor ja jebis ka selle õhuga suht kaua. Kui see ei aita siis pole muud, kui kaanega mingi teema.
  24. Radikal kork maha ja kui tühikäigul käies purskkaev on või heitgaaside hais sees, siis jah silindri surve jõuab jahutussüsteemi.
  25. Sebi veljele valged/hõbedased plastik rõngad, siis paistavad need plekid ka ilusamana :wink:

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.