Kõik, mis ///Mario postitas
-
BMW 316i (M42B18) '89 - siimp
Kas puterdab siis kui hommikul külma moto käima paned? Ja päradt jääb ilusti käima. Omal ka sama jama, et külma motoga puterdab ja kahtlustan üldse küünla juhtmeid.
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
äääääääääблябудуеслинебудуäääääääääääääääääääääääääääääääää........ ei tea veel
-
Rooli nahatamine
Minul ka m-tech1 paranka. Ja see väiksem
-
M: Mim 2800 R15 hind 150 eurot Tingi kui oskad !
Nüüd olen hetkel nõus veljed maha müüma ! pakkuge hinda! näha saab neid tallinnas.
- Lobamokkade rubriik
-
Üritan järgmine kord
-
Krt mina kahjuks kohale ei jõudnud. Rull oli jonnakas ja vajas tegemist.
-
E30 pildid internetist.
Mulle meeldib touring versioon rohkem
-
Lobamokkade rubriik
lõpuks tuli meelde allcar koduka kasutaja nimi ka meelde jne. seal on 48€ ega orgniaal osa ei jõua tõesti osta lähen b osa peale välja mis ikka. Aga jhm üritan alla 50 kätte saada.
-
Lobamokkade rubriik
kas olen pime aga sisest bensiini pumpa ei leia
-
Lobamokkade rubriik
Kas keegi teab kus saab hea hinnaga bensiini pumpa ? 316 facelifti jaoks 55 paak.
-
e30 veetemp näidik (m40b16)
Milleks sellist ehitamist. Kui saad pistiku sealt kätte siis pane teine temp andur otsa. Keeta vesi ära vala kuskile tassi sisse pista sinna sisse soenema siis kähku süüde sisse temp andur pistikule otsa ja siis vastu moto hoia seda, et maandust saaks ja kui seier liigub siis viga temp anduris. Omal oli ka sama viga sinu kirjelduste järgi ja vahetasin anduri ära ja asi töötab.
-
Lobamokkade rubriik
tehke järgi https://www.youtube.com/watch?v=vz5_TLoV68s&feature=player_embedded#!
-
Lobamokkade rubriik
Siis pean kõik välja kiskuma. Kõik oluneb ka summast. Ja kui panen selle mis pakkusid siis tulevikus on raskem põhja matti kätte saada.
-
Lobamokkade rubriik
KRT on kellegil pakkuda salongi radikat.
-
Täna ? Ronin kohale.
-
BMW 316i (1.8IS) '89 - Matuuu
Kui ma vahetasin oma vanad uduka klaasid välja siis tulede valgus vihk läks ikka tunduvalt paremaks
-
Lobamokkade rubriik
Krt mõtlesin vist jälle rumala küssa välja. Kas rull oli bmw (e30 325ix) esimene neliveo pill ?
-
316i '90 - Reino
Hmm need uued termostaadid oleks nagu vigased. Ise ostsin ka 92 kraadise termostaadi ja seier ei jõua keskele. Ja sama toote isegi vist.
-
320i (M50B25) '90 - RaidoM
Tõsta külg üles võta vana ratas eest siis pane lihvi vajav sinna alla masin käima ja saab kiiremini
-
Lobamokkade rubriik
MARGO kas sul postkast täis, et ei saa vastata ?
-
Head muusikat autosse :)
Renxil pikk Nv ees ikka
-
e36 mootori viga
Mina rohkem sellise häälega moto käima ei paneks. Esiteks ma arvan, et on suur pingutus rullik omadega täitsa läbi. Võtke eest asjad lahti ja vaadake kähku üle ennem kui rullik viskab ennast viltu ja tõmbab rihma puruks. Endal punasel rullil oli sama hääl ja peale sellise häälega sõitmist 50 km lendas kõik vastu taevast.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Kui sul huvi vaheta minu velgedega ära. Mul ka mim toode aint teise kujuga
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Nahk krt ma ka vaatasin neid. Aga ei olnud piisavalt raha.