Hüppa postitusse

///Mario

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ///Mario postitas

1. Ma olen juba korra küsinud aga küsin uuesti ! Kas touringule on võimalik saada uut antenni või oskab keegi soovitada midagi uuemat toodet mis sobiks ?
  2. Hmm ok ma lihtsalt puht huvist küsisin üle muidu kõik vinkvonks lihtsalt see jäi silma kui särgi selga panin ja neiu küsis kas see logo peabki sedasi olema.
  3. Kas on midagi aru ka saada kui 1,8 sisse laske kolle peal on ?
  4. Õlivarda toru peab painutama hakkama jne. Ise mõtlesin, et kasutan ära M43 õlivarda toru. Kuna sellel on juba piisav jõnks see aga jääb tobedalt rihma vahelt jne. Peab fantaasial lennata laskma geneka ja roolivõimu pumba eest kiskuma kui seda tahad kohe ilusti paika saada.
  5. Särgid käes ja suurus paras. Mulle jäi silma selline asi kas foorumi logo peaks olema sedas, et ees küljepealt jätku taha selja peale ühel küljel. Ja seda on isegi näidis pildil näha selja tagusel pildil peaks logo äär olema vastas poolel ju ? t-shirt-psd-uus-2013 copy.png t-shirt-back-psd-uus-2013 copy.png
  6. Ma tulen kas täna või homme järgi !
  7. Kui kaugel auto areng on ? juba põhi tehtud ?
  8. Ega jh nõme ongi see, et peab ikka jootma, kuna E36 pistik on teise sisuga ei saa pinne ringi tõsta. Mis kuradi polt nii kinni oli siis ? lihtsam oleks olnud ju väljalaske kolle pükste küljest lahti ja siis moto välja tõsta ja hiljem põranda peal õmber visata kui vajadus on selleks kuigi m43 on sama väljalaske kolle. coli packile tuleb hea kinnitus väja mõleda ka Minust oled sa nüüd ees pool ega ma kahjuks ei saa kiirutada ka. Aega pole sellist kuidas saaks kiiremini teha ka. Ja üksi ka ei hakka seda tegema. Korra juba olen M40 moto üks vahetanud enam eriti ei taha Mingi lisa + kaabel tuleb ka tekitada juhtmestikul. M43 moto arutelus on kirjas kuidas see pistik teha.
  9. Kas kasutad M40 juhtmestiku ? lihtsam oleks kui M43 oma juhtmestik.
  10. Kui täis peaks ennast jooma, et sellise mõtte peale tulla http://www.maaleht.ee/news/video/varia/video-bandil-pole-trummarit-pole-viga-traktor-aitab.d?id=65961818
  11. Minul on kõik suurused L ja ei ole kuskilt midagi puudu ega üle ja ise olen 184cm pikk ja paks ka ei ole
  12. Ise mõtlesin ka selle peale, et laiem ja korralik isoleer teip. Aga veel nuputan kuidas seda aju juhtme minekut salongi ära tihendada. Täpsemalt siis mul on olemas see lutt mis ümber panna aga kuidas ma selle aju pistiku läbi pistan jne
  13. Nii tulevas moto tööd käivad vaikselt ja rahulikult, et saaks asjad korralikult kokku. Vahetatud siis juba M43 karteri osa M40 moto karteri vastu. Kindlasti nüüd vaja ka õlitaseme varda toru painutamist, kuna genekas ja roolivõimu pump jäävad suht ette. Kasutan selleks ära siis M43 moto õlivarda toru, kuna seda on juba orginaalis painutatud. Kindlasti vaja vahetada tüüpveana ka õlifiltri kopsiku jala tihend. Ära vahetama ka siduri, kuna see täitsa läbi omadega aint metall ketas järgi Nüüd peaks linnast korraliku jootekolvi ostma millega elektri tööd ära teha, Väike pilt nokitsemisest.
  14. Tere. Palju läheks MIM 1900 velgede üle tegemine sirgedamisel aint ? kõik 4 siis.
  15. Ma tuleks pühapäeval kuskile ise järgi ?
  16. http://foorum.e30.ee/topic/3756-katkestus-foorumi-toeoes/ Ma ise ka mõtlesin, et mix foorum selline laiaks venitatud on
  17. Sinine andur on ajule !
  18. Uuri MairoG käest kas tal on huvi teha. Ise ta omab ka kupeed 325i m20b25 126kw
  19. Hmm täitsa huvitav kohe
  20. Ok aga hoiatuseks või küsimuseks kas motol on käigukast olemas või plaanid 1,6 oma panna ? kuna räägitakse ja vist vastab tõele, et 1,8 motole ei lähe 1,6 oma No mul õnneks on M43 motol võimu pump küljes. Loodan, et voolikud ulatavad kuidagi jne.
  21. Mis mõni vigur see on mis kone vahetamist segab ?
  22. TRA ma ei või enam. Jube öelad on kõik ikka siin. Me kõik ehitame autot omale nii nagu ise tahame. Kes paneb R6 motosi kes V8 motosi, kes tuunib nii palju kui fantaasiat on. Igas teemas on alati mingi jama kellegil öelda. Mis siin erilist kurba vaadet oli videos ? Kas street avalaksul siis ei lasta palju ketsi ? Me kõik tahame proovida kuidas on lasta autoga sõõrikuid. Mõni kasutab rulli rallikana ja kas see siis ei ole auto lõhkumine? Ka mina olen punase(318ATB) ja musta(828APU) rulliga seda proovinud. Rullil on omad head sõiduomadused küll. Krt tahaks veel kirjutada midagi aga ei viitsi enam juttu kokku mõelda. Ärge olge isekad! Mari purjus muud ei midagi !
  23. Fucking tsiisas küll. Inimesel on tulemas kohe moto vahetus, kuna vana väsinud 1,6 on läbi omadega. Ja kui teha lõpuni mootor siis ikka korralikult. Ving ja hala siin foorumis suurtel isadel ikka. Noortel veri keeb ja kõik. Kindlasti kõik on olnud tublid jne. Olen suht kindel, et kõik siin foormis on üritanud rehvi põletada jne. Taimetee Jääger ///Mario
  24. No tiidu käest olen uurinud jne. aga mind huvitab selle nupu täpsem nimetus. kuna siis lähen oomipoodi ja ostan sealt selle vidina ja panen orginaal kohale. Ma tean täpselt mida tiit kasutas jne. Aga erilist huvi ei ole kammida romulaid läbi. Võibolla kunagi hiljem viitsin.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.