Hüppa postitusse

BlingBling

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis BlingBling postitas

1. BlingBling vastas 2thless teema asukohas Vaba teema
    Kui soovi siis võid minu oma pealt mõõdud võtta, leiad selle ehk minu teema alt ülesse.
  2. BlingBling vastas tuul teema asukohas Varuosad
    Tere! Tänaseks juba müüdud.
  3. BlingBling vastas tuul teema asukohas Varuosad
    Müüa terve komplekt m20b20 mootor + kast + aju + õhulugeja jne: 350 .-
  4. Kuna sa ise keevitama ei hakka siis sul vist pole selle infoga suurt midagi peale hakata aga ikkagi: Kere detailide vahele pane kindlasti Würthi ROST-STOP QUATTRO (0893 214 1). Endal kulus seda omajagu, kast kindlasti läks auto peale (sai pandud mehe moodi aga tagant järgi mõeldes oleks ka väiksema kogusega hakkama saanud). Kuna mul keretööd venisid pikale siis sai ajutise kaitse mõttes seda ka siledatele pindadele pandud (hiljem muidugi lihvisin kõik maha 🤔 ja panin korraliku epo kihi) Soovitaks veel et kui sa lõikad ennem keretöödesse saatmist detailid kere küljest lahti siis minu meelest oleks mõistlik väiksematele detailidele suunad peale märkida. Muidu järgmine mees võibolla keerutab detaili näpuvahel ja ei saa aru mis pidi see nüüd käima peaks. Eks see leiutamine kajastub kõik arvel. Kui endal kere detaile lahti puurisin siis osades kohtades (kus võimalik) puurisin tavalise puuriga läbi kahe detaili ja uue detaili punktisin paika seest poolt sest kõik detailid mis sa ostad on ilma avadeta. Minu meelest isegi natuke loogiline et uue detaili keevituse punktid jäävad salongi poole, nii värvi/rooste mõttes kui ka silmailu mõttes. Aga eks see ole nii et ühele ema teisele tütar.
  5. Ehk on abiks Plastmet OÜ, näiteks: https://plastmet.ee/toode/585-9005/
  6. Kas mootorile jätsid E30 originaal radika?
  7. Kas madaldusvedrud sobiks?
  8. Kelle käest fiiber on ostetud ja kuidas on kvaliteediga? Oleks isegi sellisest komplektist huvitatud.
  9. Üks e30 latt üle. Tuli "sõitva" auto pealt, ei oska öelda kas korras või mitte. 120e.-
  10. Pakkuda tagumised vedrud, kasutatud. 10 euri 2 tk.
  11. Hind alla 190.-
  12. "Maameheloogika" ütleb et neli kinnitust silla kohta on parem kui kolm: jäikus ja tugevus, ei oleks need BMW insenerid sellist lahendust teinud kui sellest tolku pole. Ning küll see lisa plaat hakkab ka polüretaan puksidega tööle, kui ei siis saab kõrvade sisse hülsid teha ja kui see ka ei aita siis täiesti jäigaks. Ise loodan et kunagi jookseb läbi kere 600kw. Et teemat mitte solkida siis ütlen ette ära, et pole mõtet öelda: reduktor ei pea ja veovõllid ei pea ja jõudu maha ei saa, küll neile ka rohtu leiab.
  13. Tegin enda rullale ka E36 kaane lahenduse, et tagumine kaas vastu kere kinnituskõrva hõõruma ei jääks keevitasin vahele väikesed distants klotsid. Hetkel toetub kere poolne kinnituskõrv ainult puksi sisu vastu ja puks peaks kenasti tööle hakkama. Lisaks endal plaanis veel tagumise kaane peale teha lisa plaat. https://store.partsshopmax.com/shop/E36E46/BushingChassis/E36SDCR.html Nonii kindluse mõttes sest ega see E36 kaas ka mingi imeloom pole.
  14. Tere, kuidas kommenteerite: https://stance.ee/toode/mts-technik-coilover-kit-3/
  15. Pakkuda E30 veljed (rehvid peal kulunud/vanad). Keskosad alles. 200.-
  16. Müüa vasakpoolne küljekarp, korralik. Soovi korral ilma rahata kaasa parempoolne küljekarp, defektiga. 20 euri. Katkine sellises olekus (ilma rahata). Müüa kaks pakiruumi all käivat tala, tüki hind 10 eurot.
  17. Müüa 51mm püstakud ette. Püstak, vedru ja amortisaator. 200.-
  18. Mul on pakkuda 2.0 e30 oma. Sauel.
  19. Kas FL kupeele sobivad kõik bensiini paagid põhja alla: 55L, 60L ja 63 liitrit?
  20. Olen polüretaan pukside otsingul (soov leida siis täiskomplekt: ette ja taha) ning millise ettevõtte/isiku käest leiab kõige parema hinnaga/kvaliteediga komplekti. Pigem otsiks alguses eesti pinnalt.
  21. Tere Pakkuda FL kupee küljekarbid. Juhipoolne on korralik ja reisija poolne korra külge pandud ja siis maha lõigatud. 30 euri komplekt. Saue linn. Maha lõigatud karbi pilt on viimase postituse all.
  22. Kuna feilisin esimesel korral karbi keevitamisega ja panin juba uue tüki auto külge siis jääb vana karp üle. Kui keegi soovib siis annan niisama ära. Nädala hoian ja siis läheb prügi hulka.
  23. Kaks tagumist kaant üle: 1. korralik kaas 120e. 2. puksi kõrva mõraga 80e.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.