Kõik, mis hiis postitas
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
Ei veel.Ma siis kogun vähe jõudu ,pragu läheb ennamus sissetulekust suurema korrastamise peale ,läheb muidu teine päris käest ära. paksus siis mingi 2mm või veel vähem nati.Unustasin teise supl. ära mõõta aga kui leidub midagi oleks huvi küll mustavärvi oleks siis vaja ainult.
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
- BMW 320i Kabriolett '89 - eix22
No sul jumala uus see põhjakatte kas seal pole mingeid konture peal näha kus kohast peaksid M-technik 1 ketta jahutustorud läbi tulema. Siit küs ega sul kuskil ei vedele katkist pre loogarit millel see toru oleks terve ainult ,vaatasin et need on sammad ainult ilma ümbruseta.Ei taha nende uute küljest ka neid ära võtta.Üks vana oleks olemas. Mis proovipartii puhastatud ja värvitud we?- BMW 316it (design edition) '93 - Renx320
Mõnus kuut- 325i '90 - GTA
Mõnus .Summi ots mulle meeldib.Peegli klaasi all servas peegli taga on mingi jublakas millele tuleb mingi peenike asjandus taha ajada ja alla poole tõmata klaasi ülles poole kergelt lüükates kui ei eksi. See on muidugi 8a. tagune mälestus kui seda viimati tegin.- BMW 320i Kabriolett '89 - eix22
Mõnus ,loogarid pean endale ka uued tellima .Mis see uus aknapesupaak ka maksab ?Need väiksed jubinad maksavad ikka uuest peast päris hea kopika .No aega läheb eks ta kunagi ikka teele tuleb.- 325i M-technik 1 '86 - Hiis
Nii täna sai siis nokkitsetud auto kallal ja võtsin ette siis uuesti need põhjakated ja logari otsad .Eixil oli õigus see suur põhjakate soobib sina ikka paremini ,see siis ühildub nende väikeste M-techi lisadega ilusti ainuke asi et need piduri jahutus torukeste augud tuleb vist sina ise teha kuna seal küll pole mingit kohta nende jaoks .Algul arvasin et see suur katte käib kõrgemal kuna jahutustoru randid on seal sees aga see jääb hopis teisele kõrgusele.Nüüd peab siiski need torud eraldi tellima ja või võttan nende küljest mis eix mulle H2 tellis.Selline sai siis muretsetud prooviks ja soobis ilusti . See siis jublakas mille sain enne odavalt ja teine ei tulnud kohale ja selle ajaga kasvas hinnd 90 eur peale.Tegin teisest igaks juhuks sablooni,kui saaks kuskilt 2,5 millist plastiku lehe siis saab selle ilusti ise teha kuna kummerused puuduvad ,nati väänata vaja ainult. Nagad lähevad ilusti siia vahedese aga jahutus torude asukoht on müstika veel .Siit kuskilt peab siis jahutus toru läbi tulema? Tuled ka nüüd ees .- 325i M-technik 1 '86 - Hiis
ImageShackiga vist on lootusetu siis postitada midagi.- 325i M-technik 1 '86 - Hiis
Ok .Hea teada .Tänud.- 320i Cabrio '89 - Jann
- 325i M-technik 1 '86 - Hiis
No nii sai ka enda auto välja aetud ,tööd on küll nii palju olnud et pole eriti autoga endaga tegelenud aga jubinaid on kogutud kogu aeg. Tõin teise endale vähe lähemale et oleks aega õhtuti siis ühteist teha.- 325i '90 - GTA
Polstrid jäävad need või vahetad need ka välja ?- 318i Cabrio '92 - Leks
Minu arust 16t.Ilus veelg kui kapslid ka saaks siis oleks veel parem.Edu autoa. Tegemist kindlasti on.- 320i Cabrio '89 - Jann
- 320i Cabrio '89 - Jann
Millal siis nagu terviku pildi saab ,viimased lehed olen ainult katust näinud iga nurga allt- 320i Cabrio '89 - Jann
http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=x-1r%20%C3%B5li%20lisand&source=web&cd=1&ved=0CFoQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.autonet.ee%2Fuudised%2Ftutvustused%2F3678&ei=jlO1T4nhEY_Z4QT8qIT0DQ&usg=AFQjCNGMLGL2iGzdOVyBHQuJE9yreUV3mg&cad=rja- 320i Cabrio '89 - Jann
Ma olen kasutanud seda õli lisandid juba aastaid päris hea asi.Kõigil 3 autol see mootoris sees.- Lansekate vaheline kaugus
MA pannen märgi maha siis leijan ka ülles.- 325i '90 - GTA
Rool on hea väljanägemine on küll päris värske teisel .Kurjam siit tuleb ikka tõesti hea asi ,sisu isegi tuleb nagu uus .ja lisasi ka .Minu oma on sinu omaga võreldes ikka kõvasti kehvemas seisus olnud ja arvan et on praegugi veel.- BMW 320i kupee '88 - mokits
Edu jah loodame et saab asja .Küünalas võib ka viga olla .- M: M TECHNIC 1 esi-tagu stange lisa
Org M-tech 1tagumise plastikust naha kood on 51121953890. Tavalise naha kood 5112188286 ,sellised nr kuskilt leiad .- Lobamokkade rubriik
Ma ei teagi kas neil on selline olemas.Aga mingi BMW oma on see milles müügi teemad on küll väga ifo vaesed keegi ei vitsi pilte panna jne. http://www.btcf.fi/forum/index.php- K: Tekstiilsisu parandamine?
Kui sa samma kangast ei leija ja tagumiku ja selja osa terved siis võid ju need ääred nahast ka teha,kestavad ka kauem.Porolooni võid lasta seal gregeri sõbra firmas kohendada lasta ja sealselle õmblejale ei ole raske ka su vana riidest osa järgi nahast samma sugune teha .Muidugi maha pead sa selle enne võtma mille järgi see teha,kui sul just lõiget pole sellest tükkist.- M: M TECHNIC 1 esi-tagu stange lisa
Prele ainult sobivadki.- BMW 324TD Touring 1992 - Kaspar
Mul 725 tds Leho paigaldatud chip vahel. - BMW 320i Kabriolett '89 - eix22
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus