Hüppa postitusse

hiis

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis hiis postitas

1. varsti saab liikuma siis.
  2. Hm sina v6ib igayks mina mine ainult kohale .Saada tel nr selletan kuidas ja kus .Kui leijan kaardi siis v6i ju siia ka pana yles.
  3. Huvitav et org. kyttusetorud ei taha kuidagi h2 laatu j6uda mis hoijavad muud kaupa kinni.
  4. hiis vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Tiit kes sellise 6tsa endale aretanud on ? Extrem elate siis ka p'aris keskuses v6i lammutad seal ?
  5. hiis vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Mul maja taga delet x buss kolisid siia we ?
  6. hiis vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Jube k6ik teemad sai l'bi lapatud ja loetuks pandud jube v'asinud nyyd .Kui ma kantsin siis oli puudu 35 eur.we ja kandsin mingilt arvelt 18 eur vist mis seal veel tolknes .No nyyd peaks see 50 t'ais olema ju .
  7. Milline see clubi pass v'alja n'aeb ,mulle pole keegi seda v'aljastanud . V6i olen ma kellelegi pildi unustanud saata .Velg peab olema siis nagu aru saan ikka ilma rehvita et aru saaks selle sirgusest.
  8. Kurjam tahaks kyll aga 600 koos rehvidega
  9. Tagumis kaitseplekke peaks veel liikuma org uusi .Esimestega on kehvemad lood.90 a.autode allt v6ib veel leida isegi p'aris heaskorras veel neid kui siis k'asika klotsi see kinnitus koht vajab kohendamist ja tugevdamist.
  10. Ple hea kopikas aga asi seda v'aart .Miks siis ei kasuta seda ?Vahest hea kasutada kive ikka lendab .
  11. hiis vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    No nii kandsin ka sina siis raha ,no jooksmas pagan olen pea iga p'aev k'ainud peab vist j6usaali ka tagasi kolima 20.00 kuni 00.00 pole siitagi siin soomes teha, tv ainult .
  12. Ajad auto vardase we?Hakad nagu liha kintsu keerutama teist .
  13. Azev siis uuem velg we?
  14. hiis vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Mis v'ark selle juttukaga on siis kas selle avamine v6ttab nii kaua aega we? Ma ei leija kuskilt seda linki kuhu seda raha saatma peaks ,on see raha taga we?
  15. hiis vastas HaininaE28 teema asukohas Autod
    Aknapesupaagi korki ei soovi ,saada.
  16. Nii viisin siis Voltase hunniku pisividinaid siina ja 2 tankimis toru ja stabika ka .Enda tankimis toru hea kohe värskema vastu vahetada.Kysisin siis seda musta värki ka ,tädi päris täpselt õelda ei osanud aga mingi teine tehnoloogia ja kutsuvad seda mustamiseks .Küsisin kas rostest ka jagu saab ei osanud õelda ehk peab algul tsingi vannist läbi laskma ja siis mustama.
  17. No see 1,2 ongi parajalt väike surve vaikselt peab ikka lahti keerama kui mootor töösoe.Eks ennamus on ju korki lahti keeranud ikka siis kui kompu näitab et tase madal ja passima läinud kui madal see on siis .Vähemalt mind on see kyll kohe huvitanud . Juurde valatakse ka ennamsti samal ajal see pärast ka meeles et polegi nagu miskit survet .
  18. Mis m6ttes surve peab olema ?Kas keerasid korgi paisukalt maha ja m6tlesid et miks välja ei purska we? Minu omal küll ei pressi sealt käiva mootoga midagi välja kui vaikselt lahti keerata ja ei tohikski minu teada. Ma olen käega proovinud see ei ole ikka nii tugev et suudab selle ajalehe pilpasteks lüüja .See mis laseb vee keema selle saab peatada väga keergelt .
  19. Voltas vist pakkuvad ainult kollast v6i valget .Aga homme vist lähen siina v6in küsida . Muidugi see pinge juttu ajas liivamees mulle ise ka ükskord pidurikaitseplekkide kohta.Puhastamisele ei tahtnud võtta ütles et lähevad kõveraks ,aga imelik kui paar kuud hiljem ikka lasin teha need ülle siis ei ohkinud midagi ja ei juhtunud ka nendega midagi .
  20. Ok aga happe vann siis ?
  21. Ja muidu jäävad auto teemad ka soiku juba ,sul ka viimane postitus olnud veebruaris .Neil Alpinedel siis mingi eriti tugev värv peal we ?Ehk poleghi värvitud lihtsalt aluminjum ilusti läikkima aetud .Katus on hea nyyd saad talvel ka kärutad .Need siis M -tech 2 väiksed roolid we?
  22. hiis vastas siimp teema asukohas Varuosad
    Sooviks seda paagivälist pumpa kronsade pärast kui need jubinad seal alles k6ik .
  23. Eks nad seest on kindlasti mingi roostega kaetud .Mul esitulede tagused kohad veel prob koht .Nii et kellel need kohad hästi säilinud v6ib välja lõigata ja mulle pakkuda.
  24. Hea et liigub.
  25. See p6leti jah päris mugav asi paljude asjade jaoks . Midagi sellist kolksu laatset pole täheldand ,siiani on ok vähemalt.Keegi pole teda piinanud vist palju .

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.