Hüppa postitusse

hiis

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis hiis postitas

1. Huvitav on ka see muidugi et kui need org. tunning tuled on siis neil tuledel on puudu üks augu koht mis org. on olemas tihendi naga kinnituse oma siis . Päikse käes ei sa aru ültse kas tuled põlevad v6i ei näha pole miskit .Tummedaga nägi ilusti .
  2. Panin siis küllge ära THÜ ka vaja mina siis lootetavasti ei pobiseta ka ennam tuumeduse kohta.
  3. Tekis ikka küsimus et kumb on ilusam?
  4. Mul ka üks pakkuda.
  5. Minu arust pole just kõige hullemad neil peaks mingid kapslid peal käima veel minu teada. See must südamik ehk ei soobi,kui oleksid hõbedased oleksid kindlasti ilusamad . Mustad veljed kaovad auto alla ära eriti kui vãikest mõõtu. Kangast ülle ei jäänud. Auto on aga ponks,,,,,!!!
  6. Ma lihtsalt vahest tunnen kaasa neile kes selliste autode uuteks omanikudeks saavad arvan et isegi lukksepadele on see paras peavalu kui seal midagi vahetust vajab .Pead kogu selle nimekirja kaasa andma muidu m6istata seal all pool p'aeva mille juppid need on. :rolleyes:
  7. Vanaduses tuleb inimestel ikka igasugu imelike reisimis soove.Paavli vanamees loodab et neid viilise juppe vist venemaal iga nurga peal vedeleb.
  8. Jah kui veel udu tuled ka siina tyhjadese aukudes saaks siis oleks ok.V6i soovid ehk uduka org peite plekke sina ette .
  9. hiis vastas siimp teemale, kohas Vaba teema
    No selle kuulutuse p6hjal oleks cabriodel potensiali kyll veel hinna suhtes olenb ainult kas keegi ostab .
  10. hiis vastas siimp teemale, kohas Vaba teema
    Hooldamise ja raha olemas olu teevad omad korrektuurid neil pole v6imalik j'arelikult neid silledaks teha v6imalik nii odavalt kui teil. V6i siis selle m6ttekus nende jaoks .
  11. hiis vastas mandi615 teemale, kohas Autod
    M6ni s6idaks sellega veel pikkalt enne kui kuusakoski viid ,rommula pidajad viiksid ka pea terve auto sina,mida nad ka ennamuse ajast teevad. 'Ara pahanda Lauri.
  12. No postkast t'ais sul v6ttaks 'ara need sul.
  13. Mina olen ka j'aanud esimesele pildile .
  14. hiis vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Chulo Edit: Ahjaa eelsüüteküünlaid olen ka vahetanud. Ja kütuse etteande pumpa. Selle pumbaga on veel oma teema - põhimõtteliselt selle pärast ei lähe mina enam kunagi Carmastersisse ja ei soovita seda ka ühelegi tuttavale, aga sellest mõni teine kord. Kus juures sama eelarvamus on ka 2,5 diisli ja 3,0 vahel olen s6itnud m6lemiga ja vahet kyll eriti ei näe.Kui juust tegu ei ole uuema 170 kw . Ma lasin ka neil vendadel oma pumpa vahetada ja samuti jäi see minu viimaseks korraks sina oma auto viia ,mul oli julgust neile õelda et see auto ei käi nii nagu ta enne käis .Patriku seadistus oli ikka täiesti metsas .Kui korda tegin tuttava juures siis käisin neile siiski näitamas et nii peaks see toimima mitte sellisena nagu nemad mulle auto ylle andsid.
  15. Tagaluuk jääb siis selliseks we?? Esimene stange ka olemas ? Mis seal ikka edu ja paksurahakotti.
  16. Jõudu ja jaksu ,teed siis tavasõidu autoks või rändavad need ringrajaistmed sina tagasi.
  17. Hea et nii l'aks ,kuida see sul l6dvaks seal l'aks.
  18. hiis vastas Leks teemale, kohas Vaba teema
    Seda puutukat pidasin siis silmas mis seal teemas Siimu postituses on pildid see punakaspruun .
  19. Kui taastada viitsid siis oleks yhed pakkuda.
  20. Sisust pilte ple we?
  21. Ma parkisin oma 7 -se ninaga selle rulli vastu sai kah vaadatud et v'aga ilus must kuut .
  22. hiis vastas Leks teemale, kohas Vaba teema
    No ma pean ka ikka oma nähtud kirja panema . Esmaspäevl nägin lausa 3 rulli kõiki lausa käekatsumis kauguselt,Leksi,007 venna oma ja õhtul veel pcdj cabrio. No ma pean ka ikka oma nähtud kirja panema . Esmaspäevl nägin lausa 3 rulli kõiki lausa käekatsumis kauguselt,Leksi,007 venna oma ja õhtul veel pcdj cabrio.
  23. Korralik pre paistab olevat. Edu selle korrastamisel.
  24. Ei ole jah läks kogu kupatusega müüki siis ei juppitatud midagi .
  25. hiis vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Oleks pidanud kõlari kõrval rohkem seisma .Neid ikka jagus seal nii driffimas kui aegu v6ttmas ja niisama seismas igalpool.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.