Kõik, mis hiis postitas
-
Lobamokkade rubriik
No ple peab fb juttustama minema
-
Lobamokkade rubriik
Ja 3 t'ahtsat ajavad seal 'ari Tiit ,Kert ja Metal teisi juttule ei lasta .
-
Lobamokkade rubriik
S6iduga peaks temp 6igeks minema alles.
-
E30 müügihinna ja väärtuse arutelu
Mina isklikult ei ostaks 3000 eur eest rulli selle raha eest saab ikka hulga mugavama ja vaiksema auto.Kui raha nagu raba siis ostaks
-
Lobamokkade rubriik
Kynalde juhtmed on m6nusalt pikkad miski p'arast
- kütusepaak
-
K: Bensiinipaagi töötlemine
Vii liivapritsi mis sa tast ikka nyhid see laseb sul need rooste kohad paremini puhtaks v6id ju p'arast ylle ka'aia need .!0 eur eest on puhas nagu uus .
-
M: plekkveljed rehvidega
Mis diffri hind on?
-
Head muusikat autosse :)
- E30-ne autovärvid
See on ikka m6nus sahk.- E30 pildid internetist.
Zero tänks uue tausta pildi eest- O: tagumisele aknale minevat ribi
Soomes on see ka rullidel päris popp ja küsitakse head raha selle eest.- M: E30 varuosad! sedaan, kupee, touring! Uus auto, väga korralik 318 Touring!!!
vaja nr 4 ja 5- Lobamokkade rubriik
6livaras on kyll hea kohapeal .- 2013 kalendri HÄÄLETUS+ Tellimine
Mina olen kujundusega kyll rahul head suured kuup'aeva nr ja puha .BMW foorumi kalendriga on minu arust mingi jama pilt on suur aga kuup'aevade vaatamiseks pead kurjam p'aris liigidale minema vaatama neid ja yhed ja sammad auto pildid figureerivad ka miski p'arast seal kogu aeg .J'aatsin see aasta selle tellimise sealt vahele. Tegin ise endale suvalistest ilusatest rullidest neti avarustest teise kalendri ,parem ikka kui iga aasta pea sammu autosi passida.- Lobamokkade rubriik
Kurjam jah udukas oleks v'aart asi seal.- M: Komplekt widescreen 16:9 (kasset) + MK3 Navi
Ega see saaremaalt ja E 38 clubist tulnnud monitoor ja navi pole millel tausta valgus tumme on.- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Viimane on normaalne kuut aga huvitav 500 velje eest 18 t sellised veljed saab ka 250 eest kätte.- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Ma nagu põikasin sealt läbi ja ainuke vagun mis mu 7 kõrval seisis ilma omanikuta oli 734 nr ei tea kelle oma see oli ,aga rohkem ei näinud seal kedagi .- 2013 kalendri HÄÄLETUS+ Tellimine
Mul käes. Tänud !- Lobamokkade rubriik
Mul saama soov aga mitte lumme jaoks .- Häid pühi!
Häid pühi ka minu poolt ja head vana ka juba ette .- Lobamokkade rubriik
Punase tn.alguses on ka v'arvipood mis paneb v'arvi aerosoolpurki.- 2013 kalendri HÄÄLETUS+ Tellimine
1.Jaanuar Aigar#1 2.Veebruar Mario#4 3.M'arts Kalerik#1 4.April lamelink#2 5.Mai Face#3 6.Juuni Corrode#1 7.Juuli Matu665#2 8.August Magnus#2 9.September Lauriest#1 10.Ooktober m20b20 11.November Gta#3 12.Detsember Matuu#3- Lobamokkade rubriik
Idioodid ime ka et neid kuskil karjade viisi ei sure.Loobivad raha ja tulistavad 10 min j'arjest ,....pulmad .Ohvrid olid tsiivil isikud kes tulid raha korjama ja arvasid et on pulmapidu aga vot kurat ei olnudki teroristid olid opis :D :D . - E30-ne autovärvid
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus