Kõik, mis hiis postitas
-
M Azev Typ A 16"
Ma annan siis aluuminjumi hinnast nati rohkem.
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
No nii kuna ei leija kus kohast seda teksti kustutada saab siis kirjutan midagi .Üritasin eile vahetada kolektoori tihendeid aga mõlemist kolektoorist 1 tikkpolt ei tahtnud kuidagi välja tulla .Liigi ka pagan õieti ei pääse neile ja nüüd vist ainult võtme peale keevitus võimalus ,muidu neid lahti ei sa.
-
Väike tagavara remont ka siis käsil.
-
316 '88 - M-Tech
Mul oleks hädasti seda Tõnise tel nr. vaja. 8)
-
325iA Cabrio '90 - rreims
Puudu on ehk kõnekaart kuskil peab see koht olema kuhu see sisse surada.Prob võib olla ainult see et need uuema tüübi kõnekaardid ei toimi ennam seal.Mu seitsemesel on sammuti vanema tüübi kaart sees .Selle seebimisega oli 7 a.tagasi juba paras peavalu.RLE esinduses mingi ülemus oma sahtlist otsis mis sina veel ripakile olid jäänud. :roll:
-
BMW 316i '90 - callaway
Terane silm ma ei panud tähelegi
-
Eks nad otsivad neid asju mööda maailma taga oma laadudest. Oskab keegi õelda kas need plekkid soobivad ABS varjandiga rullile ,võetud on need 318 i pealt. Võtan küll täna veel esiratta alt ära ja ehk saab siis teada.
-
325iA Cabrio '90 - rreims
Kui te.l töötab siis pole tal häda midagi 8)
-
No hinnd oli midagi 90-nega eur.Ning arvan et kui sa veel neid ikka ootad siis nad ei tule ka kohale .Eixx proovis h2 tellida aga sealt õeldi ka peale 2 nädalat et ei sa ennam.Arvan seda sell põhjusel kuna soovisin osta UM kaudu neid pidurijahutustorudega loogareid siis õeldi et ei sa ennam aga eixx h2 veel sai.Kuna h2 ka ennam neid plekke ei sa siis pole ka Um mingit lootust. :? Mul üks laager läbi ja see ära vaja ka juba vahetada ei sa lõpmatuseni ka oodata
-
Tänud siis Eixx-ile tweetrite eest ja Baur TC laagrite eest . Olemas on sellised esimeste kettaste plekkid mis lähevad siis taastamisele kuna uusi ei sa ennam kuskilt. Varsti tuleb siis need varuosad ka külge panna.Remondi ootuses siis üks pilt ka.
-
Lobamokkade rubriik
- BMW 325iX Kupee '88 - Sharp
Miks sa neid käiku ei panne. :roll:- BMW 325iX Kupee '88 - Sharp
See asjandus siis kuskil müügis veel või kellegi autos.- BMW 320 '90 - Marko S
- 324d (td) '88 - Indrek
Teem ma ei sa tegelt eriti aru kuidas uuemad autod nii roostes mõni on? Sellel pole ju ennam seespool ka karpe.Ma siin mõtlesin et endal oli päris roostes aga selle k6rval olid minu vead ikka minimaalsed. Edu mis siin ikka ja paksu rahakotti.Loodame et saab asja. 8)Pildid on ikka viimasel ajal mega suured siin m6nel.640x480 on pisavalt suur et aru saada asjadest. :roll:- BMW 320i Kupee - Greger
Mis augud sul seal allumise lisa sees on pole nagu kohanud et sellised seal olema peaks. :shock:Kellelt siis sa selle mootori ostsid.- BMW 318i (316i) '90 - christian
Mida sa selle all silmas pead. Õige pea tuleks hakata autot talve reziimi viima.- BMW 320 '90 - Marko S
Mis 220 juhtmed sealt kasti juurde viidud on? Ma oleks AZEVI teksti valgeks ja'a'tnud.- 318iS '90 - m20b20
Millega siis soojendusega klaasilt selle maha saab.Lahusti või atsetoon ei tee viga neile we?Külje klaase olen puhastanud aga tagumisega ei ole kogemust veel olnud.- BMW 320 '90 - Marko S
Need on vahel aga vaatan ülevalt vaatest MarkoS pilti seal pole mingit mikro vahet isegi ja minu oma küll seal nii tihkelt sees ei olle.Teen millalgi pildi.- K: Embleemid
Seda nad lubavad kõik,ta läheb sina küll aga ta on tiba väiksem ja hojab kerest eemale kuna pole süvendid keerepoolse plastikust tüübli jaoks ja tagumine org.on üllevalt paksem kui alt ,kuna pagas kuumer .See problem on ainult tagumisega.Võta enda märgid küljest ja näed et esimesel ja tagumine märk on erinevad kui nad sul seal org. on veel.Need mis sulle pakutakse aga on sama sugused ja nagu ütlesin rooli oma on üldse väiksem.kui org.- BMW 320 '90 - Marko S
Huvitav on see et minu täiesti uus kolmik küll nii ilusti tihedalt selle uue hoovastikuga ei ühti päris suur lokks on sees.- Lobamokkade rubriik
Oleneb kus sa asud :roll:Minu oma maksis vanas rahas 2500kr .Paigaldati 2a. tagasi M6igus ,firma ei tule meelde praegu.Plokisoojendus siis ainult,, v6imalus ka 220 juhe autose paigaldad siis oli 3000kr vist vendi jaoks aga seitsmesel taimeriga vent mul juba sees siis seda vaja polnud.Calixi oma sai paigaltatud.- 316iT '92 - Tiit
Kelle juures sa liivapritsi kasutasid v6i on sul ennda oma.- BMW 320i Kupee - Greger
Tundub et temale k6lbas siis selline moto :roll: - BMW 325iX Kupee '88 - Sharp
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus