Kõik, mis hiis postitas
-
BMW 318i Convertible 1992 - karlk
Head kalendri pildid . Liigidalt vaadates on see velje ja rehvi selline kooslus minu jaoks kyll 6udne .Jube r6hk peab sees olema et sellises asendis rehv seisaks peal ,seega s6idu mugavus saab olla ainult siledal teel.
- Helsinkis häng?
-
E30 pildid internetist.
No siis ok , soome siis hea shellis tiksuda seal sees.
-
316i kupee '89 - eix22
Jah kui teaks mis sul kaduma l'ainud on siis seal on ka mingi leiukast olemas otsiks kui teaks ?Kardan et need enamusest l'ahevad kellegi teise tavariga kaasa .Mul iga kord mingi v6ras asi karbis .
-
E30 pildid internetist.
Et 350 eur ainult we?Kerdile ytlema et las v6ttab konksu otsa kui Saksast Eesti tuleb.K'asarit saab ka t6mata jeeeee.
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
Juba gaarazis auto we?
-
316i kupee '89 - eix22
Jeb seda ma silmas pidasin ,peaks endale ka maakodu soetama olen m6elnud seal oleks ikka hea sammuti autot grill vardas keerutada ,peale liha . Ma tahtsin kysida kas saadad poldid ja muttrid mingi kausiga sina ,kadu on vist suur v6i seod need kuidagi punti traadiga v6i millegiga . Mul ikka iga kord mingid v6rad vidinad karbis ja enda omad puudu just v'aiksemad jubinad . Ei julgegi poolasi vidinaid sina saata poled nagunii p'arast puudu ja otsi siis neid p'arast.
-
BMW 318IS '91
Kas madaldusega ei lasta l'abi we ,pildil tava vedru all we?Milline see auto siis madaldusega veel on veljeni koopas .
-
316i kupee '89 - eix22
Igav Eixxil pole see on selge . Hea kui on v6imalik teha .M6nus nagu uue auto p6hi nyyd valmis saad siis v6id ka saksa lehele ylles pana ja uue auto p'ahe myya. Sul nagunii ennamus asju tulevad uued peale .
-
324td (m57d30) '89 - Kruusmann
Miks sa siis vahelduseks kallimat ei osta .Vanasi polte ei panda ju kunagi tagasi yhelgi diislil ,lootsid mingile eri imele we?
-
324td Touring '89 - grimes
Vaikselt s6itmisest kogub ikka tahama nati ,seega algul kui pöörded k6rgemaks lähevad lööb selle kogunenud tomu sealt välja .Normaalne nähtus .
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Ma ostsin endale vahebeal tagumised istmed käetoega ja m6tte et enda istmed lähevad toonoriks esimestele .Mis sai siiski maha müüdud ühele hädas olijale kel polnud üldse istmeid ja polstreid ning nii see läks .Polstrid olid ka ikka kehvas seisus ,asendasin need ka mustade vastu ja neid ruudulis ei liigu ka eriti et valikut oleks korralikema vastu vahetada. Kuid see kangas on vanadusest ikka päris rabe juba lasin puhastada k6rvalistme mis enne oli terve, aga peale puhastust näitab ka juba kulumise märke ja mingiaeg tuleb ka sina auk .Mina olen juhiistme allumise kylje juba asendanud ,ehtsast nahast kylje oma on ka olemas, aga pole paigas veel ,ootan auku .Ma ei s6ida praegu palju kui aga s6idaks iga päev oleks seal neid juba rohkem,seega oleks v6inud ka kangast sina tagasi panna aga nii palju kui mul neid ka on olnud on nad k6ik lõhki sealt olnud ja seega läksin naha teed et mitte ühte kohta mittu korda teha . Kui soovid siiski kangast sisu siis pead seebima ühe tagumise seljatoe tõenäoliselt seal k6ige suurem tükk v6tta. Edu otsimisel.
-
Lobamokkade rubriik
Pagana kapitalistid peavad orje ka veel.
-
Lobamokkade rubriik
Maja pole küll auto omaniku oma ,aga Jakk ka ikka mehanik ja ehitaja samal ajal v6i Magnus paned sa sina seda uut voodrilauda et oma auto jaoks aeg ei jää .Hea auto on kyll ja ilus ka .
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
Täna sai vahetatud siis need mitmesosas jätkatud küttuse torud org uute torude vastu.Kl6psu ei teinud aga m6ni päev v6in vanadest teha . Uutest siis kui piduri uus ka seal jookseb.
-
316i '90 - Joel
Kurjam nii need asjad juppidena otsa leijavad .
-
Lobamokkade rubriik
Siina olex pidanud X5 panema .
-
316i kupee '89 - eix22
Tsikimis koht on vist nagunii rikkas pyhade eelsetel p'aevadel pole nad yltse t'ool ja muidu ka v6etaks vastu kaupa ainult 14.30 nii .M6tlen et kui lasta k6ik jubinad liivakast ja siis tsinkida ning siis v'arv siis tuleb m6ni jubin kallim kui uus osta aga kui poolneist ise teha siis ehk mitte .Ma lasin m6ned jubinad ikka v'arvi alt l'abi mis ei peaks kyll olema v'arvitud
-
320i (M50B29) Coupe 87PreFacelift -Turbiin
Keegi teeb sul nendest pystakutest colid we? Coli jubinad ostad muidugi aga keegi teeb org pystakud nendele soobivaks jne mõtlen siis.
-
316i kupee '89 - eix22
Oo minule vajalik plekk ilusti seal .Jube hea laua täis osi .
-
316i kupee '89 - eix22
Vaatan et oled auto grilli ka koju toonud ,nyyd hea teist kodus keerutada .
-
E30 pildid internetist.
Vaatasin jah et otsisid taga teist ,hea et n'agid :D
-
Ma kleepisin need jah siia et kodus v'alja printida ja silla vahetajatele n'appu anda need et saaks ikka korralikult pisiviidinad sina kus nad k'aima peavad .Ennamus on paigas mul endal juba aga pumba oma just oli vaja .Kerekyljes olev allumine pumba kinnitus vist yldse puudu .
-
- 318i M42B18 cabrio '92 - tanel645
Millest see uks sul tagurpidi l'aks , - 318i M42B18 cabrio '92 - tanel645
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus