Kõik, mis hiis postitas
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
Huvitav on ka see muidugi et kui need org. tunning tuled on siis neil tuledel on puudu üks augu koht mis org. on olemas tihendi naga kinnituse oma siis . Päikse käes ei sa aru ültse kas tuled põlevad v6i ei näha pole miskit .Tummedaga nägi ilusti .
-
-
-
O/V: pre kupee esipõll ja stange nurgad
Mul ka üks pakkuda.
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Minu arust pole just kõige hullemad neil peaks mingid kapslid peal käima veel minu teada. See must südamik ehk ei soobi,kui oleksid hõbedased oleksid kindlasti ilusamad . Mustad veljed kaovad auto alla ära eriti kui vãikest mõõtu. Kangast ülle ei jäänud. Auto on aga ponks,,,,,!!!
-
316i (M50B25) '89 - Eff
Ma lihtsalt vahest tunnen kaasa neile kes selliste autode uuteks omanikudeks saavad arvan et isegi lukksepadele on see paras peavalu kui seal midagi vahetust vajab .Pead kogu selle nimekirja kaasa andma muidu m6istata seal all pool p'aeva mille juppid need on. :rolleyes:
-
316i (m20b25t) '89 - Magnus
Vanaduses tuleb inimestel ikka igasugu imelike reisimis soove.Paavli vanamees loodab et neid viilise juppe vist venemaal iga nurga peal vedeleb.
-
BMW 325 M50B25 '86 - mkmk
Jah kui veel udu tuled ka siina tyhjadese aukudes saaks siis oleks ok.V6i soovid ehk uduka org peite plekke sina ette .
-
E30 väärtus
No selle kuulutuse p6hjal oleks cabriodel potensiali kyll veel hinna suhtes olenb ainult kas keegi ostab .
-
E30 väärtus
Hooldamise ja raha olemas olu teevad omad korrektuurid neil pole v6imalik j'arelikult neid silledaks teha v6imalik nii odavalt kui teil. V6i siis selle m6ttekus nende jaoks .
-
M: 320 95kw touring lsd
M6ni s6idaks sellega veel pikkalt enne kui kuusakoski viid ,rommula pidajad viiksid ka pea terve auto sina,mida nad ka ennamuse ajast teevad. 'Ara pahanda Lauri.
-
M:M-tech 1 küljelaiendid
No postkast t'ais sul v6ttaks 'ara need sul.
-
318IT Design Edition '94 - Feedback
Mina olen ka j'aanud esimesele pildile .
-
Lobamokkade rubriik
Chulo Edit: Ahjaa eelsüüteküünlaid olen ka vahetanud. Ja kütuse etteande pumpa. Selle pumbaga on veel oma teema - põhimõtteliselt selle pärast ei lähe mina enam kunagi Carmastersisse ja ei soovita seda ka ühelegi tuttavale, aga sellest mõni teine kord. Kus juures sama eelarvamus on ka 2,5 diisli ja 3,0 vahel olen s6itnud m6lemiga ja vahet kyll eriti ei näe.Kui juust tegu ei ole uuema 170 kw . Ma lasin ka neil vendadel oma pumpa vahetada ja samuti jäi see minu viimaseks korraks sina oma auto viia ,mul oli julgust neile õelda et see auto ei käi nii nagu ta enne käis .Patriku seadistus oli ikka täiesti metsas .Kui korda tegin tuttava juures siis käisin neile siiski näitamas et nii peaks see toimima mitte sellisena nagu nemad mulle auto ylle andsid.
-
318i '89 - Plug
Tagaluuk jääb siis selliseks we?? Esimene stange ka olemas ? Mis seal ikka edu ja paksurahakotti.
-
325E 1.8is '85 - pold1
Jõudu ja jaksu ,teed siis tavasõidu autoks või rändavad need ringrajaistmed sina tagasi.
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Hea et nii l'aks ,kuida see sul l6dvaks seal l'aks.
-
Kes, kus ja keda nägi
Seda puutukat pidasin siis silmas mis seal teemas Siimu postituses on pildid see punakaspruun .
-
O: Tagumised pirduri supportid
Kui taastada viitsid siis oleks yhed pakkuda.
-
M: e30 325 126kw uus hind 1400
Sisust pilte ple we?
-
318IT Design Edition '94 - Feedback
Ma parkisin oma 7 -se ninaga selle rulli vastu sai kah vaadatud et v'aga ilus must kuut .
-
Kes, kus ja keda nägi
No ma pean ka ikka oma nähtud kirja panema . Esmaspäevl nägin lausa 3 rulli kõiki lausa käekatsumis kauguselt,Leksi,007 venna oma ja õhtul veel pcdj cabrio. No ma pean ka ikka oma nähtud kirja panema . Esmaspäevl nägin lausa 3 rulli kõiki lausa käekatsumis kauguselt,Leksi,007 venna oma ja õhtul veel pcdj cabrio.
-
BMW 325 M50B25 '86 - mkmk
Korralik pre paistab olevat. Edu selle korrastamisel.
-
325i '90 - GTA
Ei ole jah läks kogu kupatusega müüki siis ei juppitatud midagi .
-
Lobamokkade rubriik
Oleks pidanud kõlari kõrval rohkem seisma .Neid ikka jagus seal nii driffimas kui aegu v6ttmas ja niisama seismas igalpool.