Hüppa postitusse

markusH

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis markusH postitas

1. Seda viimast ka ainult ühte ei teinud aga neid ma alla omahinna või aitäh eest päris ära anda ei taha Mõõdud orienteeruvalt kõigil 25x5cm, idee kohaselt sobiks tagumise tule alla.
  2. joujou Tegin mingi aeg mitteametlikke e30klubi kleepse enda tarbeks aga enne kui neid kuhugi kleepida jõudsin sain juba vol2-ga hakkama ning vanemad seisavad tühja - kui keegi tahab siis võib omale ka saada Tore oleks kui vähemalt mingi osa tegemise rahast tagasi saaks, mingi 1 eur või 1 õlu/tk ehk? , samas kellel rasked ajad aga kleepsu vastu huvi siis .. no kurat, saate tasuta ka. Huvi korral saatke mulle kiri vms Sealt saab kasvõi klubi adre välja lõigata või teha midaiganes (ülemised 4 pildilt)
  3. Ma usun, et sama mootoriplokiga mootorid on enam-vähem sama rasked, pole erilist vahet kas m30b28 või m30b35, mõned kg vahet on ilmselt juba erineva generatsiooni mootoritel, see pole enam eriti määrav. Kiirelt guugeldades leidsin ka ainult üldistavad andmed: M20 kaal 117·g N ja M30 kaal 143·g N
  4. Ja ka 3,0ga võib probleeme tekkida kui liiga põhjaliku tegelase otsa komistada, kes uurib ka mootori massi vahesid. Lubatud on 10% erinevus, m30 panekuga tuleb aga juba üle 20% muutus. Aga võimalik, et pigistatakse silm kinni.
  5. Sama oli jah, omad vist siis ettekujutust milline katus tuleb. Ei, hullu ei ole muidugi mite midagi, endal ajas ka asja ära tegelikult. Lihtsalt originaalist kehvem.
  6. Pidasin silmas just uue katuseriide õmblemist, mitte paigaldust. Nii saaks parema katuse ma usun. Ise uurisin ka tollal alternatiive, pool aastat seisis minu katus nt tollase nahksisu.com juures "tegemises". Hinnad uuritud kohtadest polnudki niiväga kallimad võrreldes tellimisega (nüüd võivad hhinnad muidugi ka hoopis teised olla), täpselt enam ei mäletagi miks mina lõpuks ebay kasuks otsustasin, peale katuse kohale jõudmist igatahes veidi kahetsesin oma otsust. Asja ajab ära ka muidugi see ebay katus aga no päris õige asi ta ikka pole (minu subjektiivne arvamus!!)
  7. Sama riie mis mul kunagi. Kangas suht kehv, selline vinüüli meenutav, mitte riie nagu originaalis. Kõvasti õhem ja hapram/nõrgem tundus ka. Pesta polnud just kõige lihtsam. Samas, vihma ja vett pidas ilusti, uv ka liiga ei teinud. Teistel katusehuvilistel soovitan Eestist otsida mõned õmblustöödega tegelevad firmad (nahksisude tegijad vms) ja teha neile ettepanek. Riie tegelikult lihtsate lõigetega. Pidage veel nt taneliga läbirääkimisi, et enne katuse vahetust saaksite selle sadulsepa juurest korra läbi nädiata, profil pole mingi vaev mõõdud võtta ja järgi teha.
  8. Veidi offtopicut aga kas tõesti on punane ATR jõudnud lõpus eixini?
  9. Suure ls-iga mootoritel võivad klapi ja nookurite kontaktpinnad omavahel reljeefseks olla kulunud, klapivahesid mõõtes mõõdad ainult kõrgeimate tippude vahet. Proovi näiteks nukkvõlli poolt reguleerida, 0.2 - 0.25 vahega umbes peaks okay jääma. Nookurite olukorda saad kontrollida alljärgneva pildi järgi, käik peaks kirjanduse andmetel jääma 0,016-0,052mm vahele.
  10. markusH vastas Leks teema asukohas Autod
    Soovitan sul cabriot üldse mitte osta. Vana auto jääb vanaks autoks, palju chillim on nt konditsioneeriga e30 :wink: Vaadata seda autot on ilus, sõita ja omada aga mitte
  11. Ära ise küll paikama hakka :wink: Kõige lihtsam kusagil remonditöökojas vajaliku pikkusega uus piduritoru lasta teha. Kusagilt jäi silma, et eixil ka otsade tegemise komplekt olemas
  12. Teoreetiliselt saab ka kaant maha võtmata vahetada. Kõige raskem osa on meisterdada mingi abivahend, millega klapivedrusid kokku suruda. Nookuritega seal laiutada ei saa aga niipalju nad peaksid eest ära liikuma, et ligi pääseda.
  13. Keegi Tallinnas või Tartus purunenud õhutusnipleid pidurisadulatest välja keerab? Vaja 3 või 4 tagumist sadulat kasutuskõlblikeks teha.
  14. ja läinud ta ongi.
  15. Müüa vaikne ja toimiv suure korpusega (type 188) differ. Ülekanne 3,64. Asukoht Karksi-Nuia (saan Tallinnasse transportida kui vaja) Hind xxx € 56730135
  16. 335 poisid, midagi teile Turboks KKK26/27 (külm27 ja kuum 26 mida kõvasti porditud ning sisse puuritud 3" tiivik) WG flants jookseb esitule taha, kapott mahub kinni. Lõtkud normi piires. M30b35-ga saavutatud 465hp, 680nm. Hetkel paremaid pilte pole. Hind xxx eur 56730135
  17. Leidsin netist huvitava idee Ja video selle pildi tegemisest:
  18. Paaril sõbral oli sama jama, guugle abiga said nad lõpuks tööle (user account control tuli control paneli alt välja lülitada vms)
  19. No shit. Aga ma ei saa aru mis minu avatar siia puutub? Panen sinna mis pildi tahan, tartu hirmust või millest iganes. Mida see muudab? Aitab sellest offtopicust ka juba
  20. Mis minu pilt siia puutub? :roll:
  21. või siis 0.25mm soojalt (80+°C)
  22. Praegu piisab õnneks 15 meetrist aga küll süües isu kasvama hakkab :twisted:

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.