Kõik, mis Matu90 postitas
-
Suve lõpuks rullid kokku ja kruiisima. 2009 10 Oktoober laup
Nii minu poolt suured vabandused selle pudeliga pildi pärast võtsin paar sõpra kaasa kellel endal ka e30 või need olnud. Ka neile meeldis üritus väga aga hakkasid viina jooma siis läks asi tõesti ülekäte ja kohati oli ebaviisakat käitumist ka minu autost. Kui keegi nii vihane pole, et mulle edaspidi need üritused ära keelab siis garanteerin, et see jäi esimeseks ja viimaseks korraks. Vabandan väga omalgi tuju halb sellepärast
-
Seal lasi veerand rivi mitte 1 touring
-
Mu künast oli ka isegi 1 pilt
-
318i Touring (2.4td) '89 - eix22
Sama siin mul läheb punasega aasta või 2 rahulikult ära enne kui ma soovitud tulemuseni jõuan ja teine e30 ka millega sõidan. Vb tuleb sellest kunagi teema ka aga vihjeks niipalju et M40 mootor ja ei klõbise esimene mis ma isiklikult näinud olen
-
318i Touring (2.4td) '89 - eix22
Väga tubli töö millal oletatav aeg tänavale jõuda on ?
-
Matu ka kohal, võib nime kirja panna
-
318 is t (M42, 103 kw) '89 - Vazza
Kena auto edu sellega aga mis kõikidel nende el peeglitega on. Need on e30 standart varustuses ega kuulu lisade alla
-
BMW 320i (M50B25TÜ) '89 - wabbit
Bmw originaal analoog kell sobib väga hästi parkimiskellaks Ja mobiil pildistamiseks
-
Käisid Rakveres ameerika raua kruiisi vaatamas ?
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Rahu nüüd
-
BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
Aga mis kaugtuledust saanud on Kuule aga kui väga tüli ei tee ülte mis sa põhja peale mastiksite veel panid kas põhjamatid ja miskid helisummuts matid ka. Mul omal suht sama töö ees Aga niipalju bassi ma ei pane ette iika "tuled" ;D
-
BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
Kõlarid tule asemel w turbiin mis nalja sa teed krt
-
BMW 318I '89 - Madis
Ja siis tulin mina oma kui kasutaja Jänx oli unistamas, et ta auto sõidab ja viisin ta istmed kogu täiega minema
-
BMW 318I '89 - Madis
Reinole Kardaan ja kahe poolese sillad on olemas. Katuseluuk on kogu kompotiga. Ise ma loodan et auto saaks järgmise aasta lõpuks sõitma kuid 100% valmis ta selleks ajaks ei jõua. M-technik välimuse pean replica tegema kuid loodan ikka korralikud asjad saada. Tööd ja raha on sinna metsikult vaja peas mingid summad juba läbi mõeldud aga mis ma ütlen tasa sõuad kaugele jõuad nagu tigu Läbisõidu kohta veel. Mind ausaltõelda ei huvitagi kui palju see tuleb, sest kere teen korda sillad liivapritsi uued kettad puksid laagrid kettad jne. Käigukast läheb remonti lihtsalt niisama, et kõik oleks korralik ja otsa simmer nagunii vahetada vaja ja olen mõelnud ma mootori kap remi peale. Oleks huvitav ta üldsegi peale sellist tööd nulli saada. Aga tänud su vanade istmete eest Üks õmblus lahti nahk ise terve. Nõuavad valjult ka nahahooldusvahendeid ja peaks kärama küll
-
BMW 318I '89 - Madis
Ettevõtmine on kõva tean mida teen ja suhtumine ei ole selline et ohh mis see ikka ära on. Ilmselt oleks asi juba nii kaugel et keretööd tehtud ja kere värvitud kui ei peaks ootama kuni mingi teine masin valmib. Nii aga nüüd ma palun natuke abi. Nagu me teame on e30 ukse ääred valsitud ning valsi vahel rooste. Kas otsida võimalikult head kasutatud uksed või minna B varuosa teed ? Mida see B varuosa kujutab endast üldse kere venitama ei pea et uksed käima hakkaksid ? On ka võimalul olemasolevad uksed taastada kui mõtekas see oleks ?
-
BMW 318I '89 - Madis
Kõige mädam koht siiamaani Siinkohal palun nõu siin on näha et pistikul on kruvid sees kas see käib lahti ja saan juhtmestiku välja tõmmata või tuleb see sisse poole vedada? Õpetus kuidas paigaladala laiendeid nii, et hiljem oleks seal augud ja rooste. Made by eelmine omanik Aku alune peab roostetama nagu ikka Sellised on ka tagumised olemas. Ideaalis oleks tahtnud kahe värvilisi või heledaid aga hind oli suht soodne ning istmed pole hetkel kindlasti kõige tähtsamad asjad. Nivale pannakse hetkel põhjamatte sisse siis vints klaasid tuled viled ning siis läheb minu masin sissse. Siis hakkab töö normaalses tempos käima praegu nagu ajab väga kurjaks midagi teha ei saa eile sain autoga korra sisse aga ööseks ikka välja. Küsimused neile kes on enne sellist tööd teinud. Kas kasutasite ka põhjamatte või helisummutus matte. Nivale pannakse ka sisse need aga need kaaluvad mingi 100kg natuke ränk ju . Kuid neid on kindlasti erinevaid.
-
40 palavik ja foorumis karm vana rsk
-
BMW 318I '89 - Madis
Pikk aeg möödas sellest kui midagi kirjutanud pole. Juhtunud on niipalju, et on muretsetud kokku panemise jaoks vajaminevat tehnikat. *M20B25 mootor koos kõige vajalikuga *antud mootorile sobiv 2 anduriga käigukast *ketastega tagasild *el katuseluuk *R6 kellade plokk *rida kuuese esisild kui peaks peale stabilisaatori jämeduse veel vahet olema seal midagi *ning sport istmetega nahksisu olemas Autost endast. Auto on siiani keretöödes kuna garaa¾ on mingisuguseid romusid ja ülekatuse käinud masinaid täis 1 masin valmib lähipäevadel ning minu oma on järgmine mida tegema hakatakse. Päris kurjaks on ajanud nii pikk ootamine. Aga niipalju kui oma kätega teha võimalik oli on tehtud ja räägin pisut ka kere seisukorrast. Kõige rohkem on kahjustada saanud kõrvalistuja poolne jalgealune sealt nurgast mahub 2 näppu läbi ning juhipoolse lanseroni kõrval pisut läbivat roostet. Pindmist roostet siin seal leidub aga auto on heades kätes ja töö on täieulatuslik. Kui keretööd valmis saab läheb auto kere värvimisse värvitakse 100% auto pind kõik seest ka. Seejärel tuleb kere veerma saada vedrustuse ja amortide suhtes pole veel otsustanud aga järgmine kuu lasen sillad liivapritsida ning tellin uued puksid laagrid piduriklotsid ning kettad ära. Tööd on tohutu palju ja reaalsus on see, et enne järgmist aastat ta omal jõul ei liigu. Kes on teinud need teavad kui suuremahuline see töö on. Mis ma veel siis lisada oskan valmides on sellel autol täis Mtech 2 välimus sealjuures ka must laepolster, toon, madaldus uus värvkate ja peaks kärama küll Detsembri kuus läbisin ametliku ülevaatuse sõitsin kuni kindlustus kehtis ja nii see kõik alguse sai. Kunagi ehk hetkeseisust ka pildid. Väikene meenutus siis sellest kui autoga mmuretuid kilomeetrid veel sõita sai 8) Kõige hullem polnudki minu arvates
-
BMW 318i touring - eDiCk
Täitsa kena masin :wink:
-
BMW 325i (2,8)T M-technik II '89 - S3nder
Silmad lähevad punni
-
318i M-technic '86 - Maero
ÜV ka kallim
-
BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
Tee ära, pole midagi ülemõistuse käivat seal
-
BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
nägin seda suurt elukat saue kandis kui ei eksi
-
Sai ka korra seal käidud. Autosid oli päris palju. Kuid jah eelkõnelejatega sama meelt, et nii omaette ollakse
-
TIIVAÄÄRTE LAIENDAMINE
Pane kõigile nähtavale kohale parem. Igale huvilisele tüütu eraldi maili ka saata ju. Ning siis foorumis näha kohe milline see tulemus olema saab.