Hüppa postitusse

lepa

Foorumikasutaja
    703
  • Registreerus

• Viimati külastas

• Võidetud päevi

30

Kõik, mis lepa postitas

1. Üks korralikum kui teine. 170.- 150.-
  2. E30 läheb varsti turgu, lihtsalt ei jõua kahe hobiga, füüsiliselt, rahaliselt jne jne Kunagi peaks ka omale korraliku peremasina soetama Põhjuseid on väga palju miks turboga peaks maha müüma, seega ka kõik varutud jupid.
  3. Hakkame otsi kokku tõmbama Kaasi on kaks tk. Paku hind. 58049964 Veel, asjad on komblektsed ja tulid sõitvate autode pealt, ilma mõradeta ja sirged.
  4. lepa

Tippkiirus?

Sul postkast täis vist Poisid siin tahavad teada palju mul on 3 ja 4 käik kiirus. Äkki oled hea ja viitsid arvutada Rehv: 205 16" Kkast: g260 Difer: 3.91
  5. lepa

Tippkiirus?

M20 motole tõesti ei julge pööret juurde panna, kuigi see üks nupu vajutus :-) Kui ikka minek siis teine difer.
  6. lepa

Tippkiirus?

Jh siin Aivariga ka arvasime et peaks üle 260 minema küll.
  7. lepa

Tippkiirus?

On veel ka 2.65 aga mootorid pole nii võimast
  8. lepa

Tippkiirus?

Tänud Tegelt võiks rohkem minna. On olemas ka veel 3.45 ja 3.64, et midagi neist alla.
  9. lepa

Tippkiirus?

Piiraja 6500 ja velg on 16" 205 50
  10. Väike mõte on minna miili sõitma ja seega küsimus palju piirajas kiirust on? Kast on 260 ja differ 3.91. Oskab keegi kuidagi välja arvutada?
  11. lepa

O: 4.45 differ

Võib olla katkine. PS!
  12. lepa

Roolivõim

Panin ikka tavalise pumba. See kahe sektsiooniga müüa nüüd.
  13. Vaja korraliku asja, koos kinnitustega. Peab olema pärint e30 pealt. kiire!
  14. M20 mootor ja roolivõimu pump on kolme auguga, kas on õlijahutus radikasse??? Võin sinna ka lihtsalt poldi ette keerata? Kiire!
  15. lepa

O: FL r6 kelladeploki

16. lepa

O: FL r6 kelladeploki

Vaja
  17. lepa

O: m20b25

Vaja oleks ainult väga heas korras plokki. Võib pakkuda ka komblektset mootorit. Omal kaas olemas. Plokile lähevad sisse kõik uued saaled, rõngad, vänt läheb ka teine. Ühesõnaga igasugused pakkumised oodatud. pm!
  18. lepa

Siduriketas

Ma tellisin uued katted lihtsalt, on ka 4 laba ketas
  19. On olemas 2 tk. Korras asjad, mõeldud kasutamiseks r4 moto peal. 25.- tk
  20. Võib ka katkine differ olla.
  21. Peab sobima e36-ele.
  22. Kuna mul oli ka vaja ainult natukene juurde siis... Turbo ja cooler oli olemas ja garaasi all vedeles kõike, siis projekti maksumus ca 50.- Muidugi oma töö ja voolukulu Panen pilti ka kohe NB see muidugi m40
  23. Anna siia jh teada mis masinaga toimub, mul molliraamatud pole Jälgin huviga
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus