Kõik, mis lepa postitas
-
M: 2x 885 plokikaaned, siiselaskekolled jm
-
E30 läheb varsti turgu, lihtsalt ei jõua kahe hobiga, füüsiliselt, rahaliselt jne jne Kunagi peaks ka omale korraliku peremasina soetama Põhjuseid on väga palju miks turboga peaks maha müüma, seega ka kõik varutud jupid.
-
Hakkame otsi kokku tõmbama Kaasi on kaks tk. Paku hind. 58049964 Veel, asjad on komblektsed ja tulid sõitvate autode pealt, ilma mõradeta ja sirged.
-
Tippkiirus?
Sul postkast täis vist Poisid siin tahavad teada palju mul on 3 ja 4 käik kiirus. Äkki oled hea ja viitsid arvutada Rehv: 205 16" Kkast: g260 Difer: 3.91
-
Tippkiirus?
M20 motole tõesti ei julge pööret juurde panna, kuigi see üks nupu vajutus :-) Kui ikka minek siis teine difer.
-
Tippkiirus?
Jh siin Aivariga ka arvasime et peaks üle 260 minema küll.
-
Tippkiirus?
On veel ka 2.65 aga mootorid pole nii võimast
-
Tippkiirus?
Tänud Tegelt võiks rohkem minna. On olemas ka veel 3.45 ja 3.64, et midagi neist alla.
-
Tippkiirus?
Piiraja 6500 ja velg on 16" 205 50
-
Tippkiirus?
Väike mõte on minna miili sõitma ja seega küsimus palju piirajas kiirust on? Kast on 260 ja differ 3.91. Oskab keegi kuidagi välja arvutada?
- O: 4.45 differ
-
Roolivõim
Panin ikka tavalise pumba. See kahe sektsiooniga müüa nüüd.
-
O: m20 roolivõimupump
Vaja korraliku asja, koos kinnitustega. Peab olema pärint e30 pealt. kiire!
-
Roolivõim
M20 mootor ja roolivõimu pump on kolme auguga, kas on õlijahutus radikasse??? Võin sinna ka lihtsalt poldi ette keerata? Kiire!
-
M: E30 varuosad! sedaan, kupee, touring! Uus auto, väga korralik 318 Touring!!!
R6 spidoplokki?
-
O: FL r6 kelladeploki
- O: FL r6 kelladeploki
- O: m20b25
- Siduriketas
Ma tellisin uued katted lihtsalt, on ka 4 laba ketas- M: 4ne coilpack
On olemas 2 tk. Korras asjad, mõeldud kasutamiseks r4 moto peal. 25.- tk- O: typ 168 difri ülekandega 4,..
Võib ka katkine differ olla.- O: typ 168 LSD
- M10 turbo tänavale?
- M10 turbo tänavale?
Kuna mul oli ka vaja ainult natukene juurde siis... Turbo ja cooler oli olemas ja garaasi all vedeles kõike, siis projekti maksumus ca 50.- Muidugi oma töö ja voolukulu Panen pilti ka kohe NB see muidugi m40- BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
Anna siia jh teada mis masinaga toimub, mul molliraamatud pole Jälgin huviga
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus