Hüppa postitusse

lepa

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis lepa postitas

1. http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=2912105 Keegi teab midagi?
  2. Arvan et asi on 10 tonnist kaugel 😁 Võib vast kahega korrutada 😁
  3. lepa vastas lepa teema asukohas Tuuninguks vajalik
    Ma võtan ka replika, seda sellepärast et ei tea kauaks seda ette tahan jätta, vb ei meeldi enam ja panen org. tagasi Nii-et kes saab,viitsib,tahab tellige mulle kaa
  4. lepa vastas lepa teema asukohas Tuuninguks vajalik
    Enne kevadet vaja ei lähe, ehk ootame veel
  5. lepa lisas teema asukohas Tuuninguks vajalik
    Ostan korraliku is stange lisa. Võib ka uut pakkuda, keegi vist millalgi müüs neid siin?
  6. Jääradasi on kõvasti nühitud Ega seal midagi vaadata pole, talvesõitudeks olen tagasillale raskust pannud ca 20-30kg Siit võid sirvida: http://foorum.bmwclub.ee/viewtopic.php?f=4&t=214713 Sulle rehvid ka kohe olemas http://foorum.bmwclub.ee/viewtopic.php?f=58&t=276269 Ise see talv ei sõida.
  7. Tarvastu rajal käidud korduvalt võistlemas
  8. Kus asud? Puur ikka sisse ja meiega koos krossi sõitma
  9. Mõnus vaadata. Kust selliseid autokatteid osta saaks?
  10. Sellist kullatükki lihtsalt ei tohi ära retsid E36. veel vedeleb mida sodiks sõita
  11. Ei saa aru, mis mõtled sellega
  12. Arp kaanepoldid ja cometik tihend= 2bar rõhku
  13. M20b20 M51d25
  14. Raitz mu oma pealt saad malli võtta See tehase oma
  15. Siis kui sul rullid sõitsid veel
  16. lepa vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kui võimsad teil need masinad on Ma oma 400+ hp ei jõudnud ühtegi ära lõhkuda, kolm suve paugutamist. Lõpupoole ikka loksusid mehiselt, kuigi uus omanik pole ka neid veel pooleks saanud
  17. Taha kannatab kindlasti panna aga mõtlen just ette, et vastu püstakud ei läheks. Flantsidega ma ei taha üldse tegemist teha. Igaljuhul sai veljed ära tellitud, eks näis
  18. Kas 16" 8 lai ja et 20, läheb ilma flantsita alla? Rehvideks 205/45? Autol ka madaldus.
  19. lepa lisas teema asukohas Autod
    Kere peab korralik olema ja cabriod ei paku huvi. PS! 58049964
  20. Sai jah lambist aega raisatud
  21. Mul sama tee läbitud Aga Peep parandab ära
  22. Palju rattast kw oli?
  23. See saaga sai siis omale lõpu, peale üheksat aastat Auto sai selle ajaga väga hingelähedaseks, sai kõvasti nauditud, sõidetud ja remonditud Muidugi väga kahju oli müüa! Lukku!
  24. Ette poole ei tohi mitte midagi olla jh.
  25. Ikka tänavakõlbulikuks, saab tööl ja piima järel käija ☺ Kui omal oleks ka rajapill, siis oleks aega rajal käia suve jooksul vast paar korda. Praegu on hea, sõida pm siis kui isu tuleb 😁

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.