Hüppa postitusse

ranzzz

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ranzzz postitas

1. nüüd silmad koguaeg puhtad
  2. endalgi visco aga mis seal muud ikka teha on kui harjutada harjutada ja veelkord harjutada :wink:
  3. kui tollel vanal tagumised tiivaääred samahästi välja kukuvad siis lasta teeb mulle kaa ühe paari sümboolse tasu eest
  4. Ära noki nüüd :wink:
  5. Kuule inimesed suht hoidsid omaette. Kes lihtsalt ei suhelnud ja kuulas ning kes "kartis" tulla tutvuma :roll: Minagi jäin rahule 8)
  6. ma just vaatasin sama
  7. Eix see poleks üleültse halb mõte kuna uus marsuut kuluks alati vahelduse mõttes ära :wink: :twisted:
  8. see on mingist imelikust malmi sulamist ja neid ca kemppiga ei keevita, pealegi ta suht habras. Lihtsam on uued tellida või kellegi kasutatud sebida
  9. ma sain aru et too sama marsuut ... coqilt kesklinna sealt pirtale ja viimsi taha lõppu ja tagasi
  10. olen platsis :wink:
  11. Krt mul viimasel ajal pea nii pulki täis et ma ei pane enam üleültse midagi tähele :? Muidugi need lõdvikud on erinevad :oops:
  12. Kle räägi palju see lõdvik maksma läks ja kust ostsid ... mul ka see suht nutuses seisus
  13. oi oi oi .... minu paha. Ajasin juuni juuliga sassi :oops:
  14. Enamus inimesi kahjuks tööl too aeg kaasaarvatud mina
  15. sai ka seda üritust külastamas käidud ja ütleme nii, et ei kahetse :twisted:
  16. Kui uued oled paika pannud topi strutbar vahele, et ta sul seal mängima ei kukuks
  17. www.h2.ee :wink:
  18. Tal on 8-ga just vaja
  19. Olen platsis aga kas teeme siis ale coq-l või mustika all ?
  20. Sul on tuline õigus Seda minagi arvan aga õnneks või kahjuks vahetan tolle ikkagi originaali vastu ära kuid too badboy kulm on minuarust selline "must have" detail mis annab ka tollele ninale nii palju juurde
  21. seda nalja tuleks ka kiikama
  22. Olen püüdnud teda enamvähem normaalse ja samas unikaalsena hoida kuid tegemist on veel palju, lihtsalt resursse napib aga tänud
  23. Tolle carservice venna oma oli keda kutsutakse habeks
  24. Pole hullu me kõik oleme niimoodi alustand

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.