Hüppa postitusse

extreme327

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis extreme327 postitas

1. Bronzitbeige Metallic. Seee kenam shampanja värv vms. :D
  2. Ikka saadaval.kel huvi.paku hinda.
  3. Hetkel üle üks komplekt kahepoolse sidega ja kaug käivitus funktsiooniga signa.lisaks on ostetud juurde akuga signa pasun. Hind-130€ 54623959
  4. Vedeleb üle hetkel üks smoke klaasiga boosti kell.ja manual boost regull. Hinda sooviks 45 euri asub lõuna eestis. 54623959
  5. Ei ole.vana pruut ikka
  6. Ega ise ka tegin kerge linna ringi igav suht passida toas hetkel,peaks minema veel mõne ringi tegema
  7. Tean jh.se parem poolne.kus kimasid??? need ledid suht kaua ei taha töötada
  8. extreme327 vastas max teema asukohas Probleemid
    see kõik nii suhteline,mul enda 325ix all on madaldus,ja juba 15 tolliste velgedega,peal 195/65 talve rehvid ja käib keerates vahest aukude,künklikuma koha peal tiiva äärtesse.
  9. Võtaks isegi ühe jooksu uusi tuleklaase xenoni märgistusega :D
  10. kabriol on suvekad all ja hullan ringi aga mõte oleks jah et ix alla saada,mingi aeg.aga valmis pole veel.lihtalt pole aega tegeleda sellega hetkel
  11. Küsimus.kellegil 14 piike pole ülearu???vms kuskohast saaks odavalt???
  12. miskit e30 teemalist siia samas ka tegemist norm musaga.
  13. mul üks õhulugeja on üle,vedeleb garages,paku hinda.
  14. pane rokla alla saad kuhuiganes veeretada ja kergem endal
  15. müüa m50b25 komplektne mootor koos käigukastiga. puudub juhtmestik ja aju. kelle on huvi siis PALUN HELISTADA 58033303 kuna vahendan sõbra kuulutust. asub valga linnas.
  16. ma enda cabriol lakkisin samuti ühed tuled ära ja isiklikult meeldib niimoodi rohkem.
  17. müüa autostudio suppakas,koos originaal kastiga,10 tolline element+alpine mono võimendi. e30 autos mürtsub kenasti,ruumi võtab vähe.120 euri kogu kompott asub tõrvas ja 54623959
  18. pakkuda oleks ühed 16 alessiod. http://foorum.e30.ee/topic/6642-malessio16-veljed-koos-rehvidega/
  19. extreme327 vastas TaaviR teema asukohas Varuosad
    mul on üks juhtmestik olemas muidu.30euri,saan panna smart postiga teele.valgamaa,tõrva
  20. Tabatud hetked
  21. täpselt minu mõte,alles eelmine nädal läbi elatud teema
  22. usa nr mul pole.aga ma 3 päeva seal tiirutanud ringi küll ja pürris olin 2 blondiiniga aga seal oli nii vähe raffast et ei pidanud vajalikuks kauem seal olla
  23. täpselt sama jutt minulgi samsung s3,igati asjalik ja norm.
  24. Mersudel on ka.terve tagaklaas pidurituld täos aga kaido pane päikse prillid siis suht ei pimesta ma usun :D aga kes tagumise udu tumega ringi ajab sellel pirn peast välja

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus